Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.04.2012 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Maťo z Hotela Paradise šokuje: Pili sme dva týždne nonstop!

Nikdy nevieš, čo sa stane v raji, tak znie heslo reality show Hotel Paradise. Podľa toto, čo prezradil vyhodený Maťo, je to úplná pravda.

Účastníci jojkárskej šou si prišli do exotického rezortu v Dominikánskej republike predovšetkým užívať. No rýchlo zistili, že zdanlivo nekonečná romantika sa môže zmeniť aj na hotové peklo. Ako to tam funguje, opísal vyhodený Maťo (22).

Byť po celý deň pod dohľadom kamier, to neznie až tak hrozne. Inak to však vníma ten, kto to zažil na vlastnej koži. V rajskom hoteli je nainštalovaných celkom 40 kamier, pričom ďalšie 4 sú v rukách televízneho štábu. Barman Maťo (23), ktorý obýval izbu s tiež už vypadnutou Dianou (22), na kamery nerád spomína. Keď si exdvojica ľahla do postele, všade ich snímali zvedavé kamery. „Dve videli na celú miestnosť z ľavého a pravého rohu, aby bolo vidno do tváre mne aj mojej spolubývajúcej. Ďalšia kamera bola v kúpeľni nasmerovaná priamo do sprchy. Nevidela však do WC, ale keby chceli, išlo by to spraviť cez zrkadlá...“


Samý chľast

Kto si myslí, že v raji je všetko dovolené, je na omyle. V Hoteli Paradise platia prísne pravidlá, ktoré musia všetci dodržiavať. V opačnom prípade budú z raja vyhostení. „Nemali sme k dispozícii celý areál luxusného rezortu, boli tam určité hranice, odkiaľ kam môžeme chodiť,“ vysvetľuje Maťo.


Aký zákaz ho najviac prekvapil? „Jeden deň bol najlepší zákaz, a to - zákaz alkoholu. Nemohli sme piť, lebo sme tam vyvádzali všelijaké zverstvá a blbosti. Maximálne šampanské, tak sme celý večer pili šampanské...“ Pritom alkohol zohráva medzi súťažiacimi dôležitú úlohu - je to vlastne jediný prostriedok, ako zabiť celodennú nudu. V raji sa totiž skoro nič nedeje a hádať a flirtovať sa tiež nedá v kuse. „Pili sme dva týždne nonstop v kuse s výnimkou toho jedného večera, keď sme dostali zákaz. Na cirhózu pečene je to fakt ako stvorené,“ spomína Maťo. Alkoholu sa nevzdali ani po tom, ako začali mať problémy s jedením. „Keď sme prišli na raňajky, človek bol rád, keď si dal malý kúsok a udržal to v sebe - už ho to točilo... Potom prišiel obed, ktorý bolo tiež dosť ťažké udržať v sebe a poobede všetci odkväcli a chceli, aby sa niečo dialo...“


Hrozba malárieV Karibiku teraz nielenže panujú tropické horúčavy, ale zároveň tam každý deň prší a vlhkosť vzduchu je vysoká. To našincom ešte viac sťažuje normálne fungovanie... Úpal dostala Zuzana (20), viacerí ľudia boli dehydrovaní. Všetci si museli zvykať na nový pitný režim. Na dennom poriadku tak boli najmä zo začiatku aj migrény a závraty. Nové prostredie, klíma a exotické jedlo privodili taktiež alergie a hnačky.

Život v raji jeho obyvateľom znepríjemňuje tiež exotický hmyz. „Veľké komáre útočili priamo na žily,“ opisuje krvilačné nájazdy Maťo. Pritom v celej Dominikánskej republike vrátane turistických rezortov hrozí reálne nebezpečenstvo prenosu nebezpečnej malárie.

Zákaz kúpaniaDominikánska republika je naozaj rajská krajina. Exotická príroda a blankytné more. Z toho však súťažiaci nemajú nič. Do mora sa skrátka nedostanú! Hotelový komplex nemôžu opustiť a pri hoteli nie je pláž, ale skalný útes absolútne nevhodný na kúpanie. Blízko pobrežia sa tiež vyskytujú nebezpečné raje a delfíny. Hlavný dôvod, prečo súťažiaci nemôžu ísť do mora, je však iný. Stále musia mať na sebe pripnutý mikrofón s vysielačom, aby sa nahrávalo, čo hovoria a robia. A s takouto technikou sa v mori kúpať nedá.

„Na kúpanie sme tak mali iba bazén. Je to čistá reality show, mohli sme sa pohybovať iba na vyhradenom priestore. Z areálu sa nedalo odísť. Boli sme tam v raji a raj má hranice a pravidlá,“ priznáva Maťo. Nevychutnal si tak ani blízke golfové ihrisko či tenisové kurty.


Žiadne zážitkyAni po vypadnutí zo súťaže si Maťo exotickú krajinu neužil. Po tom, ako opustil hriešny hotel, ho nikto zo súťažiacich nemohol vidieť a ani on nevidel svojho nového nástupcu. Dva dni pred odletom tak strávil izolovaný v samostatnej vile. „Potom ma odprevadil člen štábu na letisko a išiel som domov. Z Dominikánskej republiky, na ktorú som sa tešil, som tak nevidel vlastne nič,“ dodáva smutne.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz