Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.03.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zámena EXmanželiek má dohru: Juraj dostal vyhadzov z domu!

V pondelkovej relácii Zámena manželiek došlo k vyhrotenej situácii. Anna Dorota Žemba (36) sa v novej rodine rozhodla ukončiť starý život.

Po opätovnom stretnutí párov po šiestich dňoch sa Anna s manželom Jurajom (55) poriadne pohádali. Brunetka sa dokonca do kamery vyjadrila, že ju muž bije a nechce s ním už žiť. A spory mali dohru aj po poslednej klapke.


Anna sa s Jurajom rozviedla pred deviatimi rokmi. Napriek tomu majú spoločnú domácnosť a tiež päť detí. Tie však otca od nakrúcania relácie nevideli. Anna totiž svojho exmanžela vyhodila a tým, že je momentálne v práci mimo domu, má si už prísť len po svoje veci. „Do telefónu mi hovoril, že sa chce o celej záležitosti so mnou ešte rozprávať, nechce nás stratiť,“ tvrdí Anna.

Hoci si exmanželia nevedia prísť poriadne ani na meno, Anna priznáva, že si Juraj s deťmi aj s ňou telefonujú. „Je s nimi v kontakte, ale ony sa s ním veľmi nechcú stretnúť. Poslal však výživné aj rodinné prídavky, čo im patria, aby mali čo jesť,“ vraví.

„Písal mi na facebooku, že keď od neho odídem, akoby som mu pol tela zobrala. Ale dvanásť rokov som s ním prežívala peklo. A všetko sa to začalo frajerkou a tým deckom, čo s ňou má. Potom už boli bitky, nadávky a tak... Chcem ho opustiť. povedala som mu nech sa zbalí. Príde si ešte po veci,“ dodáva Anna, ktorá vraj v to, že by spolu s Jurajom mohli ešte normálne fungovať, neverí. „Viem, že dva-tri mesiace bude pohoda, a potom sa zasa začne cirkus a budem s deťmi utekať. Volala som na neho už aj policajtov, ale nepodala som trestné oznámenie, lebo som sa ho bála. On sa obhajoval, že som ho bila ja, ale nebudem stáť a on ma bude biť. Bránila som sa, nie som mech,“ dodala.

Nový Čas oslovil aj Juraja, no ten sa k celej veci odmietol vyjadriť. Tvrdí, že to, čo jeho žena narozprávala do televízie, nie je pravda. O rušnej domácnosti rozprával iba pred kamerami. „Tak náš vzťah je taký hore-dole ako na váhach. Všetko dobré aj zlé sa prelína. Na manželstvo nerád spomínam, lebo to bolo také, aj bitky sme mali, to bolo také kadejaké. Hlušili sme sa a to nebolo dobré. Potom si našla frajera, tak som sa zdekoval na mesiac preč. Teraz neviem, ako bude,“ povedal v dokrútke. Ako to bude ďalej pokračovať, komentovať nechce.

Anna však tvrdí, že kvôli deťom by s Jurajom dokázala žiť. Má však podmienku. „Musel by okamžite prestať piť a zabudnúť na milenku, ale to aj tak nesplní,“ hovorí Anna, ktorá by sa najradšej postavila na vlastné nohy. „V minulosti mi vykrikoval, že ma musí živiť, že sa o seba neviem postarať. Tak to skúšam a hľadám si prácu niekde na Slovensku alebo v zahraničí, aby som odtiaľto mohla odísť.“


K matke do Poľska, odkiaľ Anna pochádza, sa však vrátiť nechce. Odišla od nej pred pätnástimi rokmi, keď sa v Karvinej s Jurajom do seba zapozerali. On tam pracoval a Anna do Karvinej chodievala na miestny trh nakupovať. Raz ju pozval na kávu, a tým sa to začalo. Ako tento príbeh nakoniec dopadne, sa diváci už zrejme nedozvedia. Názor na túto rodinu však majú aj ľudia v dedine. „Ona niečo rozpráva, ale nie je to celkom tak. Obaja majú maslo na hlave,“ povedal Novému Času sused dvojice.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo