Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.03.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Krajčiová má vyhadzov z Profesionálov, Kostelný sa cíti previnilo!

Dvojitý meter v Jojke?! Herečka Helena Krajčiová (36) v nových častiach obľúbených Profesionálov definitívne nebude figurovať.

V televízii dostala vyhadzov preto, lebo sa upísala konkurencii v komediálnom seriáli Zita na krku. Pritom v jojkárskom seriáli, ktorý na Kolibe opäť spúšťajú začiatkom marca, patrila medzi hlavné piliere a najpopulárnejšie postavy. Zvláštne je, že rovnaký osud nepostihol jej kolegu Ľuboša Kostelného (30). Ten tiež účinkuje v oboch projektoch, no herca televízia paradoxne nepotrestala a na obrazovkách aj ďalej pokračuje. Nad osudom svojej seriálovej kolegyne nechápavo krúti hlavou. „Je mi ľúto Helenky, že tam nie je,“ otvorene priznal Kostelný.


Pripravovaná séria obľúbeného seriálu z policajného prostredia sa bude musieť zaobísť bez herečky Heleny Krajčiovej. „Postavu Scarlet Balážikovej v najnovšej sérii Profesionálov diváci neuvidia. Tvorcovia sa rozhodli najúspešnejší komediálny seriál oživiť novými postavami,“ povedala Novému Času Perla Vohráliková, PR manažérka TV JOJ. Hoci to povedala diplomaticky, jej najvyšší šéf si servítku pred ústa nekládol. To, že kompetentným na Kolibe nebolo pochuti Krajčiovej účinkovanie na Markíze, potvrdil generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský v internetovej diskusii s divákmi. „Tak ako sme sľúbili, nová séria Profesionálov sa už začala nakrúcať a na obrazovky sa dostane 8. marca. V tejto sérii však už neuvidíte Helenu Krajčiovú, pretože je hlavnou postavou konkurenčného supersitkomu,“ vyjadril sa Borovský. Mnohí sa však pýtajú, prečo má Jojka na hercov dvojitý meter. V tom istom seriáli konkurenčnej televízie sa po Krajčiovej boku však objavil i jej herecký kolega Ľuboš Kostelný. Toho sa však televízia rozhodla naďalej si ponechať aj napriek tomu, že rovnako ako Krajčiová účinkoval v oboch seriáloch súčasne.


Zita na krku nakoniec musela skončiť, Profesionáli pokračujú. Naďalej s Kostelným, no bez Krajčiovej! „Je mi ľúto Helenky, že tam nie je. Väčšinu vecí v divadle aj v seriáloch sme robili spolu a je to strašne dobrá kolegyňa,“ prezradil herec, ktorého zjavne vzniknutá situácia trápi. „Cítim sa aj previnilo, lebo aj ja som bol v Zite a v Profesionáloch a mňa si tam nechali,“ myslí si Kostelný. Nový Čas kontaktoval aj samotnú Krajčiovú, no s herečkou sa nám nepodarilo do uzávierky spojiť. Je však pravdepodobné, že nielen divákov, ale aj herečku predčasný odchod z úspešného seriálu mrzí. Navyše, keď pokračovanie Zity na krku sa zatiaľ nevysiela. Prečo? „Netuším, podľa mňa je to veľký omyl. Neviem to objektívne posúdiť, lebo som zaujatý. Helena s Dušanom sú herecký koncert, keď som ich videl hrať, bola to pre mňa škola herectva. Helena je vynikajúca herečka a speváčka. Videl som, ako si vytvorila vlastnú postavu. Niektorí síce hovorili, že sa to podobá s Balážikovou, no podľa mňa vôbec. Bolo to niečo úplne iné a veľmi ma to mrzí,“ uzavrel Kostelný.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook application  on screen Apple iPhone XR
Známa sociálna sieť unikla pokute len o chlp: Prečo sa Európska komisia obáva o bezpečnosť detí?
recycling Plastic in junkyard wait for recycling.The plastic  waste can  reused many times  ,decreased air pollution and greenhouse gases
Zatočí svet s plastami? V Kanade odštartovalo rokovanie: Odzneli tam slová do boja
Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu