Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.03.2012 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Skoncová v L. A.: Na žúroch s Paris, na Oscaroch s Boratom

Slovenka dobyla Hollywood! Aspoň na pár minút. O modelke Soni Skoncovej, rodáčke z Prievidze, sa bude hovoriť ako o tej, „ktorá bola na Oscaroch s Boratom“.

Práve na udeľovaní filmových cien sa pred týždňom prešla po červenom koberci spolu s britským komikom Sachom Baronom Cohenom, ktorého preslávil film Borat. Ako sa k tomu Soňa dostala? A aké má ďalšie plány v Amerike?

Modelka Soňa Skoncová sa dostala do povedomia ľudí vďaka súťaži Miss Slovensko 2009, v ktorej skončila na druhom mieste. Odvtedy sa živí prácou modelky a tiež moderuje v známej módnej televízii. Málokomu sa však podarí to, čo Soňa zažila na vlastnej koži pred týždňom. Dostala sa do hlavných správ televízií celého sveta! Na udeľovaní Oscarov sa prešla po boku britského komika Sachu Barona Cohena.

1203816:fullwidth:true:true:true

Moja americká agentúra ma poslala na kasting, kde spomedzi mnohých modeliek vyberal Sacha Baron Cohen modelky, ktoré sa po jeho boku prejdú po červenom koberci. Všetko však bolo prísne utajené a my sme vedeli len pár základných informácií. Do poslednej chvíle som tŕpla, čo sa na červenom koberci stane. Scénka, ktorú Sacha zahral, bola pre niektorých ľudí vtipná, pre iných nie. Myslím, že svoj cieľ splnila, ľudí zaujala a o to išlo. Cieľom bolo spropagovať jeho nový film The Dictator,“ teší sa zo svojho úspechu Soňa.

Ako sa cítila v centre toľkých kamier a reflektorov a po boku toľkých svetových hviezd? „Priznám sa, predstavovala som si to trochu inak. Myslela som si, že to bude ako jedno dlhé mólo, ale nebolo to celkom tak. Spomínam si, že sme chodili do štvorca. Pripadalo mi to ako labyrint. Bol to neuveriteľný zážitok stáť vedľa takých osobností, ako sú Meryl Streep či Brad Pitt. Doteraz mám zimomriavky,“ hovorí krásna bruneta, ktorá vraj mala veľkú trému a nervy, keďže netušila, čo Cohen chystá. „Sacha sa po ceremoniáli úplne zmenil. Pred ním, počas cesty v limuzíne, sme museli byť úplne ticho, skúšal si texty a podľa mňa mal trému aj on. Po všetkom to bol už úplne iný človek, asi taký, akého ho poznáme všetci - komik, ktorý si užíval svoje bláznovstvo, ktoré spáchal.“ Cohen mal svoj výstup dobre premyslený - na moderátora totiž pred kamerami vysypal urnu údajne s popolom zosnulého kórejského diktátora Kim Čong-ila.

Na samotnú ceremóniu udeľovania zlatých sošiek sa však sexi Slovenka nedostala. „Ak by sme mali iné šaty na prezlečenie, mohli sme ísť, ale ako Sachove bodygardky nás tam produkcia nepustila.“

1203817:fullwidth:true:true:true

Žije americký sen

Pracovať v Amerike bolo Soniným snom, táto krajina ju vždy lákala. Vybrala si ju americká agentúra, ktorá ju v Los Angeles chcela zastupovať. „Potom to už bolo jednoduché. Som šťastná, že sa mi to podarilo, pretože prostredie, klíma i ľudia sú na jednotku s hviezdičkou. Prvýkrát som do Los Angeles prišla pred rokom. Bola to láska na prvý pohľad. V meste anjelov som strávila tri mesiace. Začiatky neboli ľahké, ale rokmi som si zvykla, že bez práce nie sú koláče, treba zaťať zuby a makať. Úspech sa dostaví, človek však musí byť trpezlivý. Po roku som opäť v L. A. a mám sa naozaj výborne,“ hovorí modelka, ktorá má v USA za sebou už niekoľko televíznych reklám, mnoho fotení a videoklip. Takmer každý deň totiž absolvuje sériu kastingov.

Na kastingoch je veľmi dôležitá osobnosť modelky, komunikatívnosť a charizma. Tri faktory, v ktorých si na 100 % verím. Ak ich modelka nemá, je bez šance,“ prezrádza Soňa. V Amerike býva v domčeku s tromi inými modelkami.

Prišiel za ňou Josh Harnett

Los Angeles je známe ako mesto holly­woodskych hviezd, kde ich môžete stretnúť takmer na každom kroku. Soňa má už vo svojej zbierke fotografií tiež niekoľko úlovkov. „Stretnutia so celebritami sú nezabudnuteľné. V L. A. je ich naozaj požehnane. Počas nákupov som stretla Miley Cyrus, ktorú som poprosila o fotografiu. Na večeri v reštaurácii zasa speváka menom Joe Jonas, s ktorým som sa spriatelila a doteraz sa stretávame. Práve Joe ma presvedčil o tom, že aj celebrita jeho rozmerov - v Amerike sú Jonas Brothers veľmi populárni - môže byť skromná, rodinne založená a mať svojich skutočných priateľov. Na záhradnej párty v deň amerického SuperBowlu bol P. Diddy. Pred pár dňami som sa zúčastnila na Oscar party, kde boli Ben Stiller a Josh Harnett, ktorý ma dokonca oslovil. Prišiel za mnou, opýtal sa, ako sa mám a odkiaľ som. Boli tam aj Owen Wilson, Bar Refaeli, Linda Evangelista,“ vymenúva Skoncová zoznam hviezd, ktoré stretla.

Dvakrát sa jej podarilo stretnúť aj večierkovú kráľovnú Paris Hilton. „Minule som sa s ňou nechcela odfotiť, pretože som na ňu nemala veľmi dobrý názor. Stretli sme sa na párty za jedným stolom. Ľudia okolo mňa si ju nevedeli vynachváliť, a keď som ju videla druhýkrát, musela som im dať za pravdu. Bola naozaj veľmi milá a priateľská a zábavná. Oslavovala práve narodeniny. Spomínala, že tequillu nebude piť, lebo je po nej veľmi bláznivá.“

O pár dní sa Soňa vráti na Slovensko, má tu pracovné povinnosti. „Teším sa na svoju rodinu, priateľa, kamarátov a môjho psíka. Do Ameriky sa vrátim znovu v apríli, pretože spolu s Cohenom pôjdem na premiéru jeho filmu do L. A.,“ uzatvára modelka narodená pod šťastnou hviezdou.

1203818:fullwidth:true:true:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí