Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.02.2012 12:00

Mamička Daniela: Do práce chcem nastúpiť štíhla

Celých 15 kilogramov! Presne toľko pribrala ďalšia z účastníčok reality show Daniela počas tehotenstva. Zatiaľ sa jej podarilo schudnúť 6,1 kilogramov.

Onedlho chce nastúpiť späť do práce a ako sama hovorí, potrebuje naspäť svoju hmotnosť aj svoj šatník. Boj s kilami zatiaľš zvláda celkom úspešne. Ručička na váhe totiž ukazuje o 6 kg menej. V čom je však jej najväčší problém?

Nadobudnuté kilá z tehotenstva sa veľmi ťažko zhadzujú. Daniela to skúšala tým, že jedla menej, ale nikdy nevydržala. Rozhodla sa teda prihlásiť do chudnutia s Novým Časom. „Pomôžte mi získať späť moju pohodu,“ napísala do prihlasovacieho dotazníka Daniela. A my sme jej vyhoveli. Úspešne chudne s Novým Časom a štúdiom Kompliment. Najväčším problémom Daniely bol hlavne zvýšený príjem sladkostí, vysokoenergetického jedla na večeru a príloh. „Dôležité bolo dosiahnuť, aby Daniela obmedzila ryžu, zemiaky, cestoviny, ktoré jedla vo zvýšenom množstve,“ hovorí odborníčka na redukciu hmotnosti Katarína Skybová zo štúdia Kompliment.

„K chudnutiu sa stavia zodpovedne, aj keď jej chýbajú jej sladkosti, no odoláva a občas sa jej ešte stane, že dojedá jedlo po deťoch,“ dodala Skybová. Nové stravovanie prinieslo prvé výsledky „Zhodených pár kíl je už trochu vidieť, a najmä ja ich cítim na oblečení,“ hovorí spokojná Daniela, ktorú v chudnutí najviac podporuje manžel, ktorý sa tiež prispôsobil novému stravovaciemu režimu.

Ako vidí súťažiacich odborníčka Katarína Skýbová?

1190003:gallery:false:false:false

Agnesa Vargová:

1190002:gallery:false:false:false

Darí sa jej. Začala si kontrolovať gramáž jedla a nastavuje si budík, ktorý ju upozorňuje na čas jedenia. Schudla už takmer 4 kg.Vymýšľa nové chute a recepty.

Jozef Pavlík:

1189995:gallery:false:false:false

Bojuje s chuťami na tradičné jedlá - halušky, zemiakové placky. No pomaly si zvyká na biele mäso a ryby. Zatiaľ zhodil 6,5 kg.

Ľubomír Vaculka:


Silný konkurent. Veľmi súťaživý typ, chce vyhrať, preto sa už vzdal údenín, sladkostí aj nadmerného sladenia. Stravu si varí sám a jedlo si nosí so sebou. Zhodil už 6,8 kg.

Cvičte s Danielou

Bočná sklopka I

1190010:gallery:false:false:false

Poloha na boku. Ležte na spodnej ruke. Nohy sú vystreté. Z tejto polohy zdvihnite trup naraz aj s vystretými nohami hore nad podložku a opäť sa vráťte do základnej polohy. Lakeť spodnej ruky sa striedavo vystiera a krčí. Otočte sa na opačnú stranu a pokračujte v cvičení. Cvik je náročnejší a viac zameraný na pás.

Step I

1189998:gallery:false:false:false

Preneste hmotnosť tela na hornú časť, na ramená. Podsaďte panvu, spevnite sedacie svalstvo, panva je v jednej osi s telom. Pravú nohu pokrčte v kolene a pritiahnite pravé koleno čo najbližšie k pravému lakťu, koleno smeruje do strany a vystrite nad podložku. Vymeňte nohy a pokračujte v cvičení.

Krížnik

1189999:gallery:false:false:false

Poloha na kolenách a na predlaktí. Pravú nohu zdvihnite nad podložku, pokrčte v kolene (koleno so stehnom zviera 90 uhol) a spevnite sedacie svaly. Pokrčenou nohou pohybujte smerom hore, naznačte pohyb šikmo cez ľavú nohu dole, opäť hore a nadol do základnej polohy. Pohyb pokrčenou nohou opisuje číslo 1. Nohy vymeňte a pokračujte v cvičení.

Zdvih ramien

1190000:gallery:false:false:false

Poloha na kolenách, dlane sú na podložke tesne vedľa tela. Predkolenie mierne zdvihnite od podložky a prekrížte. Ramená zdvíhajte pokrčením a vystretím rúk v lakti.

Chudnite zdravo s Fresh diet na www.kucharky.sk.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...