Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.02.2012 00:00

Nenechávajte si to pre seba: Pošlite svoj odkaz strane!

Do parlamentných volieb kandiduje 26 strán, my vám ponúkame možnosť každej z nich poslať odkaz! Vyjadrite, čo máte na srdci!

Stačí, ak pomocou priloženého formuláru napíšete svoj odkaz strane a my ho zverejníme! Odkazy môžete posielať všetkým kandidujúcim stranám, nesmú však obsahovať hanlivý text alebo vulgarizmy. Nezabudnite uviesť názov strany, ktorej posielate odkaz!

 

Odkaz strane SDKÚ
odkaz p.dzurindovi....nieje vám ľúto,že ste si vychovali dieťa a potom ste ho hodili do priepasti? je to škoda...
čitateľ

Odkaz strane SDKÚ
Aj keď je krátko pred voľbami, pre dobro strany by mal p. Dzurinda odstúpiť.
anonym

Odkaz strane SMER soc.demokracia
Dufan ze uz na Slovensku zavladne pokoj po tichto volbach , a urobite vsetko preto aby ste urobili rozumnu koaliciu.Pretoze toto co sa tu deje je na vracanie a nema to ziadnu buducnost.To co satu doteraz prezentovalo ako to najlepsie ,tak je to to najhorsie. Mam dve male deti som zivnostnik v stavebnictve a ja uz fakt neviem co a ako dalej pretoze nemozem si pomoct pracou a fakt uz neviem co robit....je to hrozne ,nezelam to nikomu taketo zazivat,niekedy sa mi to zda horsie ako samotna vojna.A co viem z okolia tak nie som sam,co nema pracu.Prosim vas,ako stranu uz urobte s takymito vecami nieco,pretoze tu iny nie je nik kto by s tym nieco robil.Toto pisem pretoze uz fakt neviem kto a co by pomohlo.
nespokojný čitateľ

Odkaz strane SMER
P. Fico, držte se a přeji Vaší straně mnoho hlasú, dostanete i múj. Věřím, že s ním dobře naložíte. Velmi vám fandím!
Pavel.S

Odkaz Strane zelených
Chcela by som aby aj moja dcéra, ktorá má 5 rokov mohla slušne žiť v tejto krajine. Naša politika potrebuje úplne nové tváre a nový smer.
fax 11

Odkaz strane SMER soc.demokracia
Kapitalizmus načisto zlyhal. Ožobračuje absolútnu väčšinu ľudstva a vytvára anomálie, ktoré vedú k jeho záhube. Dvadsaťročné rabovanie a vykrádanie Slovenska to len potvrdzuje. Prajem strane SMER viťaztvo vo volbach a dostatok sil na zjednanie nápravy po pravicovom pustošení.
Martin

Odkaz strane SDKÚ
Odkaz p. Dzurindovi - Vaše "kľúčové" ako to prezentujete vo svojich vyjadreniach je už občanom SR na smiech. Ako to vidíme, pre Vás nie je "kľúčové" blaho Slovenska a obyvateľov SR, ale len blaho vyvoleným a to Vám blízkym.
Henrich

Odkaz strane Obyčajní ludia a nezavisle osobnosti
Všetky strany kašlu na robotnikov,nikto nerobi nič proti prac.agenturam pre ktore neplatia zakony,NAPR.odstupne,praca na neurčito,pritom agenturný zamestnanec je pre firmu drahý ako kmenový kam idu peniaze no mimo republiky,všetci sa čuduju,že nezamestnanost neklesa aj ked ekonomika rastie priama umera-viac prace s menej ludmi zrušit tento naštartovaný feudalizmuS!čO MAME ROBIT VOLIT kss?
TARDY89

Odkaz strane SDKÚ
Odkaz p.dzurindovi aj p. miklosovi:uz to konecne zabalte a chodte prec, stacilo.
jan67

Odkaz strane Smer-SD
p. Fico, veľmi vám fandím a určite volím stranu Smer. Som znechutená z celej politickej situácie, z chudoby a nezamestnanosti na Slovensku. Viem, že to nebudete mať ľahké po voľbách ak sa dostanete k moci, ale pevne verím, že sa budeme mať lepšie ako teraz.
občan

Odkaz strane SDKU
Vždy som bol Vašim voličom, ale začalo sa to lámať v druhom volebnom období na arogancii p.Dzurindu voči mediam a celkovo voči všetkým. Ešte raz som to skúsil pri predošlých voľbách (naivka), nič sa nezmenilo aj keď Dzurinda nebol vo vláde a ešte sa stane volebným lídrom. To dokazuje, že nemá súdnosť a že sa stal bohom. Opak je pravdou. Stal sa nulou.
nomad

Odkaz pre všetkých voličov
Ľudia prosím Vás voľte koho chcete len nie FICA to bude náš koniec.
Noname

Odkaz strane Smer
Nechápem, že ľudia nevidia, že Smer je taká istá banda ľudí ako SDKU a ostatní politici v parlamente a takisto p.Fico rezonuje v kauze Gorila a dokonca sa k tomu ani vyjadriť nevie, on v tom byte len pil kolu, veď to je uplne na smiech.
janči

Odkaz strane Smer
FICO - hodinky za 20000,- eur, stretnutia na korupcnom byte, podpora svojej fitnesmilenky zo statnych penazi, oficialne ziadny majetok v skutocnosti miliardar so svojim komplicom Kalinakom, totalne oblbovanie ludi v mediach pritom skutky su uplne opacne, nakup statnych pozemkov v devatdesiatych rokoch v ramci konkurzu za absolutne podhodnotene ceny, totalne zlodejstvo a okradanie kde SMER pichne nos, ano to vsetko je znacka s nazvom FICO!!! Kalinak - 130 km/h pri povolenej 50 km/h hned po prezentacii noveho prisneho cestneho zakoniku sveci o kalinakovej moralke, nakup statnych pozemkov v devatdesiatych rokoch v ramci konkurzu za absolutne podhodnotene ceny atd. atd.. to je svetoznama podvodnicka firma Kalinak!! Totalni zlodeji co si nezasluzia nic ine ako vynimocny dozivotny trest za nakradnute miliardy!!! Najvacsia gorila je samozrejme PAN FICO!!
Martin

Odkaz strane Most-Híd

Som Slovák, nemám rád maďarský jazyk. Som rodák z Nitry roky som pracoval v Čechách, teraz žijem v Nových Zámkoch. Roky obdivujem prácu pána Bugára stotožnujem sa s ním a fandím mu. Je to dobrý politik a verím,že v politike toho ešte veĺa dosiahne. Vždy som mu fandil a vždy aj budem.
Samuel Salsa

Odkaz pre všetkých voličov

Je čas na zmenu. Zúčastnite sa volieb a krúžkujte nové tváre do parlamentu.
Ekonóm

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko

Národ vám verí, nesklamte ho až budete v parlamente. Držíme vám palce.
volič

Odkaz strane SDKÚ

Pevne verim ze sa do parlamentu uz nedostanete a skoncite ako HZDS. Nabalili ste sa za tie roky nenormalne a stale je vam malo. Ludia zratajme im to!
van

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko

Dufam, ze tento raz to to bude lepsie a ludia uz pochopili o co Vam ide. Drzim Vam palce. Do toho !!!
anonym

Odkaz všetkým stranám

Veľa ľudí, ktorí ešte nemali 18 rokov, zaujíma, čo sa deje v politke a aby aj oni mali možnosť to zmeniť. Mohlo by sa to aspoň zmeniť na tých 16/17 rokov.
anonym

Odkaz strane Smer

Všetko bude lepšie ako smer,,,tým pádom je koniec tohto štátu,,spamätajte sa a nevoľte ich,zabudli ste na to čo tu bolo ??????
občan

Odkaz strane SDKÚ

JA Vam drzim palce,neviem pochopit ludi,ako mozu verit panu Ficovi a jeho strane ich pohadky a klamstva. Verim, ze ludia maju rozum a vladnut budete vy s pravicovymi stranami.
Paulo

Odkaz strane Ľudová strana - Naše Slovensko

Hlasy pre Vašu stranu sa nájdu aj na juhu Slovenska (okr. RS), prajem si, aby ste sa dostali konečne do parlamentu a NASTOLILI PORIADOK !
Paľo P.

Odkaz strane Smer-SD

´fgghg
Janko

Odkaz strane SDKÚ

Pán Dzurinda a pán Mikloš chodte už do zadku!!!
blunt26

Odkaz strane Smer-SD

Držím palce, budem vás voliť!
jahuulka

Odkaz strane SDKÚ

Kiež by mal politológ Horský pravdu a vo voľbách ste sa prepadli do horúcich.......a dvaja arogantní a cynickí Dzurinda s Miklošom ešte ďalej jahuulka

Odkaz strane SDKÚ-DS

Napriek pochybnostiam ohľadne Gorily Vás budem voliť, pretože klady Vášho pôsobenia v politike prevažujú nad zápormi.
scaevola

Odkaz strane SDKÚ

To ešte nemáte dosť nakradnuté ???!!! bolo by načase skončiť...
Tomas

Odkaz strane Smer-SD

Fico=Mečiarov učeň.Nevoľte ho!
artur

Odkaz strane SDKÚ

Dobrá stratégia podobná ako s pani Radičovou, pani Žitnanská budete dalšia obeť Dzurindovej ctižiadosti po moci. Ste naivná ale čo iné Vám ostáva ako počúvať dvojicu, ktorá už odstavila viacerých schopných osobností SDKU DS. Poznal som osobne človeka podobného týmto dvom a je to ich spoločník ktorý by pre to aby bol pri moci urobiť čo kolvek len aby sa tam udržal. Teraz sedí na fare tak to on nazýva v Bruseli ZÚ pri EU.
abel

Odkaz strane Smer-SD

Nie je na výber. Vy a KDH tak aby ste sa mohli navzájom kontrolovať ale hlavne spoupracovať na pozdvihnutí morálky vládnych strán tak i životnej úrovni bežných občanov. Tí čo boli v uliciach sa vrátia ak bude čo len najmenšie podozrenie z korupcie a zákullisných praktík viď GORILA. Budeme tu a budeme ostražitý.
niet inej cesty

Odkaz strane KDH

KDH - SMER SD niet inej alternatívy na vyvedenie Slovenska z krízi a to jak morálnej tak i ekonomickej. Strana SMER SD nie je komunistická jak jej mnohý dávajú prívlastok. Je to strana tak ako každá iná s mnohými podnikatelmi tak jak SDKU DS či SAS. Majú väčšie soc. cítenie tak ako i KDH . Vy postrážite SMER oni Vás. Myšlienka podporiť malých podnikateľov je vinikajúca len ju viesť do života. Neváhajte a nedajte na SDKÚ DS ich lídri Vás nie raz podrazili.
inak to nepôjde

Odkaz strane SDKÚ

Pán Dzurinda a Mikloš! Vy nevidíte naozaj, čo sa deje? Ako šliapete po všetkom, čo ste pre demokraciu v tomto štáte urobili. V inej krajine padne len tieň podozrenia na politika a on sa stiahne i keď sa cíti nevinný. A vy zubami-nechtami sa držíte koryta. Môžete sa hanbiť. Vás už veru voliť nebudem.
sklamaná

Odkaz strane Smer

SDKU zaviedla zdaňovanie vreckoveho, firmy ich prestali vyplácať zamestnancom, aby nemuseli platiť odvody, tým klesla mzda zamestnancom. Pocítili to hlavne vodiči mkd. Planujete to zrušiť?
meszi121

Odkaz strane SDKÚ

Nedajte na preferencie ešte je na Slovensku dosť ľudí so zdravým rozumom. Vraj kapitalizmus zlyhal asi si nepamätajú že komunizmus zlyhal dávno pred ním.
Cimo

Odkaz všetkým stranám

Dobre na Slovensku už bolo .. Nech vládne kto chce aj tak to tu bude všetko na prd.. Lebo pokazené bude ešte viac pokazené!! Zárobky budú nízke dane vyššie a plač nepomôže.. a práca ostaneme lacná pracovná sila, firmy nás vyžmýkajú i neodmenia a my budeme stále splácať naše x ročné dlhy..
optimista

Odkaz strane SDKÚ a KDH

Predseda strany aj s ministrom financii nepatria na našu politickú scénu.Občana poznajú len pred voĺbami a to je podstatná chyba. Ich "oblbovanie" je až urážajúce pre všetkých slušných občanov. A to isté platí aj pre čelných predstaviteľov KDH.
52cmelo

Odkaz voličom

Prosím, choďte všetci voliť! To, ako bude vyzerať život na Slovensku je aj v Tvojich rukách a je to aj Tvoja vec!!! A hlavne prosím všetkých veriacich, ktorí čítajú môj názor, aby sa nezabúdali za politikov, voličov a voľby modliť.J e to dôležité!!!
Petrus

Odkaz všetkým voličom

Prosim Vás volte hocikoho len nie Fica, onedlho dopadneme horšie ako Gréci, boh nás opatruj.
...

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko

Držím Vám palce a verím že sa Vám podarí dostať nad 5%, treba mať v parlamente charakter ktorú vy máte! Len do toho.
Peter

Odkaz strane Smer-SD

Stačilo odstúpte ! ! !
Váš nevolič

Odkaz strane SDKÚ

Stačilo odstúpte ! ! !
Váš nevolič

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko

Prajem vám úspech vo voľbách a verím, že sa vám na Slovensku podarí urobiť poriadok s parazitmi.
Maťo

Odkaz strane Zmena zdola - DÚ

Dúfam, že sa skončí s politickými nomináciami, ktoré si delia po každých volbách okresní predstavitelia strán!!! Znovu treba prijať zákon o výberových konaniach v št. a verejnej správe. Potom nebudú vo funkcii ludia (napr. MOSTU-Híd), ktorí nemajú ani príslušné vzdelanie ani prax v odbore a berú peniaze od štátu...
Anna O.

Odkaz strane Smer - SD

Robert fico určite mate naš hlas cela naša rodina aj všetkych znamych naokolo držime vam aj vašej strane palce.
Erik

Odkaz všetkým stranám

Myslím si, že po udalostiach posledných mesiacov si ani jedna strana nezaslúži môj hlas! Každým rokom je to na slovensku bohužial horšie a horšie. Ignorujem tieto voľby! Nech sa Vám všetkým darí.
čitateľ

Odkaz strane KSS
Drzim vam palce teraz mate jedinecnu moznost ziskat hlasy. ked teraz sa vam nepodari tak uz nikdy. preco vas nepocut a nevidiet, malo chodite medzi ludi. stredna a starsia generacia spomina na stare a dobre casy, ktore uz boli a uz nikdy nebudu. chcem aby sa vam podarilo dostatdo parlamentu uz konecne
Michal

Odkaz strane ĽS - HZDS
chodte medzi ludi ku starsej a strednej generacie - dediny. vobec vas nevidiet a nepocut. drzim vam palce
MICHAL

Odkaz súčasnej vláde, pravici
ste ako kliest, ktory sa vpije do tela a cicia krv. to ste robili a robite do teraz. preto ta SR tak vyzera. stale vam je malo. od novembra 1989 len kazete utahovat opasky, ale dokedy? ste bez hanby a drzy! robite z ludi blaznov, blbcov a otrokov! skuste vy zit s 260 alebo 320 eurami mesacne a prajem vam to!!! ceny stale idu hore a mzdy su vzdy iste 260 eu. alebo 320 eu. uz to stacilo!!!
mk

Odkaz strane SMER - SD
CHceme sa mat lepsie, nissia vrstva preto vas volime. Chceme soc.istoty. Dost bolo zdrazovania a rabovania.
20.2,

Odkaz strane ĽS - HZDS
Mila strana LS-HZDS, neplytvajte peniazmi na propagaciu strany - radsej ich dajte na charitu, lebo aj tak sa do parlamentu nedostanete!
Lubos

Odkaz strane Smer - SD a spol.
Dobrý deň ani želať nebudem, lebo každý deň je dňom strachu či nezostaneme na ulici. Odkaz Našej vláde .. naozaj ste NAŠA??? mne to tak naozaj nepripadá, keď si stále len sebe do vrecka dávate .. mám 20r. z finančných dôvodov mi nevyšlo ísť na vysokú školu a vzdelávať sa .. zostal som na úrade práce .. prečo? myslím si, že otázka je zbytočná .. som ročník 92 a na úrade práce sú úž aj ročníky 94 .. naozaj toto chcete? žijeme u vlastnej matky a nemôžem sa pohnúť z miesta .. jediná možnosť ako by sa to dalo zvládnuť je mať prácu, ale v tej práci by mi museli predĺžiť zmluvu a až potom si zobrať hypotéku na 20-30 rokov .. čím ďalej tým viac ľudí trpí biedou a nezamestnanosťou .. ja sa pýtam PREČO ste stále ešte vo vláde???! to je výsmech z Vašej strany .. mali ste dosť rokov na to, aby ste niečo zmenili .. vypadnite z vlády chytnite sa lopaty a buďte Slováci !!! dal by som Vám vyskúšať prácu za 300-500eur a to mi tu ešte veľa občanov bude nadávať prečo sa sťažujem keď oni neajú ani to ... !!!
občan na dne

Odkaz strane Smer - Soc. demokracia
Upravte počet krajov (VÚC) na 3 ! Znížte počet okresov na pôvodný. Zmente volebný systém,tak aby občania mohli priamo voliť aspoň 50% poslancov do Národnej Rady. Znížte počet poslancov v NR na 90!
J.S.

Odkaz strane SMER

Prajem strane SMER vela síl. V prípade ak sa dostanete do koalicie budete to potrebovat. Ludia sú zúfali, nesklamte svojich volicov, ako to urobili strany terajsej koalicie. Nenaletim ani novým stranám, ktore moc doveryhodne na mna neposobia. Dám hlas SMERU s malou dusickou na zmenu.
Tomas

Odkaz strane KDH

stále skrývate za cirkev. POMOZTE konećne obycajnym ludom.
veriaci

Odkaz strane KDH
Aka ste vy strana? aka KDH ? nevidite ako ludia ziju aj na vychode? vsetci na zapadnom a strednom slovensku nech sa maju dobre a vychod nech trpi! aj ja som krestan a pochadzam z krestanskej rodiny, ale ako vladnete cela pravica to je hrozne. nadavate na byvaly rezim ale vy ste stokrat horsi! vy nevidite aki su ludia nestastni a zufali! nemaju pracu a peniaze a ked maju tak len min. mzdu aj to niekedy nemaju!!! hovorite ze je demokracia aka? je to sto raz horsie ako za byvaleho rezimu!!! preto niektori ludia si siahnu na zivot lebo uz nevladzu!!!
ja

Odkaz strane Ľudová strana - Naše Slovensko
Aj keď veľmi neverím, že sa dostanete do parlamentu, budem Vás voliť, takisto celá moja rodina i kolegovia z práce. Držím Vám palce, vydržte aj keď nezískate potrebné percentá, nevzdávajte to, je veľa ľudí, ktorí si zaslúžia, aby ste pokračovali!
optimista

Odkaz strane Smer - SD

:
Miki

Odkaz strane SMER

Najskor som rozmyslal nevolit, ale teraz mam jasno - jedine FICA, ked xce byt premier nech je a dufam ze sam..... Nech si zozerie vsetku tu spinu co tu momentalne na slovensku je...... a ako je zname z minulosti-vzdy je na vine vsetkemu ten kto je pri moci...... dufam ze to bude FIKO - oprava FICO!!!!
Niki

Odkaz strane Obyčajní ľudia - nezávislé osobnosti

MATOVIC kedy pojdes na detektor pravdy alebo mas strach. Uz si vyplatil vsetkych co makali pre teba. TU ALMUZNU.
POD DROBNOHLADOM

Odkaz strane Robíme to pre deti

Pani Martinakovej sa dufam uz podari dostat do parlamentu. Za tie roky, co v pri kazdych volbach zalozi novu stranu a ich program je super psychologicky zamerany, tak nevidim iny problem. Vytvorila novu kategoriu zamestnania, ktore sa zaobera tvorbou volebnych stran. :)))
Robime to .....

Odkaz strane KDH

Skoda ze na Slovensku neexistuje politicka kultura , kedy by mal politik aspon nejaku sebareflexiu. Vsetci nahaname inych , ale vo svojich radach gorily ponechavame. Pan Uhliarik zamyslite sa .....
Jezis

Odkaz strane SDKÚ

Po bilbordoch máte slogan ,,viacej práce´´. Zabudli ste na pokračovanie hesla....ale nie zadarmo. Nuž čo,keď je medzi vami väčšina podnikatelov čo ponúkajú prácu a o vyplácanie nemajú záujem. Zabránite tomuto?
miki

Odkaz strane SDKÚ

ludia chodte volit...
jk

Odkaz strane Smer

Nech odstupi Fico
oleg

Odkaz všetkým voličom

Načo voliť?Čo sa zmení? Korytá ostanú len prasce sa vymenia.
Joko

Odkaz strane SDKÚ-DS

ZOBERTE POSLEDNE ZVYSKY SVOJICH SIL A ODIDTE. NAROD VAM BUDE VDACNY
Roman Dymo

Odkaz strane SDKÚ

Vážený Dzurinda! Nadišiel tvoj čas! Skončíš v prepadlisku dejín rovnako, ako Mečiar, po ktorom už dnes ani pes nebrechne. Že vôbec v sebe máš tú odvahu a drzosť postaviť sa pred tento národ a žiadať ho o podporu! Hanbi sa!
T-rip

Odkaz všetkým stranám

Načo vôbec niečo komentovať a odkazovať. Svojím deťom hovorím aby opustili čo najskôr túto krajinu, ktorá si neváži vlastného občana. Tu bude ešte minimálne 30 rokov otrokárstvo v novej podobe. Všade zaliezli štbácke živly, do strán do samospráv, do štátnej správy, rozkrádajú rozpočty a eurofondy a tešia sa, ako zdedia túto krajinu. Kde sa hromadia všetky tie miliardy, na Kajmanských, Panenských ostrovoch ?, na účtoch vo švajčiarskych bankách, pravda ? Veď dnes sa nežije kvôli tomu aby sa zmysluplne niečo tvorilo, ale stačí urobiť šikovne 2-3 faktúrky a človek sa dostane za vodu. Nič pozitívne ste ľudí nenaučili, iba slúžiť boháčom, okrádaním ešte chudobnejších cez bankové nebankové subjekty, exekúciami ich posielate do lesov a jaskýň a sami si užívate na jachtách, vo vilách v cudzine a rehocete sa tým, čo Vám to zabezpečili. Ste ako tie obielené hroby, vovnútri plné nezdoby - tak o vás bolo povedané už v písme. Len jeden odkaz všetkým: Nikdy nerobte druhým to, čo nechcete, aby robili druhí Vám ! A z rozpočtu by som vám nedal ani len cent ako príspevok žiadnej politickej strane, skôr Vy by ste mali platiť do rozpočtu, že sa vôbec dostávate do parlamentu a na funkcie !
budúci dôchodca z Nitry

Odkaz strane Most - Híd

Nemyslíte si,že je hanba,aby na Slovensku kandidovali vo voľbách strany,ktoré zastávajú maďarské záujmy?Nie je to vlastizrada?!Tak isto je potom vlastizrada kandidatúra Martinského primátora za vašu stranu!Ktorá slovenská strana kandiduje v Maďarsku?Prečo Slováci v Maďarsku nemajú rovnaké práva,ako maďari na Slovensku?Prečo do Slovenska rýpu len maďaróni (napr. Berenyi-autonómia) a iné národnostné menšiny sú tu veľmi spokojné?Myslím,že do parlamentu by mali kandidovať len slovenské strany.Kde na svete kandidujú národnostné menšiny?Aj v Nemecku sa turecká menšina nemôže dostať do parlamentu,má len svojich zástupcov,ktorí parlamentu predkladajú svoje požiadavky.Tak by to malo byť aj na Slovensku.Aj tak si myslím (a nie som sám),že celá vaša strana je založená len na dosiahnutie svojho cieľa-autonómie!Môžte si podať ruku na Slovensku s SMK,v Maďarsku s Orbánom a Jobbikom!
Hyňo

Odkaz strane SDKÚ

DZURINDA+MIKLOS preeeeeeec...
petra

Odkaz strane SDKÚ

banda darmozracov dufam ze sa do parlamentu nedostanete!!!
mimo

Odkaz strane Smer

Jeden známy čsl.politik z prvej republiky raz povedal : Čo socialny demokrat to zlodej.Aké nadčasové.Vám nedám svoj hlas v živote.Keď bol Fico premiér,tak novinári boli preňho hyeny a pod.Ľudia ste už zabudli čo všetko napáchali za 4 roky čo boli vo vláde?Grécko dopadlo tak ako dopadlo práve preto,že tam 30 rokov vládli socani.Rozdávali aj keď nemali z čoho,len si požičiavali a zadlžovali štát.Kto na to teraz najviac v Grécku dopláca?Obyčajní ľudia,im idú škrtať,im idú brať.Chceme aj my dopadnúť ako Gréci?Ak máte o toto záujem,tak nech sa páči voľte ich,je to váš hlas,ale potom neplačte.Môj hlas nikdy nedostanú.
Simon

Odkaz strane LSNS

zelam vam vela percent, sam vas samozrejme volim, a dajte pozatvarat tu bandu zlodejsku na cele so sionistom Miklosom !!!
Ja

Odkaz strane Smer

Mam z vas strach! Z historie znam lidi, co se "nadechli a jeli". Odpovědi na všechno, jednoducha a snadna reseni, libive recicky a davy tleskaji. Nejdriv dobrovolne, potom....
obcanka sr

Odkaz strane 99%

ak sa niekto za týždeň stane lídrom je to prinajmenšom zaražajúce! Ak vzniká nová strana pár týždňov pred voľbami a svoju kampaň začína vymývaním mozgov, musí na to mať dostatok financií. Odkiaľ, kto za tým stoji? určite nie 99% nespokojných občanov. Jediné čo ma zaujíma, kto financuje toto monštrum, z akých peňazí a o čo tu ide!!! určite nie o 99% chudákov!!!
Anna

Odkaz strane Smer

je to vtipné... Gorila zamáva preferenciami SDKu - majú smolu. Ich volič aj rozmýšľa. SMERom to ani nepohne - vaše šťastie, váš volič je buď platonický zamilovaný do vodcu a nehľadí na nič, alebo ozaj nerozumie o čom sa tu hovorí. Ja viem, hlas je hlas, bez ohľadu na voliča. Je to hrozné! na Slovensku žije približne 40% ľudí, ktorí si nevedia spočítať 1+1 - vy sa máte.
Anna

Odkaz strane saslie

lietajuci bettmen Sulik co povies na odmenu tajtrlika Mihala pre riaditela SOC.POISTOVNE vo vyske 55400. EURA. tj. 1668980 . SK. Za 1,5 roka vo funkcii. HAMBA!!!!!!!!!!!
ZHROZENY DOCHODCA

Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti

 

Matovic kolko slovenskych danovych poplatnikov stal tvoj vylet do anglicka.Aka tucna obalka bola pre toho kto ti robil detektor lzi.Zadarmo to urcite nebolo v prospech teba. HOD CIFRU V EURACH.
Obcan Slovenskej republiky

 

Odkaz strane SDKÚ
odkaz p.dzurindovi a miklosovi: prajem Vám za rozkradnuté Slovensko veľkou privatizáciou doživotné tresty a prepadnutie všetkého majetku Vášho aj Vašich príbuzných. Potom by konečne prestalo byť Slovensko zadĺžené a našli by sa prostriedky aj pre dôchodcov,invalidov, zdravotníctvo atď. Mali by ste byť súdení za vlastizradu. Za vašej vlády ste urobili zo Slovenska výpredajovú akciu s obrovskými zľavami.
nespokojný občan

 

Odkaz voličom Smer - SD
Len si ich opäť zvoľte.Ešte stále veríte tým istým politikom?Aj tak nič nezmenia,len Vám zvýšia dane a Vy budete zase chudobnejší ...
Kuko

 

Odkaz strane Smer - SD
pan Fico držíme Vám palce, ste čestný človek a máte hlas od celej našej rodiny
aňa

 

Odkaz strane Smer - SD
volim stranu smer-SD
jankazet

 

Odkaz strane SMER - SD
Prajem vam vsetko najlepsie vo volbach ,do koalicie si neberte zlodejov typu HZDS a SNS. Mate moj hlas !!!!!
Ivan

 

Odkaz všetkým stranám
vsetkych vas hodit do jedneho vreca a pustit dolu dunajom!!!!!!!!!!
BYVALY VOLIC

Odkaz strane Ľudová strana naše Slovensko
Chlapci veríme vám je čas na zmenu!!! na skutočne národnú stranu s charakterom a mladými nebojácnymi ľuďmi,Slovensko a národ vás potrebuje ako soľ pre nás na Horehroní ste ako novodobí Štúrovci aj ich bili a prenasledovali a dnes sa o nich píše v dejepise,tu budete mať tisíce hlasov,ste naša mlaď a nádej pre poctivých ľudí darmo že vám neprajú médiá ani politici sú to gauneri a idú ruka v ruke s mafiánmi a privatizérmi,národ postupne oči otvára aj keď je stále veľa slepých a hluchých,my čo žijeme biedne ubito my vám veríme deti Naše.MorHo
horehronec

 

Odkaz všetkým stranám
voliť nepojdem, pretože v tejto krajne to už nemá zmysel a normalne zaplatenu pracu mi to nedá. Mam na krku hypoteku a už takmer rok mam odlozemne splatky koli tomu ze ich nedokazem splacať a splacat ich nemožem preto, pretože nemozem najst pracu ktora by mi zaplatila aspon splatku ktora je nenormalne vysoka 578eur, takže ludia preco by som mal ist niekoho volit ked sam nemam do ust co položiť.
zufaly obcan

 

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
Držím palce vo voľbách!Osobne Vás budem voliť! Som za všetko, čo prezentovala p. Nora Mojsejova!
Volič

 

Odkaz strane Smer-SD
Dufam ze vyhrate volby a porazite celu pravicu. Bratislava nebude diktovat celemu Slovensku,nie je pupkom sveta.Drzim prsty.
vas volic

 

Odkaz politikom
Dzurinda, Mikloš, Fico, Hrušovský, atď. teraz ukazujete svoj bezcharakter. Charakterný človek totiž pri takýchto závažných podozreniach v politike sám skončí, vy však nie, lebo ste bezcharakterní. Dúfam že si vás všetkých spravodlivoť nájde.
viktor

 

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
PRIAMA DEMOKRACIA je aj podľa mňa jediná cesta ak sa vám to podarí urobíte viac ako títo komedianti za 20 rokov. Nenechajte sa skorumpovať veríme vám a budeme voliť vašu stranu
PRIAMA DEMOKRACIA

 

Odkaz stranám SDKÚ a SaS
Mikloš+Dzurinda + Sulik vydržte na svojich postoch až do volieb aspon pochovate svoje strany
PATRIOT

 

Odkaz strane Smer-SD
odkaz p. Ficovi. Pán Fico držíme palce. moja rodina bude voliť Smer-sd, aj veľa naších priateľov.Zatočte tej zlodejsko kapitalistickej pravici krkom. Robotníci Slovenska Vám budú oporou.
nespokojný robotník

 

Odkaz strane OĽ-NO
Je dobré, že sa Vám podarilo zbaviť sa dobrodruhov v politike kulantným spôsobom! Dôfam, že zostávajúci kandidáti splnia dôveru, čo do nich normálni ľudia vkladajú. Ja osobne krúžkujem zo zadu a to za doterajšie odpozorovanie konania v parlamente! Pre slušných ľudí zostali voliteľné iba 2 strany - "matovičovci" a "sulíkovci". S týmito ľuďmi a výmenou boľševikov v súdnictve, by sa podarilo Slovákom sa zaradiť k vyspelým krajinám v Európe.Je potrebné asi ešte získať Lipšica a Luciu Ž.
jaro

 

Odkaz strane Smer-SD
Kedy bude v Topoľčanoch benzín a nafta zadarmo?
Žochár z TO

 

Odkaz strane SNS
Ked bola vo vláde SMK vymenili ľudí v regiónoch v štátnej a verejnej správe len v južných okresoch SR, kde mali aký-taký vplyv. MOST pod zámienkou "spolupráce" sa dostal aj do okresov "nemaďarských" kde na princípe sebe vlastnom vymenil ludí, ktorých potreboval. A pretože v týchto regiónoch schopných ludí nemá, vypadá to hrozne. Sú to asi jediné strany, ktoré fakt do detailov sú schopné vymeniť ľudí na etnickom princípe (bez praxe a vzdelania)...a som zvedavý čo sa bude diať ak budú znovu vo vláde...radšej volím SMK aj keď sa to bude zdať niekomu čudné!
čitateľ

 

Odkaz strane SDKÚ-DS
Vždy som volil túto stranu, bol som pri jej zrode, dnes vidím, že je treba zmenu na poste lídra, svoju historickú úlohu už má za sebou, treba voliť nové trendy,vyzývam,aby išli voliť všetci sympatizanti a prekrúžkovali nové tváre, nenechajte nič na náhodu, ficovoliči pôjdu všetci, čo my sme horšíííííí.....
nasud

 

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
norika priala by som si aby ste sa dostali do vlady lebo bohuzial na nas vychodniarov sa uplne kasle je to smutne ked niekto dostane vyplatu 380eur a musi sa celý mesiac snazit s tym vyzit platit seky stravu skolu a stravovovanie. je to naozaj umenie nasi terajsi politici by to nedokazali ked nevedia vyzit ani z toho vela co maju. kedy sa konecne bude mysliet aj na nas ved pracujeme plnime si povinnosti a aj tak nie sme dostatocne oceneni.potom sa necudujme ze u nas narasta kriminalita vylupuju sa banky dajte ludom co potrebuju aby prezili a nebudu musiet zivorit a kradnut.vam verim norika a budem volit vas mozno ze sa nieco zmeni a ked nie aspon sa budem tesit ako im to tam vsetkym nandate bude ason sranda lebo na nich treba takeho cloveka ako ste vy .drzim vam palce
jaroslava

 

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
PRIAMA DEMOKRACIA ktorú navrhuje vaša strana je to najlepšie riešenie. Nora celá naša trieda ťa budeme voliť. Tie sfalšované prieskumy svedčia o tom, že sa ťa boja. Vedia, že už nebudú môcť kradnúť.

 

Lucia

 

Odkaz pre všetky strany
MY CHCEME JEST
miko A jaka

 

Odkaz strane Smer-SD
Volím stranu Smer-sd.
MIROSLAV

 

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko
Na každú sviňu sa voda varí, preto Vám želám úspech v nadchádzajúcich voľbách a čo najlepší výsledok, nech nastúpia spravodliví a vymetú Augiášov chliev. Volíme Vás s celou rodinou. A pre nerozhodných, alebo znechutených Slovákov : č. 10 je jediné rozumné riešenie.
Viribus unitis

 

Odkaz strane Smer-SD
SMER-social. demokracia je ten správny smer pre Slovensko. Pravicové zlodejsko-kapitalistické zoskupenie ktorého hlavnou úlohou je ožobračiť čo najviac ľudí musí biť zastavené. Ktorému napomáha KDH, ževraj láska k blížnemu. Sú to farizeji.
Kájinek

 

Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti
Pan Matovič držim vam palce a vela štastia vo volbach a snad už o niekolko rokov aj naš premier to je sen mnohých mladých občanov tejto našej nadhernej krajny všetci sa vas v parlamente boja a to tu potrebujeme aby si uz niekto konečne otvoril usta a povedal co si o nich mysli Držim vam Palce Moj hlas mate isty
Harry

 

Odkaz stranám Smer-SD, SDKÚ, KDH, SaS ...
Vy si fakt myslíte, že my "bežní" občania, ktorí nesedíme v parlamente alebo vo vláde sme tupí a nevieme si dať dva a dva dokopy? Ešte ste si neuliali dosť? Koľko ešte potrebujete, lebo my už nevládzeme živoriť. Zavrite sa už niekde do svojich miliónových rezidencií a nechajte nás už konečne dôstojne žiť.
mamina

 

Odkaz strane Smer-SD
Pán Fico budem voliť vašu stranu aj celá moja rodina. Prajem Vám k rozbitiu tej hnusnej kapitalistickej zlodejskej pravice veľa úspechov
Zoro

 

Odkaz strane KDH

 

Pan Figeľ a pan Hrušovský dajte šancu mladým,dokážu to aj bez Vás,výmena je potrebná,ja sa fakt čudujem ako sa stále presviedčate,že len vy ste tí naj.Alebo už neviete robiť inú robotu,len politikárčiť.meníte názory ako vam to vyhovuje,odpisujete ľudí už dopredu a zabúdate na chyby ktoré ste robili aj vy,aj pre vašu stranu boli predčasné voľby a tých chýb je strašne veľa,tak odídte a dajte šancu iným,dakujem
bubli

 

Odkaz strane číslo 26
Prečo nemáte nejakú malú reklamu? veď o vás nikto nevie.
Zahradník99

 

Odkaz všetkým stranám
Je to smutné, že denno denne umierajú na našich cestách nevinné životy. Hlavne v obciach, ktoré aj po vyše dvadsiatich rokoch vyzerajú ako keby bolo tesne po vojne. Cesty ako tankodromy, bez chodníkov. Kde sú peniaze z eurofondov prečo ich nečerpáme tak aby sme dokázali urobiť niečo aj pre obce a nie len si hrabať do svojich vačkov. Čo z toho že máme zákon, že použitie alkoholu za dopravným prostriedkom nad 1. promile je trestný čin. Do dnešnej doby nebol odsúdený ani jeden občan. Na čo sa čaká , čo robia súdy spia ,zaoberajú sa exekúciami, konečne sa už zobudte politici z vášho sna o moci. Vy ste tu pre nás a nie my pre Vás
za tých čo zahynuli

 

Odkaz všetkým stranám
zrusit korupciu a nekompetentnost a bude vsetko ok
clovek

 

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
Držím prsty! Keďže už nieto koho voliť, a vy ste najsilnejšia strana z tých čo sú "neznáme", nové a pod., tak budem voliť vás.
novec

 

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
NORA na hrad !
Barto

 

Odkaz strane Smer-SD
prestante oblbovat ludí
happy

 

Odkaz strane KDH
POVEDZTE UPRIMNE,AKI STE KRESTIANIA,KED MOZETE POZERAT NA TO,KED LUDIA DOSTANU OKOLO 400€ MES.A VY NEZRUSITE ODMENY.KEBY STE ZRUSILI VSETKY ODMENY,HNED BY BOLI PENIAZE DO ZDRAVOT.,SKOLY...NAOZAJ TO NEVIETE RIESIT???VED MATE DOBRE PLATY,NAOZAJ VAM TO NESTACI??? VYSVETLITE TO VOLICOM
zuzka L.

 

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
Nora budem vás voliť dúfam, že aj ty nás neoklameš ako táto zlodejská banda. Som študentka živia ma rodičia ktorí nemajú peniaze neviem sa zamestnať som zúfalá už to je neúnosné a niekto kto nepracuje dostane viac ako pracujúci to je čo za štát. Držím palce a verím vám.
Petre

 

Odkaz všetkým doterajším stranám vládnucim v samostatnom Slovensku
Vážený páni politici doteraz vládnuci od roku 1993. Pevne verím a dúfam, že vaše preferencie v prieskumoch verejnej mienky, ktoré jasne dokazujú, že príde podľa mňa k veľkému prekvapeniu a možno aj očakávaným zmenám na súčasnej "korupčenej" politickej scéne. Prvá kríza politiky na Slovensku podľa mňa nastúpila tesne po rozpade ČSFR, kedy došlo k úžasným rabovačkám na majetku štátu cez zaujímavé privatizačné prevody. Na Slovensku sa len rabovalo, pokiaľ sa dalo. Ľudia čakali zmenu a prišla... K moci sa dostala Dzurindova 1. vláda, s demokratickými zmenami, ale podľa mňa ďalšiemu rozkrádaniu Slovensku pomocou predaja štátneho majetku zahraničným gigantom pod cenu. Potom k moci prišiel p. Fico, ktorý podľa mňa nemá s ľavicou nič spoločné. Jednalo sa len o pokračovanie reforiem pravice s kozmetickými úpravami. A teraz troška môj problém. Mám 31 rokov, bývam u rodičov a mám vysokoškolské ekonomické vzdelanie a neviem sa na Slovensku uplatniť. Budem asi musieť hľadať prácu niekde mimo SR. KDE SME SA TO DOSTALI páni politici, KDE???? Som ekonóm a keď vidím ako sa vyvíja slovenská ekonomika je mi až zle. Máme úzko špecializovanú ekonomiku len na automobilový priemysel a sme silne exportnou ekonomikou... Myslím, že by sa zišlo dať viac prostriedkov do podpory našich domácich podnikateľov, čím by sme mohli zvýšiť zamestnanosť u nás. Veď ak by sa vrátili slováci pracujúci v zahraničí, tak by skolaboval sociálny systém, pretože by ľudia skončili na veľmi, pre nás mladých bez praxe, známom úrade - úrade práce, sociálnych vecí a rodiny. Prepáčte, ale hanbite sa za to, kde sa naša krásna krajina, ktorú milujem a som hrdý, že som Slovák, dospela. Nechceme hádam grécku cestu. Podľa môjho názoru je potrebné na Slovensku združiť malé a nové strany s hodnotami do silnej stredovej politickej strany, ktorá konečne začne aj veci na Slovensku posúvať k lepšiemu, pre dobro nás všetkých, ktorý chceme na Slovensku žiť, bývať, vychovávať svojich potomkov a byť hrdý, že sme Slováci s vynikajúcou životnou úrovňou. Držím palce novým stranám s novými myšlienkami a hlavne politikom nenamočeným v rôznych kauzách.
Jano

 

Odkaz strane Smer-SD
Ja sa divím , že potom všetkom tých klamstvách a oblbovaniach sa ešte nájdu ľudia ktorý idú voliť Smer. Kryl Slotu aby mohol sa ešte viacej napakovať . Nech zmizne z politiky ten tchor ktorý sľubuje istoty.Istoty tu boli len do r.1989
Žilinčan

 

Odkaz strane Smer-SD
Voliť Vas nebudem ste banda zlodejov Váš nevolič
anonym

 

Odkaz strane Obyčajní ľudia
po detektori lži navstivte urgentne psychiatra
green

 

Odkaz strane SDKÚ
Už ste tu smradili dosť,je na čase odísť a vrátiť čo ste nakradli
čitateľ

 

Odkaz strane SDKÚ-DS
Dzurinda Mikloš Kanik najväčši zlodeji Slovenska
Kačko

 

Odkaz strane Národ a spravodlivosť
Je čas na zmenu, veríme Vám, že to dokážete.
voličNaS

 

Odkaz strane SDKÚ-DS
Vaša strana chce po volbách zakázať stranícke a koaličné nominácie na najdôležitejších pozíciách v manažmentoch veľkých firiem, vo vedení finančných úradov, Sociálnej poisťovne a úradov práce. Ale to ste si zasa zavarili, pretože ludia očakávajú skončenie nominácií práve na úrovni okresov a regiónov, kde sa dostávajú ludia bez praxe a vzdelania. Alebo je to len všetko zámienka?
čitateľka

 

Odkaz strane Smer
Stranu smer by som zo zakona zakazal. Socializmus nas privedie na cestu gracka. Ludia dostante rozum konecne
dalibor

 

Odkaz pre voličov
Budeme mať takú vládu,akú si zvolíme,preto obetujte 10.marca tých pár minút nato ,aby ste podporili zmenu ,ktorá musí prísť !!!! Právo a Spravodlivosť pre všetkých a bez rozdielu ! Voľte číslo 7. Dajte svoj hlas novej strane. Keď si za právo,spravodlivosť a čestnosť ,tak rozhodnutie je číslo 7. Číslo 7 -volá po zmene . KAŽDÝ HLAS podporí zmenu a je dôležitý !
Vlado z Liptova

 

Odkaz pre stranu Právo a spravodlivosť
Volím č.7 ,lebo mi dáva istotu pre právo,spravodlivosť a čestnosť.Volím zmenu a čisto novú stranu .Volím priamu demokraciu .Pridajte sa ku mne !
skalka 177

 

Odkaz strane Chucka Norrisa
Volim Chucka Norrisa
anonym

 

Odkaz strane Strana slobodné slovo Nory Mojsejovej
Do parlamentu by ste sa mali dostať, aspoň tam konečne urobíte poriadok.anonym

Odkaz strane KSS
Držím palce aspoň niekto ma kúsok rozumu aby nás zachránil.
anonym

Odkaz stranám SMER, KDH, SDKU, MOST H,...
V žiadnom prípade nebudem voliť nikoho kto doteraz bol v parlamente nakoľko mali šancu doteraz a nič neurobili pre SLOVENSKO. Iba rozkradli celý štát. A ja musím robiť od rána do večera za smiešny plat...
Nika

Odkaz strane Smer
Je celkom zaujímavé sledovať odporcov smeru, pravdepodobne to nemajú v hlave v poriadku. Keď tu bol Smer, tak sa pracovalo a dalo sa žiť. To že zakázali zbohatnúť tým, ktorý zbohatli ešte viac tak to mi nevadí. A kľudne nech sa aj nabalia Smeráci :) ale ja to chcem v mojej peňaženke pocítiť tiež a len v dobrom. Prišiel niekto s modrou vlajkou a od vtedy sa tu všetko len predáva a chudobnie ešte viacej.
Michal Pruška

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
Zdieľam vaše názory,aj by som vás volila-ale ten slovník.Kultúra prejavu by mala byť.To by sme už mohli na verejnosti aj prdieť,pľuť,grgať...To by bola sloboda prejavu...
Ľubica

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko
Marian,nesmierne si Ťa vážime a dúfame,že ľudia pochopia,že s Tvojou pomocou bude Slovensko Slovenskom.Veľa šťastia!
Silvinta

Odkaz stranám SDKÚ-DS, Smer-SD, SaS
Odchod preč,je mi zle,ked vidím niekoho od vás!!!!!!!!!!!!!!!!!
kuko

Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti
P.Matovič,máte moj hlas,doteraz som bol za SDKU,ale ako vidím vôbec si ho nezaslúžia.Držím palce.
čitateľ

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko
ste jedina strana ktora ma naozaj zaujem o slovensko a jeho problemy!drzim vam palce
richard heni

Odkaz všetkým stranám
1./ nestačilo by 99 poslancov do parlamentu ? 2./ Prečo sa tak strašne držíte tých stoličiek ? 3./ Keby ste sa starali o štát , tak by boli peniaze na všetko 4./ Dokedy bude nezamestnaný - soc.prípad dostávať také sumy aby ani náhodou nešiel prácu hladať ? 5./ Prečo ten kto pracoval má nižší dôchodok ako ten ktorý sa dostal zo soc.tiesne na dôchodok ? 6./ Prečo nie sú majetkovo zodpovední : starostovia , poslanci / obcí, krajskí parlamentičkári a aj v NR SR /, riaditelia št. podnikov , prečo ? 7./ Prečo policia musí dokladovať že p. poslanec kradol, zneužil ... , ked jeho majetok je vyšší ako príjem - životné náklady , marš s ním do basy a nech on dokladuje odkiaľ má !
ešte volič !!!

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko
Slovensko Vás volí, Slovensko Vám verí
Voliči

Odkaz stranám Smer-SD, SDKÚ-DS, KDH, SaS
odstupte do jedneho,zlodeji.
milan

Odkaz strane SDKÚ-DS
P.Mikloš včetne p.Dzurindu je mi z vás na nič mne sa zdá že obaja ste bez chrbtovej kosti a neviem pochopit ako dalej sa môžete pozerať do oči ludom ktorých ste sklamali na celej čiare.
dôchodca

Odkaz všetkým voličom
Neurobte takú hlúposť, že nepôjdete voliť. Dávate tým automaticky hlas skorumpovancom.
26

Odkaz strane SDKÚ-DS
V strane je veľa šikovných mladých ľudí, treba im dať priestor. Bohužiaľ pán Dzurinda svojim vystupovaním, rétorikou stratil sympatie mnohých voličov a doplatí na to vo voľbách celá SDKU. Už len to, že na každú otázku odpovedá protiotázkou je trápne. Škoda, že nezmenil svojich imidžotvorcov...
EWWA

Odkaz pre všetkých voličov
Volte Noru Mojseovu, co uz mozeme stratit? V najhorsom pripade budu nove volby.....
Mam

Odkaz strane SNS
drzime palce
anetka

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko
Snáď už konečne aj zbytok národa pochopí,kto je tu vlastizradca a bude klamať do očí pre vlastný alebo cudzí prospech a kto to na druhej strane myslí s národom dobre a úprimne.Snáď sa už ľudom otvoria konečne oči aj v tom,kto tu viac pre spoločnú dobrú vec obetúva ako z toho získava. Už tretie voľby Vás volíme a pokiaľ budete kandidovať vždy to tak bude. Dúfajme spolu,že konečne nastal čas!Aj keď náprava je vždy ťažšia a zdĺhavejšia ako bolo to ich ničenie a kazenie.Súčasný stav je totiž hrubou urážkou všetkých slušných Slovákov.Je navyšší čas začať s nápravou!
Zodpovedný Volič

Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti
Vážený pán Matovič , som rada že sa konečne objavil niekto kto myslí aj na robotnícke obyvateľstvo.ktoré má len základné vzdelanie alebo neuplne stredné . Dúfam že sa dostanete do parlamentu. A urobíte konečne poriadok . Moji obaja rodičia celý život pracovali ako robotníci a ked prišla ekonomická kríza za ktorú SVK vôbec nemôže pocítili ako prví. a to tým že stratili zamestnanie. Rodinný príjem sa rapídne znížil a to mali ešte doma tri nezaopatrené deti o ktoré sa bolo treba postarať. Prácu si nakoniec našli ale hladali ju asi tak pol roku. A som rada že konečne niekto začal myslieť aj na tú skupinu obyvateľstva.
nika

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko
táto strana sa mi zdá najlepšie zo všetkých, ktoré sú v ponuke. Jediná strana, ktorá nie len rozpráva ale aj koná a to sa mi páči. No proste nemám slov na túto stranu. Som ich veľká sympatizankta pre to, lebo viem, že urobia poriadok v parlamente a sú správni kandidáti do NR SR. Zároveň ich cením za to, koľko snahy musia vynaložiť aby sa aspoň trochu zviditelnili. A najviac si cením to, že všetko si platia zo svojej kasy, čo viem z počutia a neokrádajú tento štát ako podaktoré pol. strany. Držte sa a verím, že sa dostanete do NR SR. Verní sebe, svorne napred!
kristin14

Odkaz strane SDKÚ

Robite velku politiku a nic z toho,preco ciganka,ktora nikdy nerobila a ma dochodok vypocitavany z priemernej mzdy na slovensku a clovek ktory drel cely zivot a poctivo platol dane,hoc za mensiu mzdu,ako priemerna dostava nizzi dochodak,ako ta spinava ta ciganka???? Fuj hambite sa.
kalel55555

Odkaz strane Smer - sociálna demokracia

Určite nie Smer, sú to len prezlečení komunisti, majú rovnaké metódy aj na komunálnej úrovni. " Ľudia si zaslúžia istoty " , ale len niektorí - tí im naklonení. Vôbec nezáleží na tom čo vieš a aká práca je za tebou. Ak im nie si naklonený je ti koniec.
priaznivec SNS

Odkaz strane KSS

Volte komunisty. Socialismus je jedinou alternativou tomuto kapitalistickému systému vykořisťování, útlaku a válek.
Československý komunista

Odkaz strane Smer SD

Súdruh Fico!Vás budú voliť iba voliči,ktorí vedia povedať "zlepenec" a Vami podobné používané primitívne výrazy.Vaša rétorika je na veľmi nízkej úrovni. Podobá sa výrokom dedinského chlapca ktorý pasie dobytok.Tieto Vaše výroky používajú aj p.Kažimír,p.Kaliňák. Vysokoškolský diplom nie je permanentka k inteligencii a slušnosti.Neviem či okrem toho že útočíte na každého a všetko viete urobiť aj niečo iné.Určite Vás voliť nepôjdem ani moja rodina a známi. Ste neschopný a bažíte iba po moci aj ostatní Vaši kumpáni.
Zuzana Kupcová

Odkaz strane Smer

je jasne, ze vyhrate volby a je jasne, ze ludia su zaslepeni populizmom,ktory sirite. bohuzial sme hlupy narod, ked opat zvolime taku stranu,ktora nas zadlzila a nic pre nas neurobila. politici su hanbou slovenskeho naroda,vratane tych vasich,nie je koho volit,lebo sa nic nezmeni. neverim nikomu z vas,vase sluby ste nikdy nesplnili,stale niekoho obvinujete,no sami ste nedokazali nic poriadne urobit pre nas a nasu buducnost. dakujem
Palo

Odkaz Nore Mojsejovej

si super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NORIKA do toho,nebojis sa nikoho,volte stranu nory mojsejovej
mija

Odkaz strane SDKÚ

V zivote by som vas nevolil za to co ste urobili a cudujem sa ludom co vas budu volit
Anonym

Odkaz strane SDKÚ

V zivote by som nevolil SDKú za to co urobili ludom uz sa nedajte oklamat
RUDO

Odkaz strane Smer SD

Budem Vas volit
citatel

Odkaz strane SDKÚ

Od neznej revolucie som volil vzdy pravicu to znamena viacmenej SDKU.Vazil som si p. Dzurindu, p. Miklosa ako vedeli pozdvihnut Slovensko z Meciarovho marazmu. Dnes si ich nevazim , dokonca su mi nesympaticky preto ako sa vyjadruju, ako sa spravaju ako politicky posobia.Su to dvaja namyslení , nafukaní narcisi, kt. si myslia, že bez nich to nepojde.Som z ich konania kam doviedli slovensku politicku pravicu totalne znechuteny,sklamany ,oklamany (pretoze po poslednych volbach dostali od volicov mandat, aby viedli tuto krajinu a co urobili? Po roku a pol hodili bez boja moc Ficovi do narucia.) Toto bol podraz na nas volicoch a preto sa tychto volieb nezucastnim ani ja a ani clenovia mojej rodiny.Lebo tak isto nechcu.Som tak velmi urazeny Vasim spravanim páni z SDKU , ze Vam prajem ,aby ste sa po volbach nedostali do parlamentu a tak dostali poriadnu facku od volicov, kt. ste podviedli.Po 20-tich rokoch nedokazete uz volicovi nic zmysluplne ponuknut.
mrmuchalu

Odkaz všetkým politickým stranám

Vazeny politici , velmi rychlo zabudate , ze do politiky ste vstupili , aby ste sluzili veciam verejnym . Ovsem opak je pravda. Vy mate sluzit nam , obcanom , Vasim volicom ,danovim poplatnikom, vdaka ktorím mate potom na 4 roky mnohe a vyznamne vyhody.Opakujem opak je pravda. Staci si len spomenut kolko podvodov , klamstiev a kauz sa udialo na politickej scene Slovenska za poslednych 20 rokov.Preto neuverim ziadnemu politikovi dovtedy ,pokial si nezrusia trestopravnu imunitu a a uzakonia plnu trestopravnu zodpovednost za svoje politicke rozhodnutia. Je predsa nemyslitelne aby si zodpovedny štatny uradník,či minister ,alebo iní , po defraudacii isiel za trest sadnut do poslaneckej lavice.
mrmuchalu

Odkaz strane Smer

p. Kaliňak vráťte sa prosím po voľbách na Ministerstvo vnútra a spravte poriadok na P PZ
p

Odkaz všetkým

Je mi smutno z vás dospelých , ktorý nevidíte čo je dobré a ako slepo si staviate vašu ešte horšiu budúcnosť volením SMER-u , SDKU atď. Aj mladší o niekoľko desiatok rokov lepšie vidia , čo sa tu deje a o čo ide a kto je tu tak trochu klamár a zlodej. Otvorte oči. Žiadny z týchto ksichtov , ktoré sú na každom metri na gigantickom bilboarde vám nič nezabezpčia. Nebudte slepí. Ak chcete všetko o čom hovoríte, vypočujte si aj iné názory , ako napr. Nory Mojsejovej . Tá vám ponúka všetko narovinu, tak ako by ste chceli. A že jej neveríte ? A aký máte dôvod veriť "týmto" ? Ako by nestačili všetky kauzy a dôkazy o ich podlosti. Toľko pre vás dospelých)
do

Odkaz strane KDH

KTO VOLI KDH, VOLI AJ FICA. TIETO DVE STRANY IDU V MECIAROVYCH SLAPAJACH A CHCU POKRACOVAT V KRADNUTI HNED PO VOLBACH. NEDAJTE IM SANCU, NEDAJTE IM HLAS! Ale ak si chcete 4roky nadavat, co za hobada ste si zvolili, spravte opak.
Milan Ferencik

Odkaz strane Smer

Ficko náš kolektýv ti verí,tak sa snaž aby bolo konečne dobre na tomto Slovensku..Vela práce a finančnej istoty. Dzurindu pekne jak sa hovorí,vyšachuj...!!!!toho nepotrebuje nikto!
Mário Krajčovič

Odkaz strane Národ a spravodlivosť

chyba bola zobrať MUDr. Šaška orava vždy vo veľkej miere podporovala SNS po ich prešľapoch a zlodejinách bola nálada podporiť Vás p. Belousovová ale zobrali ste medzi seba človeka ktorý je zo skupiny potláčačov spravodlivosti na čele s otcom Ivanom Šaškom , zabili ste svoje preferencie mali ste si brať spravodlivých a čestných, veľa šťastia
orava

Odkaz strane SaS

Komu pán Lopatka zobral,aby ušetril miliony v soc.poisť.? Zobral dôchodcom na vianočnom príspevku a kde ešte? Mne ešte zobral rodinné prídavky,hoci mám syna na VŠ.Dôchodca pracoval celý život a teraz má len-len na prežitie. Ako môže v štatnom podniku niekto brať taký plat a odmeny?
Alena

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko

LUDIA DAJTE MOZNOST KONECNE LUDOM KTORY DO POLITIKY PRICHADZAJU NAOZAJ BEZ KORUPCNYCH AFER A STRANE KTORA NEMA RECI LEN 3 MESICE PRED VOLBAMI. POZRITE SI PROSIM STRANU Ľudová strana Naše Slovensko... MOJEVIDEO, ODKAZY ATD...NAZOR ZMENITE ! NEVOLME ZLO KTORE UZ JE NA SLOVENSKU TAK DLHO A NIC NEZMENILO PRE NAS OBYCAJNYCH LUDI NAPR....SMER ,SDKU, ALEBO NORA MOJSEJOVA KTORA KED MOHLA KRADLA KDE SA DALO A TERAZ 3 MESIACE PRED VOLBAMI BUDE NIECO O TOM ROZPRAVAT!!! Ľudová strana Naše Slovensko....
BUDEM VOLIT,CHCEM ZMENU

Odkaz strane SDKÚ
Pán Mikloš,zá vaša arogancia aj z obrazovky kričí a ten Dzurindov akcent už ani počúvať nedokážem a prepínam telku,jakmile sa tam vaše ksichty objavia.Už vás bolo vážne dosť!!!!
voxpopuli

Odkaz strane SSS Nora Mojsejová
Nora si perfektná osoba ty jediná nás môžeš zachrániť...u mna si číslo 1 volím ťa!!!!! robíme na cigánov a my nemáme s čoho žiť naše dane to je na plač!!naši vydrbaní politici nas potopili na dno a teraz živorčíme!!! chceme konečne normálne žiť a nie každý mesiac len z úst do úst!!!
stanislava

Odkaz pre všetkých voličov
raz mi moja mama rozpravala o prejave Roberta Fica v case jeho zaciatkov. vtedy sa kazda jeho veta zacinala slovami: "JA". a dnes: "MY". mnoheho sa priucil, a v podstate aj pekne prezliekol svoj kabat komunistu, za kabat socialistu. volit jeho stranu SMER SD nepojdem. zatial este neviem komu odovzam svoj hlas. ale zalezi mi na buducnosti nasej krajiny a buducnosti mojich deti. ak niekto z Vas sledoval relaciu ZOCI VOCI 28.2.2012, mohli ste pocut od p. Bugara, ze zadlzenost nasho statu pocas vlady lavicoveho SMERu SD bolo vyse 8%, pricom pravicova vlada odovzdavala stat v zadlzenosti 3,8%. no a pocas vladnutia "tohto zlepenca", ako ho nazval p. Fico, sa tejto vlade za 18mesiacov podarilo znizit zadlzenost na 4,3%. co je teda socialne na tomto zadlzovani. a v com bola vlada SMERu SD v rokoch 2006-2010 socialna? priniesla niekomu z Vas nieco socialne a dobre?
eva

Odkaz všetkým
starosta alebo poslanec? ako možu robit naraz v parlamente a aj na urade tomu nerozumiem.
anonym

Odkaz strane Smer-SD
Nechápem výber kandidátov do NR z Trenčína.Osoba naučená /z bývalého režimu/ ignorovať skutočnosť, že funkcia neznamená zabezpečovanie výhod "pre svojich" na úkor ostatných, je "zabetónovaná" v parlamente na dlhé roky a dokáže využívať dlhoročné väzby tak na OS ako i KS v Trenčíne. "Gorilie" postupy takýchto osob dnes "vyháňajú" ľudí do ulíc. Skúsenosť som ešte v r.2001 popísal v liste p.Ficovi/bez odpovede/ i p.Kaliňákovi/odpoveď s frázami:"naše aktivity v budúcnosti"/ Nikto z nich sa však ani nesnažil preveriť takéto postupy vrcholovej členky Smeru-SD, poslankyne NR.
MAXO

Odkaz strane SDKÚ-DS
Podporujem SDKÚ už dlhšiu dobu a budem ich voliť aj tento raz.Dúfam že voliči sa rozhodnú dobre a budú brať do úvahy že pán Dzurinda a spol urobili pre túto krajinu veľa.
Majk


Odkaz strane 99%-občiansky hlas
Nedajte sa! Útoky na vás len dokazujú, ako sa vás terajšie skorumpované politické strany boja. Budete v parlamente a vyšetríte Gorilu.
janka

Odkaz strane SDKÚ-DS
dzurinda,miklos ste ako dva hnile zuby dufam ze po volbach skoncite v kliestach
peto

Odkaz strane HZDS
držím Vám palce ste zakladateľim SR pán Mečiar dúfam že budete v parlamente a že pomôžete Slovensku sa dostať z tej krízy a uťahovania opaskov už niet z čoho žiť ďakujem, budem Vás voliť.Nech už Vám daju pokoj a daju priestor bez úražok
ogurka

Odkaz strane Smer-SD
Smer má voličov,ktorí vedia povedať"ZLEPENEC" a iné primitívne výroky od autora súdruha FICA.Je to jedna najskorumpovanejšia strana kde súdruh FICO poprel aj svoj vlastný hlas na nahrávke.O súdruhovi KAŽIMÍROVI a jeho primitívnej a agresívnej diskusie niet čo povedať. Ten na diskusiách doslova breše aj so súdruhom ONDRUŠOM. Hovorí sa že psi sa bránia útokom a to robí aj celá strana SMER.Súdruhovia treba vám ísť tvrdo pracovať a nie sedieť na teplých stoličkách,kradnúť a ešte za to že nič nerobíte beriete aj veľké peniaze. Hanba vám
Nina Gemerská

Odkaz strane Smer-SD
SOCIÁLNI DEMOKRATI, BANDA GORÍL KTORÉ STÁLE KRADNÚ ,SAMÉ PRETVÁRKY A KLAMSTVÁ. FICO BY MAL ODTIAĽTO VYPADNÚŤ PRVÝ. JE MI Z NEHO ZLE
JZL

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
Ja som vašu osobu nemusel a po zhliadnutí vašich videí Vás budem určite voliť a aj celá moja rodina. Dúfam že konečne sa tu spraví poriadok.
admin45

Odkaz strane SaS
Ste najnormálnejší v celej tejto hnusnej skorumpovanej politike. Nebojíte sa postaviť za svoje chyby a hlavne držíte slovo ešte kebyže ten benzín nie je taký ddrahý :-) ale tak ja viem že za to nemôžete.
David

Odkaz strane ĽS-Naše Slovensko
Jednoznačná voľba je pre mňa č.10 - Marian Kotleba. Predstavuje odvážnosť a spravodlivosť, hodnoty ktoré tomuto štátu chybajú už roky. Jasne, že starý zadubenci a oblbnutý ludia budú voliť tých ktorý boli vo vlade doteraz. A po volbách budu zase plakať ake je to tu strasne, tak sa chvilku zamyslite, že ste si k tomu prispeli sami.Mám možnosť volby, PRETO VOLIM č.10 !!! a verim, že sa to podarí.
argo

Odkaz strane SNS

podme zilina
joko

Odkaz strane SDKÚ

pan Dzurinda a Mikloš ste hanbou tohto národa a politické mrtvoli dúfam že už ludia pochopili a nebudú Vás volit.....
king kong

Odkaz Matovičovi

Už si tam smradil dosť dlho a tie blbé urážky si nechaj pre seba ti šašo jeden sprostí.TY nemáš nič z obyčajných ľudí,obyčajný ľud pracuje aj za minimálnu mzdu a nemá toľko čo ty debil.Robíš sa že si niekto ale si iba debil
ANONIM

Odkaz všetkým stranám

STE AJ TAK GORILY !!!
VOĽBY........

Odkaz strane OĽaNO

Jedina strana ktora nekradla a nekradne a bojuje proti najvecsiemu slovenskemu problemu (korupcia). Mate moj hlas
Lukas

Odkaz strane Smer

A týmto Vás žiadam,aby ste v prípade výhry vo volb.nevstupovali s KDH.Radšej by bolo dobré s Mostom-Hyd. KDHci sú nespoľahlivý lebo už raz zvalili vládu. Sú to farizei ktorý sú na strane bohatých. Práve opačne ako to hlásia v našich kostoloch. P.Boh má radšej chudobných.
lackor

Odkaz strane KSS

Jediná strana,ktorá myslí na človeka žijúceho v tejto krásnej krajine a so svojim programom chce zabezpečiť istoty. No nemôže za to, ako sa skorumpoval štát po 89 roku a kam Mečiar a Dzurinda s Miklošom doviedli štát a jeho majetok. KSS fandím a budem jej voličom!
Nela

Odkaz stranám SDKÚ-DS, SMER-SD, KDH, HZDS
Nechápem ako môžete opäť kandidovať v parlamentných voľbách. Byť na vašom mieste zruším vaše strany za tie krádeže úplatky privatizácie a ine. Dalo by sa to nazvať ako vlasti zrada.

Ior

Odkaz strane Smer

voliť Vás nebudem ste banda zlodejov.Pán Fico ako premier ste nestáli za nič.Boli ste tam 4 roky a len ste kradli pre seba a to bude aj teraz.Pani Radičovej nesiahate ani po členky. Je super premierka. Vy ste boli o ničom premier. Váš nevolič
nevolič

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
je nas vela co vas budu volit.potrebujeme vas vo vlade ste nasa nadej pre vychodne slovensko lepsie povedane CHUDOBNE preto volte norikuuuuuu norika je uz teraz prva dama vo volbach drzime palce veriiiimee
vasi vychodnari

Odkaz strane SDKÚ-DS
Odkazujem pánovi Dzurindovi a Miklošovi, že dodnes ich nástupu prvej vlády stále splácam dlhy, ktoré som si kvôli ich politike narobila, aby som mohla zaplatiť nájom a inkaso a ako tak prežiť. Nakoľko mi ich vláda vzala polovicu môjho príjmu, ktorý mi vrátila až strana p. Róberta Fica a vďaka nemu dnes žijem ako slušný človek. Pánovi Dzurindovi a pánovi Miklošovi odkazujem, že už takéto obdobie zažiť nechcem a odporúčam im , aby už konečne odišli z politiky ako aj pán Mečiar.
mexx81

Odkaz strane SNS
dufam ze SNS vyhra
SNS

Odkaz strane SDKÚ-DS
Budem vás voliť. SDKÚ je strana, ktorá na rozdiel od smeru plní svoje sľuby.Nerozumiem, ako niekto po toľkých kauzách a a klamstvách môže voliť fica. Ak ľudia nechcú aby sa stav tejto krajiny zhoršoval, tak nech volia SDKÚ. Máme dosť problémov aj bez fica. DRŽÍM PALCE!!!!!
Marek

Odkaz strane ĽS-Naše Slovensko
Budem volit urcite Nase Slovensko, aj ked nie som etnicky Slovak. Ale je to jedina strana ktorej verim, ze nebude rozkradat tuto republiku ako vsetky ostatne strany od č.1 po č. 26.
Slavianski_bracia

Odkaz strane SMER
Dufam že volby vyhráte pretože toto čo sa deje je záhuba pre Slovensko na jednej strane boháči a obrovské podvody pravicových strán a obyčajný človek pracujuci živorí od výplaty do výplaty a pritom tažko pracuje preto vás budem volit pretože určite urobíte viac pre občanov ako táto banda zlepencov a okrádačov
hopo

Odkaz strane SaS
Pán Sulík sa rád oháňá Gréckom že ako chce chrániť občanov ale po nástupe do funkc.v roku 2010 zrušil výhody pre seniorov v SPP a teraz sa oháňá že je treba dochodcom zobrať vianočné príspevky,asi ich nemá rád a pri jeho prijmoch sa mu ani nedivím na tie si z ních nikto nechce šahať.
Štefan

Odkaz strane 99%
Priatelia ,som Vas velky sympatizant, skoda ze som nemohol podpisat harok k registracii strany, velmi by som sa tesil na policajtov ked by sa prisli vypytovat. Je to velka politicka hra ktoru proti vam spustili, a chcu vas diskreditovat. Uz pred par dnami sme rozmyslali kto dal Spisiakovi pokyn aby spustil tuto akciu policajtov. My sme byvali policajti ,mame vela skusenosti a znamych ale to co tvrdi tento policajny prezident je fraska. My sa pytame , kto eviduje cisla starych OP v evidenciach/ no predsa policia, kto eviduje nrtve osoby, no predsa policia ale nie medzi zivymi evidenciami, takze pan Spisiak, to vasi podriadeni manipulovali s harkami ,doplnali tam mrtve duse , duse so starymi OP, k tomu sa bezny obcan nedostane. Klamete verejnost a zneuzivate dane ludi.Strana 99% drzte sa , ponukame vam nasu pomoc, v radoch policajtov je vela ludi ktori maju pokrk tejto vlady, Spisiaka, tohoto policajneho statu. Este raz, ste tam aj pravnici, kto mal pristup k tymto evidenciam...verte manipulovala s harkami policia.
peter s priatelmi

Odkaz strane SDKÚ-DS
Držím Vám palce! Nenechajte sa znechutiť prázdnymi rečami naivných ľudí. Som s vami od začiatku založenia strany, poznám vaše plusy aj mínusy, ale ste strana, ktorá ma ešte v ničom nesklamala i keď viem, že v politike sa musí lavírovať všetkými možnými spôsobmi i tými nepopulárnymi.Ste strana, ktorá postavila naše malé Slovensko na nohy a strana, ktorá vie veci pomenovať pravým menom a viesť Slovensko k prosperite. S pozdravom
Kn

Odkaz pre všetky strany
Pani politici preco mate take velke vyplaty niektory clovek to nezaroby za rok co vy za mesiac?? stale hovorite o krize a ze stat nema peniaze tak si zmensite vyplaty a pracujte za 500€ ako normalny človek potom by štat mal na vsetko
lolek

Odkaz strane Smer-SD
nevolil som nikdy modrých, síce ani Smer no ste to najlepšie čo tu máme a je reálne priechodné. Držím palce
mufty

Odkaz pre všetky strany
Kedy zavediete registračné pokladne pre lekárov ? Smer zrušil Zajacove 20 Sk a lekári nás na časenkách zodrú z kože. Ktorá strana vytvorí štátny veľkosklad liečiv , ktorý bude zásobovať štátne nemocnice ?
IVO

Odkaz strane SNS

Dobrý deň. Ja Vám držím paste. Ja by som sa radšej vyjadril k romskej problematike. Všetkých by som vysťahoval do Francúzka a by bol od nich pokoj. Razantne by mala vláda riešiť romsku problematiku, ktorú ju oni naučili aby cigáni nepracovali, lebo vláda im dávala všetko za darmo a nikdy si to nevážili a nebudú bvážiť. Keď si ich tak naučili, tak nech s tým niečo robí. Preto že ľudia normálny ľudia chodia do práce, niektorí aj do dvoch , aby mohol uživiť rodinu. Okrem toho všade od Vás pýtajú peniaze, či školstvo a iný..... . Čo cigáň má všetko za darmo a k ničomu to nevedie a nemajú záujem sa prispôsobiť a vzdelávať. Célý život sa my bieli musíme prizerať, prispôsobovať a všetko im platiť. Nech nikdo nehovorí, že sú rasisti, to všetko spravila vláda. Docielili ste len to aby ludia vo či nim bol, hektycký. Človek , abvy sa bál chodiť von. Ja mám rodinu. My musíme chodiť pre deti, na krúžok, aby sme sa nemuseli báť a aj tak človek zmiešané pocity. Štát keď si ich takto naučil netrpí, ale trpia tý čo robia niečo pre štát a nevie si to vážiť. Tý čo robia majú velké h ..o. A tý čo nerobia majú viac a ešte aj kradnú a ubližujú a im sa nič nestane. Tak kde je tu spravodlivosť. Bieli keby sa bránil a by mu ublížil tak je už rasista, za to že je ostrihaný do hola. A ako má Chodiť, keď má ťažkú a špinavú robotu. Ja si myslím, že sa to lepšie udržiava a ešte k tomu má rodinu ktorú má nadovšetko rád. Keby nás chránil, tak nikoho by to nezaujmalo, len to , že ublížil cigáňovi a a , že chránil svoju rodinu. A cigáňom tiež nič nahovorí odvádzanie daní. Tak nech platia dane za kradnutie. Ďakujem, že som sa mohol vyjadriť/vyrozprávať čo má ťaži na srdci a samozrejme, že nielen mňa, ale aj iných slúšných občanov/. Tých ktorý sa to týka. Vláda by si mala vážiť nás, tých ktorý robíme a poriadne nás odmeniť aj finančne. Ďakujem pekne.
Karol

Odkaz všetkým stranám

Chcem Vám len povedať, tak ako ste si naučili cigáňov, tak sa vám odvďačujú. Kradnú, klamú a čo dostane od vlády všetko ničia a nič si nevážia . Tak oko ste si ich naučili tak si to vyriešte. My slušný ľudia, ktorý pracujeme a staráme sa o rodiny, tým trpíme, lebo si to všetko odnesieme my a nie vy. My všetko platíme a. Tie peniaze čo na nich dávate, by ste mohli radšej dať občanom, ktorý robia niečo pre tento štát. Vy ste zavretý v kanceláriach. Vy sa nebojíte či Vám niečo nespravia. Či sa to týka dospelého, alebo dieťaťa. Cigáni nikdy poriadne nerobili a robiť nebudú pokým naše peniaze bude pchať, len im. Chodíte po meste a ešte sa vám škeria do tváre. Ty bieli, len rob na nás a trp. Myuž máme toho dosť. Mohli by ste sa zamyslieť. Ak si myslíte, že vám to píše nejaký rasista tak nie. Ja som otec dvoch detí a mám čo robiť, aby som mohol uživiť rodinu. V dnešnej dobe sme všetci rasisti, lebo to sa už nedá počúvať čo tý počierny občania robia. Spravila to každá jedna vláda čo bola a čo bude, preto že to už neviriešite, čo je smutné u Nás na Slovensku. Cigáňom nedávajte nič, žiadne dávky, len dajte to čo dostáva bieli, spravodlivo . Nech idú pracovať, nech odvádzajú dane. Vy im dávate peniaze na vzdelávanie do školy na stravu a aj tak to k ničomu nevedie. Dieťa ide do školy, len za to že sa v škole naobeduje za 1euro. Na Slovensku je ešte jeden problém, zvyšujete dôchodkoví vek a mladý ludia sa nemajú kde zamestnať, preto že starý musia robiť, aj keď nevládzu. Dnešnej dobe človek musí robiť aj v dvoch zamestnaniach, aby sa uživyl a zrobí sa do svojho hrobu a nedožije sa ani dôchodku. Vy viete velmi dobre čo robíte. Aby ste peniaze nemuseli dávať pre tých čo si odrobili roky a ešte aj zvyšujete roky do dôchodu. Len vláda sa na tom nabalí. Chudák obyčajný človek čo má mozole a čo by si tie peniaze zaslúžil, tak sa ani nedožije. Nech pracujú tý ľudia do 62-65 rokov, čo celý život sedel na riti. Človek čo celý život ťažko pracuje je zrobený už v 50 a to už melie s posledného ak ťažko neochorie. Veľmi silno o tom porozmýšlajte. Určite súhlasia so mnou aj iný občania. Ďakujem
Katarína

Odkaz strane Smer - SD

pan Fico ak to myslite s ludmi vazne tak navrhnite aby si poslanci znizili plat na 1000eur kedze je tazka doba a caka nas tazka doba a bol by som rad keby si riaditel VSZP znizil plat lebo 5000eur je nehorazne a nemoralne voci ludom ktori maju palt 350-400eur dakujem
milan

Odkaz strane OĽaNO

pan Matovic hovorite ze za 20rokov to tu politici rozkradli tak ste taky super navrhnite aby si poslanci znizili platy na 1000eur mes tym pomozete odlzit slovensko a znizit deficit 150x2000x12x4 to je vysledok dakujem
milan

Odkaz strane Smer - SD

Pan Fico, pevne verim ze volby vyhrate a urobite v tomto state poriadok. Je mi na vracanie zo vsetkych "transparentných", z celej koalicie. To co dokazali, klobuk dole. Nerozumiem ako pri vsetkych tych kauzach, nie len stranickych, ale aj osobnych sa usmevom pozeraju nam vsetkym do tvare s takymi trapnymi argumentmi, typu Sulik si priznal chybu. A kazdu vetu zacinaju "za Ficovej vlady...", ved to sa uz ani pocuvat neda! Nech je Kocner aky chce, aspon predstupil pred narod a priznal co vlastne pan transparentny je zac. Nie je predsa myslitelne aby motuziky tahalo v tomto state podsvetie. Pracovala som na MPSVR kym ma nevyhodili SAS.-kari ako 1/2 celeho ministerstva, ktorých samozrejme nahradili svojimi, ktori tomu rozumeli ako hus pivu, ale hlavne ze to boli ich ludia. Niekolkych externych poradcov si najimaju za 50€/h. Je to normalne?! To ich arogantne spravanie k ludom, ich hlboku nenavist voci Ficovi, clovek az zasne! Myslim si, ze je obrovska chyba, ze sa na vsetky rezorty ktore koalicia ovlada, ked padla vlada nenariadila vnutorna kontrola, pretoze co len ja viem ake skody napachali na MPSVR. Pamatam si ako vsetko skartovali a ludi pustili domov uz na obed aby nic nevideli! Mali dost casu od padu vlady uzavriet rozne zmluvy na dodavatelov, samozrejme znamym a pod. Vytvarali nepotrebne funkcie pre znamych, ktorych prijem bol dvojnasobny oproti sluzobne starsim zamestnancom. Nie je predsa možné, aby sa toto všetko dialo najmä v štátnej správe, a aby si ľudia vo funkciách dokazovali svoju moc. Zastaví to už niekto konečne?! Prezentuju sa vsade ako najcistejsi ludia na svete, pritom su to len podvodnici a zlodeji. Sulikkovi nevadi ze cloveku bude robit za 100 €, podstatne je ze podnikatel ma otroka, pardon, zamestnanca. A Krajcer, ved to je hnusny, arogantny a namyslenec, i ked neviem na co. Smutne a nepochopitelne je, ze politiku robia moderatori, herci a sportovci. Co mozu tito vsetci vediet o fungovani ekonomiky a statu?! Odpoved je Nic! O Dzurindovi sa vyjadrovat nebudem, to uz pochopil aj volic SDKU. A KDH? To maju byt veriaci ludia, ktorí hlasaju pomoc bliznym. Zrejme to pochopili na pomoc blizkym a sebe! Co je toto za ludi?! Pan Fico, prosim vyvedte nas z tohoto bahna. Keby som mala 20 rokov, tomuto statu by som navzdy zakyvala! Ale kedze nemam, ste nasa jedina nadej. Najnizsie platy v EU a najvysie ceny v EU. Ako tu mozeme zit? Velmi vam drzim palce. Pan Fico, nesklamte nas, ludia su uz naozaj na dne a zufali, robte nieco pre ludi! Dakujem za vsetkych. Volim jednoznacne ten spravny SMER!
Marcela

Odkaz strane KDH

Vazeni krestania, hovoria vam nieco slova ako pomoc bliznemu? Vzdy som si myslela, ze veriaci ludia su ludia s charakterom a ochotni pomoct cloveku v nudzi a hlavne cestni! Vy robite presny opak, klamete a hrabete len pre seba. To sa pan Figel nehanbi pred narodom v bytovej kauze? Naozaj ma malo penazi ze je na to odkazany? A Lipsic ten uz vobec nema nic spolocne z krestanom. Neviem si predstavit jeho modlitbu, jedine spolocnu: "Boze daj aby sa do vlady nedostal Fico a my ano!" Prepacte, ale ste hanba veriacich. Uz davno ste zabudli na sedem prikazani. Prave vy by ste mali ludom pomahat. Ale tak to je ked je clovek nenasytny a je zvyknuty na obrovske prijmy a vsetko ma zadarmo. Spamatajte sa!
neveriaca

Odkaz strane SaS

Vazeni transparentni, mam pocit ze neexistuje cestnejsich ludi vo vesmire ked vas pocuvam. Mal som tu cest pracovat pod vasim velenim, ale tak arogantnych ludi, schopnych tolkych intrig som v zivote nezazil. Nestitite sa nijakych praktik, a tolko zla co ste napachali... Cela vasa strana je naozaj vykvet pozbieraneho zla. A ako ste pricuchli k moci, nechcete sa pustit. Vam nejde o lud, vsetko je len o koryte plnom zlatych pomyji. Tie vase kauzy, ako dokazete zanietene rozpravat ze no a co, ale Fico... trapne, smiesne, do placu! Dufam ze sa nedostanete ani do parlamentu, nemate tam co robit!
antisas

Odkaz strane SDKÚ - DS

modrá je dobrá a červenaá nech ide do ruska na kamčatka
ja

Odkaz všetkým gorilám a voličským opiciam

Je to na zamyslenie ako rozmýšľa ľud vo vašej krajine .Úpadkom školstva za 20 rokov sa veľmi, ale veľmi zmenilo myslenie ale i vedomostná úroveň ľudí slovenska. Nútenou reklamou,klamaním v médiách,čiže oblbovaním v širokom spektre dosiahla istá skupina ľudí v slovenskom národe totálnu debordelizáciu myslenia. Obdivujem tú malú skupinu,že za tak krátky čas / 20 rokov/ dokázala z celého národa slovenského spraviť hlupákov a novodobé otrokárstvo . Je hanbou, že nedokážete si vážiť svojich predkov,ktorí tu pre Vás zanechali v mozoloch statky a tieto ste si nechali rozkradnúť. Koho to vlastne idete voliť? Prečo sa vôbec jeden druhého urážete? A čo je to vlastne občan? Teraz potrebný hlas na ďalšie lúpenie a potom novodobý otrokar za 300 EURO. Veď nemáte ani ponatie o takých sumách čo sa tu rozkradli na úkor Vašich detí,Vašich dôchodkov,zdravia.Mohli ste sa mať o moc lepšie, no výborne sa majú GORILY. Ja zdravím tie okradnuté opice a tým by som dal hlas v týchto voľbách. Čao .. novodobá ...ZOO!!!
Čao.....slovenská... ZOO!

Odkaz všetkým, čo písali

Každý z Vás má kus pravdy. Vaše diskusné príspevky zahrňajú podstatu problému nás bežných ľudí na Slovensku. Čo s tým ? Isť voliť alebo nie. Čo vlastne chceme pravicu ľavicu, nie chceme aby sa zmenil postoj politikov nami zvolených tak aby robili pre občanov a nie pre vlastné záujmy úzkej skupiny ľudí ich blízkych. Nechcem Vám radiť koho máte ísť voliť. Každý z nás má svoj príbeh kto mu jak pomohol a ako ublížil. Já ho mám tiež a sa rozhodujem ako využijem tú možnosť môjho jedného hlasu zmeniť život občanov Slovenska v ten lepší život. Dnes tak ako sa vyvíja predvolebná matematika so vstupom do parlamentu pol. strán je voliť tých čo budú môcť zostaviť silnú koaliciu. To čo sa tu dialo jeden a pol roka, bolo pre nás tragédia. Sama pani premierka vicítila, že končí v politike kde sú samé intrigi, zákulisné boje, kde ju vlastní potopia na samé dno. Viem, že nie je výhra ak vyhrá voľby starana SMER SD ale je tu malá nádej, že tu bude stabilita a my tak jak začali protesty proti tým čo sa objavili v gorile budeme sledovať kroky tých čo sa dostanú do parlamentu a hlavne tých čo budú vládnuť. Budeme kontrolovať každý ich krok a prídeme do ulíc ale nie v stovkách ale v tisíckach na námestia aby sme im ukázali, že sú tu pre nás. Netreba násilnosti, ale sila je v masách a možno im postačí keď zoberieme do rúk klúče a im zaštrngáme že to stačilo. Já tomu pevne verím, že tak jak v 1989 ste to dokázali to dokážete i dnes. Totižto oni si to už pomaly ale predsa uvedomujú, že sila ulíc, námestí je silnejšia ako oni.
prajeem Vám šťastnú ruku

Odkaz strane Smer - SD

Prajem tejto strane aby vyhrala volby 2012 a aby vladla a aj sama mne je to jedno ale nech p.Fico už konečne bude premierom SR lebo P.Radičova bola ako babka :)
Michal

Odkaz strane Smer - SD

Ste jedinou stranou ktorej ešte dôverujem , dúfam , že voľby vyhráte s veľkým prvenstvom.Toto čo je tu teraz je hrôza , bieda , bieda , sú ľudia ktorí hladujú a nie sú to bezdomovci , ale ľudia , ktorí majú aj vzdelanie.Hanba!!Smer do toho!!
betilinc

Odkaz všetkým stranám

Prestaňte už s tou soibnou nenávisťou a vzájomným napádaním. Je nám z Vás zle.
babka demokratka

Odkaz strane 99%

Ak sa tam dostanete, zbohom moja rodna vlasť. To čo budovali predkovia, skončí vo Vašich "pivniciach"....na každú svinu sa parí voda! PAMATAJTE
PRAVDA

Odkaz strane Smer - SD

Ste zakukleni pokrytecki vagabundi, ktori chcú pre slovenskýgh obćanov socializmus a rovnosť v tom zmysle že vśetci budú mať rovnaké nič samozrejme okrem Vás Smerákov , vy ste už dávno "za vodou" . Ale jednu vec u Vás obdivujem ako dokáźete zmanipulovať a zblbnúť väčśinu slovenského národa !!!
antismer

Odkaz všetkým stranám

Dobrý deň. Ja ako rodič svojich detí, ktoré sú školo povinné Vám chcem povedať. Nepáči sa mi , že ste navrhli aby sa deti učili dva cudzie jazyky na škole. Niektoré majô problémi so Slovenským jazykom a jedným cudzím jazykom a nie ešte zaťažovať deti s druhým cudzím jazykom. Trochu by ste sa nad tým mali zamyslieť. Deti len zbytočne zaťažujete. Tie deti čo sa musia dobre učiť a nemôžu mať zlé známky to psychicky ťažko znášajú. Trochu by ste mohli myslieť aj na deti. Nie, my sme v Europskej únii, tak vymyšlate , ako by ste deti mohli zaťažovať. Ak tomu dieťaťu idú cudzie jazyky, tak cez svoj volny čas nech študuje aký chce. Ja nie som proti tomu, ale my sme sa učili jeden cudzý jazyk a mali sme čo robiť. Keď nám to nejšlo, tak nám to len pokazilo vysvedčenie. Keď sme chceli študovať šetš iný jazyk, tak bol nepovinný krúžok, ktorý ste si mohli svojvolne vybrať. Bol na výber cudzí jazyk, alebo šport. A myslím, že to bolo dobre vymyslené. Niektorý majú gény na šport a niektorý na cudzie jazyky. Ja ako rodič, keď som chodil do školy sme mali francuštinu , alebo ruský jazyk. Teraz my povezte, ako sa ja mám učiť s nimi anglický a nemecký jazyk. Peniaze na doučovanie nemáme a ešte keď máte dve deti a dávať peniaze na dva cudzie jazyka, aby sa mohli doučovať určite nemáme. Sme radi, že máme na základné veci. Doučovanie na cudzie jazyky stojí na hodinu 7euro. Tak sa trošku zamyslite. Dnešnej dobe sa chcem ešte pozasdtaviť nad tým, že na telesnej výchove nevedia využiť pohyb. Keď sa pýtam čo robili nha telesnej, tak povedia, že sa hrali. My sme volakedy už v ich veku vedeli kadečo a oni sa ani nevedia hýbať. Prinajhoršom im vypadne telesná a majú inú hodinu aká im vyhovuje pre učitelky. Keď sa chodilo na súťaže, tak tie deti mali postarané o stravu a teraz, keď idete prezentovať školu tak nemajú nárok ani na obed. Trošku sa zamyslite. A ešte k tým obedom. Platíte nehorázne peniaze na obed a tie deti - keby ste videli čo im varia, tak by ste to ani sami nezož,,,,i. Ešte by som sa chcel vyjadriť k zlodejom. Mali by ste zmeniť zákony. Pretože som mal nejednu skúsenosť zo zlodejmi. ukradli mi ....., zavolal som policajtov a nič sa im nestalo a nemuseli ani škodu zaplatiť, lebo na to nemajú. Spravte také zákony, aby sme mi slušný občania boli chránený a nie zlodeji a kriminálnici. Ďakujem, že som sa mohol slobodne vyjadriť a dúfam, že si to zoberiete k srdcu ak nejaké máte. Pritom používajte aj rozum. Pekný deň.
Marta

Odkaz strane SDKÚ - DS

Pán Dzurinda, aký je rozdiel medzi direktívnym nariadením z Moskvy za komunistov a teraz, keď sa hlasuje dovtedy, kým to nie je tak ako si želajú komisári EU /viď Írsko, Dánsko, alebo naposledy my pri eurovale/. Naozaj si myslíte, že tento bordel, ktorý je tu, je demokracia, ak áno, tak komunisti sú mi milší. Osobne si myslím, že to čo ste tu vybudovali, je ekonomický kolonializmus. Komunistom ste vyčítali dotácie na potraviny a vy dotujete rôznych Aziatov, ktorí zotročujú ľudí za minimálnu mzdu. Ak je v Gorile čo i len jedna veta pravdivá, tak ľudia ako vy do politiky nepatria.
nevolič SDKU

Odkaz strane Robíme to pre deti - SF

SKVELÉ ŽENY, MATKY, PARTNERKY, PRIATEĽKY, ODBORNÍČKY VO SVOJICH PROFESIÁCH SI ZASLÚŽIA ŠANCU!
MIra Kura

Odkaz všetkým

Všetky strany ktore su v parlamente uz viac ako 5 rokov spolupracuju.Len na oko su to koalicia a opozicia.Vsetci chcu byt pri koryte.
peter

Odkaz strane ĽS - HZDS

Držím Vám palce!!!
Lučenec

Odkaz strane Smer

Smer záhuba tohto štátu
nevolič

Odkaz strane SDKÚ

Nechápem tých obyčajných ludí, že chcu volit ešte takuto stranu ktorá nám utahuje opasky už niekolko rokov a stále hovorí ako musíme šetrit a sami sa nabaluju a predaju ešte čo ostalo štátne a beru za to velké provízie, už nám toho moc neostalo tak budu zdierat národ a rozpravat ako sme na tom zle, ale stále sa najdu miliony na finančné stimuly zahraničnych firiem ktoré nám za chvilu povedia bay-bay.takže ludia ešte je tu pár "výhod" ktoré ked sa dostanu k moci zrušia.Prečo je ten Fico pre nich taký postrach? no preto lebo robí niečo aj pre obyčajných ludí,hoci v rámci svojích možností,preto ho budem volit.
king

Odkaz všetkým

ktora strana nebude kradnut ?ziadna .Oni len zbohatnu a my budeme na tom istom
...

Odkaz strane SDKÚ

Už by ste mali isť do zabudnutia. Za 22 rokov tato strana nič neurobila. Dovy a dopo SDKÚ.
Franc

Odkaz strane 99%

Prosím už skoncite vyslovovanim a vyuzivanim slova "Gorila", ved ono aj tak ste vsetci opice.
IIluminat

Odkaz strane SSS Nora Mojsejová

Budem Vás voliť
Marta

Odkaz strane SSS Nora Mojsejová

Píšem svoj odkaz druhýkrát, veľmi Vám fandím poznám Vás osobne rok 1981 PVT Košice budem Vás voliť tykali sme si
Marta

Odkaz strane smer - SD

Všetci co nepojdu volit sa možu hanbit.potom budu zbytočne kritizovat a nadavat.ja som dochodca mam 84rokov,no volit idem aj keby co bolo.je to moja občianska povinost.pan ficko,dokazete to verim vam
ján

Odkaz pravicovým stranám

strana ktorá urobí niečo pre pracujucich je komunistická podla pravičiarov,lebo oni podporuju len bohatych a chudobe len utahovat opasky,Vám stačí minimálna mzda a skap alebo oži,žiadne práva len makaj začína to pracou,najnižšou v EU páni z KDH kde je Vaše prikázanie pomož blížnemu svojmu...
fero

Odkaz strane SaS

znizit platy starostov, primatorov a mestskych poslancov na max. 2nasobok priemernej mzdy aby sa nehrnuli do funkcii iba pre plat ale skutocne aj nieco urobit pre spoluobcanov
ladislav

Odkaz všetkým stranám

Neverim ani jednej politickej strane,vsetci len slubuju a po volbach ani prstom nepohnu pre tento stat,bacuju iba pre seba a svojich vyvolenych.Doteraz som chodil poctivo volit bo som si myslel ze sa nieco zmeni,no opak je pravdou,ked sa spocitaju hlasy hned vitazi zabudnu co vsetko naslubovali a vyhovaraju sa na sto dovodov ako to nejde jak by nasli jeden ako sa to da.Silno rozmyslam ci vobec pojdem tentokrat k volbam,ci radsej nestravim prijemnejsie tento den.
fefe

Odkaz strane SaS

vzdy som volil pravicove strany . teraz budem volit SMER aj ked fica nemozem ani vidiet ALE KVOLI sas aby cim viac hlasov mal smer aby SASovia nemali ani moznost vyjednavat o buducej vlade . lebo zas by ich ,partnerov odpocuvali a zradili a podvadzali . kvoli vasmu vodcovi padla vlada kvoli nemu su predcasne volby. ja so si myslel ze najvetsi dementi su v smere ale som sa mylil . tak slizskeho falosneho cloveka alebo ludi aki je danielko . sulik kollar,galko mihal, miskov ale najviac sulik . tak takych nema ani jedna strana. zaujimave ze ostatne strany ktore su v parlamente vysse 20 rokov nemaju tolko spiny na sebe ako SAS ktora je na scene iba vysse roka . jdete k certum falosni zradcovia
ja

Odkaz strane Smer - SD

Pracujte pre dobro Slovenska.
negli

Odkaz strane Smer

Bolo by dobre p.Fico prestat klamat Slovakov o istotach,ktore su len iluziou.Budte uprimny a povedzte,ze nam nemozete dat ziadne istoty.Je to len marketingovy tah,ktory je velkym klamstvom.A nevyriesite ani nezamestnanost.Tu nevyriesi ziadna politicka strana,pretoze to je problem celosvetovy.Je mi zle z Vasich klamstiev a z toho aky ste casto v politickych diskusiach arogatny,pysny,ako klamete a hovorite polopravdy.Hoci viem,ze vo volbach vyhra Vasa strana,moj hlas nikdy nedostanete,lebo ste velky klamar,demagog,manipulator a na to aby ste vladli zneuzivate chudobu ,utrpenie a neinformovanost mnohych Slovakov,ktori vo Vas vidia Spasitela.Je mi ich uprimne luto,lebo budu opat zneuziti.
Katarina Moravcikova

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej

Rozdeliť Československo bolo najhoršie rozhodnutie. Neverím žiadnemu politikovi a ani politickej strane od roku 1993. Za tých 20 rokov je Slovensko čím ďalej vo väčších sračkách ako nikdy pred tým. Všetci ste skorumpovaní a keď príde na lámanie chleba, nikot nič nevidel a nikto nič neurobil. Ako v materskej škôlke a preto volím jednoznačne SSS Nory Mojsejovej a hneď ma zače politika baviť. Bude nám veselo. Nora na HRAD.
Lubo R.

Odkaz všetkým stranám

v tomto state nemame generalneho prokuratora, sudnictvo riadi mafian, prezident je babka ktoru riadi Fico, Fica riadia financne skupiny.
jano

Odkaz strane Smer - SD

Ľudia veď sa spamätajte..ako môžete voliť týchto ...?Ja nechápem, či to nevidíte, že Fico je najväčšia GORILA, ktorá si zaslúži basu za okrádanie štátu..Je to druhý Mečiar-to je môj názor..
nespokojná

Odkaz pre všetkých voličov

Všetko bude lepšie ako Smer-SD..Nechápem, že nevidíte, že najväčšia GORILA je FICO!!Pekne sa nabalil a vy ste všetci slepí?
Maťa

Odkaz strane Most - Híd

Veľa voličských hlasov p. Bugárovi a jeho strane. Podľa mňa odvádza dobrú prácu na slovenskej politickej scéne. Je to inteligentný politik na vysokej úrovni čo dokazujem aj svojim verejným vystupovaním na rozdiel od iných politikov. Máte moje sympatie, veľa úspechov do budúcna.
Edo

Odkaz strane Smer

Prepačte ale niektorí občania tohto štátu nezabúdaju tak ľahko na časy vašho vladnutia. Nikdy som vas nevolil a ani nikdy nebudem. Fico, Kaliňák a ostatní socialisti bolo už dosť!!!
Edo

Odkaz strane Smer

PAN FICO ODSTUPTE VOBEC VAM NIEJE TRAPNE KED STE UKRADLI TOLKO PENAZI ESTE SA UKAZOVAT ?:)))
adka

Odkaz strane SNS

prajem vam aby sa sns dostala do parlamentu lebo je to jedina strana ktora ochranuje slovakov a pozera na prsty madarom,dufam ze zastavite plizivu iredentu strany most=hid,vid ako zlanarili primatora martina podpredsedu matice, oni sa nezastavia pred nicim len aby dostali slovakov na kolena vas volic z juzneho slovenska,nenechajte nas v tom
laco

Odkaz strane SNS

moj hlas ma sns ps:redakcia cenzuruje odkazy ked som napisal ze most hid realizuje plizivu iredentu ked uz zlanaril bohvie za co aj martinskeho primatora iste nie za to ze bude chranit slovensky narod,inac je to byvaly podpredseda matice
jano

Odkaz strane SaS

DUFAM poslanci POLIACIK a DROPA,ze Vam gejovia vtych baroch natrhnu tie Vase prdele.Az mate naco sponinat.STASTNY LOV.
PRIAZNIVEC

Odkaz strane Smer

Smer záhuba tejto krajiny. Fico odstúp nestojíš za nič
nevolič

Odkaz voličom

mali by sme voliť poriadnu zmenu, stačilo starých tvárí, ktoré len sľubujú a plnia si vlastné účty v bankách. Dajme šancu ZELENÝM. 99 percent ani ešte poriadne nezačalo a už sú to podvraťáci. Hanba im.
bývalý volič sdku

Odkaz strane SaS

Držím palce a verím, že sa dostanete do vlády. Volil som Vás a budem voliť, nesklamali ste moje očakávania. Ste asi jediná proslovenská politická strana. Ešte raz držím palce.
Peter

Odkaz strane Smer - SD

Pevne verím, že sa nedostanete do vlády. Bola by to pre Slovensko totálna katastrofa!!!
Ján

Odkaz strane Smer - SD

Uvedomte sa ludia volit SMER je dalsia zarucena kradez statnych penazi na dalsie 4 roky, ktorých nebude oblbovat stat ale predovsetkých podstivých ludi ktori si na peniaze tazko zarobia a ked jemu nestaci jeho plat a musi kradnut a ja z dani mu budem davat este peniaze tak nech mi da cislo uctu a ja mu tu dan mozem porad posielat v plnej vyske lebo ak sa dostane smer k vlade tak je KONEC.
JA NIE SOM BLBEC LEBO NEVOLIM SMER

Odkaz strane Smer - SD

pan Fico,pevne verim ze vyhrate a slovensko znova ukaze koho chce mat v parlamente,dufam ze hrozba megazlepenca sa pravici nepodari.udajne za osem rokov vlady sdku,smk a zodpovednej kdh,rozpredali statny majetok ktory bol hodnote az po jeden bilion korun,len za zlomok,chcem sa spytat ze kde je ten rozdiel stoviek miliard, a touto cestou vas chcem poprosit aby ste dali do kopy poriadny vysetrovaci tym ktory by mohol vysetrit a nasledne pozatvarat gorily,nech sa vsetko pekne do radu dokonale vysetri od privatizacie strategickych podnikov ako spp,elektrarne,slovnaft,vsz a hromadu dalsich az po fig.byty,platinove sita,vacsina slovakov si mysli ze kopa ludi zo zlepenca by mala kandidovat skor do vazenia a nie do volieb
peter

Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti

Matovič ty GORILIE mlada už pál do pí...
anonym WRFS

Odkaz strane Obyčajní ľudia

Neurážajte slovenských občanov svojou kandidatúrov. PS: Cirkus sa robí v šapito a nie v parlamente
Palo Dukla

 

Odkaz strane SDKÚ

Pan Miklos a Dzurinda , vase vyjadrenia ako na Vas padla spina lebo ini sa snazili na Vas tu spinu nahadzat . Nakradli ste si , vypadnite s politiky , a uzivajte si to , co ste nam pokradli , a netvarte sa ze vy za nic nemozete . ODKAZ VOLICOM : KAZDY KTO VOLI SDKU-DS , SUHLASI S ROZDRADANIM SLOVENSKA a NIE JE NIC INE IBA VLASTIZRADCA .


marek1441

 

Odkaz pre všetky strany

Zbavte sa nepoctivych politikov, strany su dobre maju skusenosti ale treba novych ludi. A klienteliznus treba znicit. Treba ist volit a kruzkovat nove tvare.


Mario

 


Odkaz strane KSS

Dúfam, že sa konečne dostanete do parlamentu a budete tou druhou stranou v koalícii so SMER-om. KDH aj MOST-HÍD stále len na SMER útočia, ale čakajú, ako voľby dopadnú a potom sa určite zázračne ich názory otočia.
Milan

Odkaz strane SNS

Držíme palce!
za SLOVENSKO


Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti

Ako sa spieva v jednej piesni : "Horší než mor - inkvizítor." Elektrina je drahá, raždie lacnejšie. Zhoríš na hranici - klamal si !!! Toto je lepšie ako detektor lži... A je to aj v minulosti preverené.
Milan

Odkaz strane SDKÚ - DS

Ty cigan kedy už odideš?Už ta mame dost.Ber Mikloša a paľte do P...I
alpek

Odkaz strane SDKÚ-DS
Dnes mi bola vyrátaná dávka v hmotnej núdzi na mňa a 17 ročného syna - 115eur je toto podľa vás normálne?????
matka

Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti
Opice a šašovia t.j Matovič a Dzurinda patria do cirkusu a Mikloš do basy
anonym

Odkaz strane HZDS - ĽS
dúfam že sa dostanete do parlamentu aspon pán mečiar lebo v diskusných reláciách hovoril k veci a nikomu neskákal do rečí....
GUBY

Odkaz strane Smer-SD
Pre smerákov . Si nemyslíte že to skutočne bude vaše. mali ste možnost ,ako aj sdku a im podobní. pobalte sa a dakujeme. ludia v tejto krajine už chcu normáln žiť a nie živoriť. veď nás predbehli už aj Rumuni.upratovačka tam má mzdu 700e. tak čo ludom vymývate hlavy..
Peter

Odkaz strane Smer - SD

Robo vychod je Tebou držime palce.Vybodnime sa na Bratislavu nech si volia tych šašov
Brona

Odkaz strane SDKÚ

Pán Dzurinda a Mikloš sú asi viac ako nemecký prezident.Ten iba pri podozrení na korupciu odstúpil,naši dvaja poprední....,tým nestačí ku takemuto činu ani gorila,ani chaos na daňovej správe.Už dávno sa mali plaziť v myšacej diere.!!!!
Znechutení spoluobčania

Odkaz všetkým

zlikvidujte strašiaka kuponóvej privatizácie. viete koľko ľudí držia súdy, vymáhatelia a exekútori v šachu po 20-tich rokoch ?
DZGH

Odkaz pre každú stranu

ja napojdem volit lebo vám uz neverím sice mam len 28 rokov. ale sluby sa slubujú blázni sa radujú- vy nám slubujete vselico mozné a my sme ty hlupi ktory vam este uverime vase sluby. Trosku sa zamyslite nad tym ze len od vtedy od kedy sme v EU na vychodnom slovensku nic sa nedialo niaké pracovné miesta sa nezrealizovaly aspon v okrese Trebisov vobec NIC. Som velmi zvedavá ci sa nieco zmeni po volbach. Ja by som bola rada ked sa moja materská skonci ci nájdem konecne prácu na blizku alebo zasa pojdem sa hlásit na Úrad práce??
Pixy

Odkaz celej terajšej koalícii

obrali ste nas normalnych slovakov o všetko čo ste mohli.dakujem panu bohu že ste skončili.keby ste tam boli ešte chvilu skapali by sme.prosim pana boha aby sa taky zlodeji ako,sdku-ds,sas,kdh,a obyčajny,nikdy nedostali ani cez 5%.
dodo

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko
Marian veríme ti Slovensko potrebuje zmenu a zase vztýčiť hlavu po dlhých rokoch,vyveďte krajinu z tohoto marazmu,na veľkú dieru veľká záplata,držíme palce!!!
okradnutí občania SR

Odkaz strane Robíme to pre deti - SF
Skvelé ženy, matky, partnerky, priateľky, odborníčky vo svojich profesiách sú schopné dokázať, že politika sa dá robiť čisto, spravodlivo a najmä v prospech všetkých. Veľmi Vám, dievčatá držím palce. Č. 20, ideeeeš!
MIra Kura

Odkaz strane Smer-SD
budeme vas volit cela rodina
milan

Odkaz strane Ľudová strana Naše Slovensko

Dúfam že teraz uspejete a držím Vám palce. Každý normálny človek by mal voliť Vás.
Vlado


Odkaz pre všetkých voličov
Ľudia už sa spamätajte! Ako môže niekto ísť voliť "pravicu"?! To Vám stačí, že sme v EU a NATO?! Ale to, že elektrárne, plyn a viac ako 50% štátneho majetku je vo vlastníctve zahraničných podnikateľov a my im platíme nemalé zisky a oni stále zvyšujú ceny, to Vám asi neprekáža! Čo sa tu stále niekto oháňa s témou Grécka a toho, že ho tam doviedli socialisti - si to najprv pozrite, Grécko sa do problémov dostalo vďaka PRAVICOVÝM vládam, teraz sú tam socialisti a uťahujú tam opasky celému národu. Sú socialisti zlý?! Asi nie keď xx rokov vládnu v severských krajinách kde JE NAJVYŠŠIA ŽIVOTNÁ ÚROVEŇ! ... Páči sa Vám Lipšic - ktorý má zmenené meno z Lipstein alebo Litsitz a je to ŽID - chcete aby bol vo vláde a podporoval snahy Izraela na "preventívny" jadrový útok na Irán?! Kam to dospejeme s takouto politikou?! Určite berie provízie aj SMER-SD, ale aspoň nerozpredáva štátny majetok a robí 10x viac vecí pre ľudí ako iný. Ja, moja rodina a známi volíme SMER-SD!
Maťo

Odkaz strane SSS Nory Mojsejovej
NORIKA DRZIM PALCE A HLAVNE PEVNE NERVY
dana

Odkaz pre stranu Robíme to pre deti - SF
Fandím Vám pani Martinákova.Dúfam,že sa dostanete do parlamentu.Bodaj by takýchto strán bolo na Slovensku viacej.Určite máte môj hlas.
Miro

Odkaz strane SDKÚ-DS
Važení politici! Za Vaše nekresťanské vládnutie, za najvyšie ceny a najnižšie mzdy a dôchodky, ktoré Ste nám zabezpečili, za všetko to zbojstvo, ktoré tu prevádzate, Vás vyzývam,aby Ste ihneď vo vašich názvoch strán vynechali slovo "kresťanské",lebo ku kresťanstvu máte tak ďaleko ako mal Usama Bin Ladin k Matke Tereze.Zabezpečili Ste tu psychologický a ekonomický teror pre vyše tri milóny ľudí! Nešpinte kresťanstvo!!! Veriaci
veriaci

Odkaz strane SNS
do poslednej sekundy mobilizujme voličov ide o Slovensko úspešne ekonomicky prosperujuce a minimalizovať korupciu
mildan

Odkaz strane KSS

patrite do opozície ako zdvihnutý prst.nech Vám vyjde.
dddd

Odkaz strane Smer-SD
P.Fico Vám a Vašej strane SMER držím palce a prajem veľa úspechov a samozrejme víťazstvo vo voľbách.Dúfam, že po voľbách nastane na Slovensku pokoj a istota, ktorá tu nie je odkedy Slovensku vládne ten nechutný zlepenec.
Stanka

Odkaz strane SDKÚ

Ako obcan tejto republiky som vzdy vyuzila pravo volit.Bohuzial sa asi prvy krat stane ze nevyuzijem tuto moznost a to z dovodu totalneho znechutenia z podvodov spachanych na nas obycajnych ludi.
znechuteny obcan

Odkaz stranám SDKU, MOST, OL, SaS, KDH

Mikloš, Dzurinda, Bugár, Matovič, Sulik zlodeji storočia - Figeľ - stražny anjel zlodejov a pokušiteľov Slovenska
anonym

Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti

Držím vám palce, ľudia, my to dokážeme, vy to dokážete, skúste ozdraviť to naše Slovensko, nech sa konečne o pár rokov môžme priblížiť skôr Švajčiarsku ako Grécku :) Volila som Vás nesklamali ste ma, pevne verím, že ma ani teraz nesklamete :) Držím vám palce, bude to ťažký boj
Zuzana - študentka

Odkaz pre všetkých voličov

Prestaňme podporovať staré strany...nič významné pre nás od 89 neurobili a nebude tomu ani teraz ak ich zvolíte.... informujte starých ľudí, že nie je správne voliť FICA, nedávajme im naše ťažko odrobené peniaze,,, pretože oni ich nepoužijú pre nás ale pre seba .... ľudia voľte rozumne a voľte nové strany..... staré strany vám sľubovanú stabilitu nezabezpečia ako sľubujú.... pre to že sú v politike dlhšie neznamená že vám prinesú stabilitu ...jedine ak stabilné okrádanie nás všetkých... vymeňme konečne celý parlament a dajme šancu mladým, neskorumpovaným stranám, novým ľuďom, .. horšie to už byť nemôže ako to je teraz,,,, kto neriskuje nevíťazí, Slovensko potrebuje zmenu nie "stabilných zlodejov" a dajme hlavne šancu priamej demokracii.... priamu demokraciu podporujú OĽaNO a preto ich volím, majú na kandidátke zaujímavých ľudí hodných krúžkov
študentka ekonómie

Odkaz strane Smer - SD

Dúfam že výhra SMER-SD, veľmi Vám držíme aj s rodinou palce a pevne verím v úspech !!
Patres

Odkaz pre všetky parlamentné strany

Vážení, ak si odhlasujete platy max. 600 Eur, tak možno dám svoj hlas aj niektorej z politických strán.
Jeronimo

Odkaz strane Smer - SD

Všetci čo nadávajú na p.Fica sú ľudia bez logického myslenia a rozumu +s mentálnou retardáciou. MATOVIČ = nehorázny šašo. SULÍK = sfetovaný debil. 99% = nekomentujem atd. SMER VYHRA !!!
patolica

Odkaz strane Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti

Pán Matovič, bola som rozhodnutá nevoliť.Odpovedal ste mi na otázku v Novom čase a rozhodla som sa ,isť voliť. Snažte sa či v opozícii alebo vo vláde. Držím palce.
dudka

Odkaz strane Smer-SD
Dúfam a verím že vyhráte a tý debilkovia SDKU,SAS,OBYČAJNÝ LUDIA konečne pôjdu kade lahšie.
anonym

Odkaz strane SaS
Držím Vám všetkým palce, verím, že sa ľudia zobudia
Arpi

Odkaz strane Smer-SD
Pan Fico,veľmi fandím Vám a Vašej strane.,a samozrejme Vás budem voliť aj z manželkou.Sociálna politika štátu je to najdôležitejšie pre ľudí.Načo by nám bol štát,keby ľuďom nepomohol v ťažkých časoch?Načo platíme dane?Iba na to,aby bolo na platy politikov,vojakov atď? Rozprávka o troch grošoch by mala znieť asi takto:1groš-chod štátu,2groš-spotreba mňa a mojej rodiny,3groš-dôchodky, šetrenie,deti. Slovensko je bohatá krajina :vedomosťami ľudí,prírodou,tak prečo to nevieme využiť?Do r.1989 sme boli krajina z vysokou životnou úrovňou a z prísnymi normami v zdravotníctve,potravinárstve...Naše deti boli na vysokej vedomostnej úrovni,boli sme najmenej zadľžená krajina na obyvateľa v europe.A čo teraz?D8 sa veľa veci riešiť,ale Slovensko potrebuje pevnú vládu a silného vodcu.Nie žalobaby v EU,škodcov demokracie.Držím Vám palce.
Džigi

Odkaz strane Smer-SD
smer v sebe nezaprie komunisticke korene, pri citani programu citim navrat do totalitneho rezimu......boze ochran nas pred cervenym jednofarebnym parlamentom. pan fico, vy ste nestudovali v moskve, aspon na stazi ste tam urcite museli byt.
king

Odkaz strane SDKÚ-DS
Som praviciar, odkedy existuje SDKU som nikoho ineho ani moja rodina nevolil. Teraz som na razcesti a zvazujem ci ist volit. Pan dzurinda , ak by ste boli odstupili, nemal by som problem volit opat SDKU.
obcan

Odkaz strane SDKÚ-DS
Pán Dzurinda konečne národu povedzte kde sú tie Vami sľubované DVOJNÁSOBNÉ PLATY.
Luigi

SDKU, MOST,OL,SaS,KDH

Odkaz strane SDKÚ
Nech odstúpi Dzurinda, preferencie SDKU pôjdu hore. Čím skôr, tým lepšie
Rata

Odkaz strane SDKÚ
Pán Dzurinda, odstúpte a zachránite stranu, čím skôr, tým viac voličov sa vráti k SDKU
paco

Odkaz strane SaS

Určite budem voliť Vás, má to zmysel aj keď ostatný ľudia to nevedia pochopiť. Krúžkujem: R. SULÍK !!!!!
anonym

Odkaz strane Smer

Predpokladám , že Vaša strana zvládne aj zostavenie vlády po týchto prelomových voľbach, dúfam , že budete smerovať k spôsobu socializácie spoločnosti kde štát získa spat co mu patri a občania sa stanu tým čo boli a nielen ovce pre par strán , ktoré maju len jeden záujem a to je krádež majetku .Ide to len treba chcieť a mať dostatku sily v parlamente . Držím palce
imro

Odkaz strane KDH

Po tom všetkom sa ešte chcete pokúšať zostaviť vládu ? No Pánboh zaplať.....
Milan

Odkaz strane SMER
Ľudia už ste počuli o Bielorusku? že nie?tak volte Fica,a Boh vám pomáhaj.
krasavec

Odkaz strane KDH

chem sa vas opytat či už ste dostali od nejakej slovenskej školy ponuku vyučovat patetizmus lebo ste u nas v tomto najvačši odbornik to je otazka na vas pan figel
luky

Odkaz všetkým voličom

choďte voliť aby zase za nás mladších a našich deťoch nerozhodovali deduškovia a babičky na geriatrii. Je to len na nás či pustíme k moci znovu tých zlodejov a pána populistu fica , ktorý si myslí , že zvýšením daní spasí túto rozkradnutú republiku (podotýkam aj nimi rozkradnutú) , lebo len tupec nevidí , že kradli všetci do jedného. Môj hlas nemá ani jedna zo starých strán a ja sa zajtra budem modliť aby čo najviac mladých prišlo k urnám .
sanaya

Odkaz strane SDKÚ
Bolo už dosť klamstva od Dzurindu a amaterizmu od Mikloša.
Jantar

Odkaz strane ĽS-Naše Slovensko
Volím stranu Mgr. Mariana Kotlebu, pretože: Nechcem, aby bolo Slovensko pod diktátom Bruselu, Nechcem, aby sa naši vojaci zúčastňovali na okupačných misiách v suverénnych štátoch, Nechcem, aby sme boli zotročení, ako sa to už postupne deje. Pre všetkých Slovákov, ktorím ešte zostala štipka rozumu, voľte č. 10. Stranu, ktorá nesľubuje, ale koná. Želám všetkým pekný biely deň.
Ultima thule

Odkaz strane SDKÚ-DS
Kde sú dvojnásobné mzdy,ja mám max.412€. Robím aj nočné + nadčas. Do práce chodíme bez radosti,pred 22 rokmi to bolo veselšie.Kapitalistom už neverím.Znova sa vrátim k soc.istotám.Mali ste nato 22 rokov.Potravinovú pomoc a za kapitalistov tak to je ozaj hanba.
Laverda

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši