Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.12.2011 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Najhlúpejšia celebrita: Týchto kandidátov ste vybrali do finále!

V piatom ročníku ankety o Najhlúpejšiu celebritu bude bojovať o prvenstvo 32 kandidátov plus ešte jeden, ktorého meno vzíde vďaka vám z divokej karty.

Do boja vyrážajú v najhojnejšom počte prominenti zo slovenského šoubiznisu. Na výzvu na portáli Čas.sk zaslali čitatelia viac ako 1 000 tipov, z ktorých vzišli súťažné nominácie. O tom, či sa nástupcom Igora Matoviča stane niektorá z televíznych či hereckých známych tvárí, je však ešte predčasné hovoriť, o tom rozhodnú v hlasovaní opäť čitatelia. Politik však budúcemu víťazovi odkazuje stručne, no výstižne: „Nech si to v zdraví užije!“ Kto z finálových nominovaných napokon zaboduje u slovenského národa?

Ako hlasovať

1129242:small:false:false:false

Hlasovať za svojho favorita môžete prostredníctvom SMS v tvare NC (medzera) CELEBRITA (medzera) číslo celebrity (medzera) vaše kontaktné údaje na číslo 6664. Maximálna cena SMS je 0,50 € s DPH. Hlasovať môžete do 27. 12. do 12.00 hod.

Príklad: NC CELEBRITA 5 Janko Mrkvicka, Topolcany.

Z hlasujúcich vyžrebujeme jedného, ktorý získa luxusné dámske hodinky značky CERTINA v hodnote 435 €. Meno najhlúpejšej celebrity a SMS výhercu uvedieme 28. 12. v Novom Čase. Výhra podlieha zdaneniu v zmysle platnej legislatívy. Text súhlasu so spracovaním osobných údajov nájdete nakonci článku.

32 + 1 nominácií

1129256:gsmall:false:false:false

1. Adela Banášová

Jej reakcia, keď jej ukradli bavoráka, zaskočila každého. „Nemám potrebu nejako silovo si to auto pričarovať späť.“ Auto jej nakoniec našli.

1129257:gsmall:false:false:false

2. Erika Barkolová

Potom, čo ju v televízii JOJ odsunuli na vedľajšiu koľaj, pobrala sa do poisťovne, kde figuruje doteraz. Momentálne si robí chuť na kontroverznú šou Hotel Paradise.

1129258:gsmall:false:false:false

3. Barbara Bátorová

Dievča z ľudu do nablýskaného sveta chcelo preraziť. Ako ďalšia v poradí to skúsila románikom s Borisom Kollárom. Ani to jej však nevynieslo titul celebrity.

1129260:gsmall:false:false:false

4. Desperado

Kráľ klamárov asi prvýkrát neklamal, keď tvrdil, že sa oženil. Ako dôkaz poskytol fotografie zo svojho dňa „D“. No priezvisko svojej ženy za slobodna už nevedel.

1059946:gsmall:false:false:false

5. Mikuláš Dzurinda

Veľký politický stratég sa prepočítal. Košom mu dala Iveta Radičová. Vo voľbách nebude kandidovať a po nich odchádza aj zo strany.

1098285:gsmall:false:false:false

6. Robert Fico

Chce za každú cenu vládnuť. A takmer s hocikým. Aby upútal, dovalil sa aj na krst nového albumu speváčky Tiny, aby jej ho oblial značkovým šampanským.

1129264:gsmall:false:false:false

7. Ľubomír Galko

Je to jednoducho odborník na komunikačné prostriedky. Jeho agenti napichli telefóny novinárom, riaditeľovi súkromnej televízie, ale aj bežným ľuďom.

995278:gsmall:false:false:false

8. Glen Hanlon

Extréner hokejistov po prehre s Nemeckom 3:4 vyhlásil. „ Prehrali sme o gól, nestalo sa nič tragické.“ Tragické to bolo, na domácom šampionáte sme skončili desiati.

1129265:gsmall:false:false:false

9. Andrea Heringhová

Rozchody, návraty, rovnaký kolotoč. S Borisom Kollárom sa tento rok prinajmenšom dvakrát rozišla a mu aj odpustila. Že by to nebola len veľkorysosť?

1101774:gsmall:false:false:false

10. Erika Judínyová

Patrí medzi stálice. Tento rok tasila ženské zbrane ako nikdy a nezastavil ju ani prezident. Z bokov trička jej vykúkali z tabletiek „narastené“ prsia.

1129266:gsmall:false:false:false

11. Boris Kollár

Podnikateľ a multiotecko sa viackrát vyjadril, že chce veľa detí. Svoju tradíciu neporušil ani tento rok. Narodilo sa mu šieste dieťa, opäť s inou ženou.

1099600:gsmall:false:false:false

12. Marián Kollár

Šéfa lekárskych odborárov preslávil výrok, ktorým českých vojenských lekárov prirovnal k okupantom a úspech štrajku prirovnal k 17. novembru.

1129268:gsmall:false:false:false

13. Erika Kollárová

Erika, ktorá v šou Mama ožeň ma, bojovala o dídžeja Mira, sa preslávila výrokom, že najdôležitejšia vec je fén. Po šou zmenila účes a opäť hľadá lásku.

1058896:gsmall:false:false:false

14. Andy Kraus

Scenárista v Paneláku pritvrdil. Herec Slezáček so slúchadlami, ako mal Harman počas prestrelky v Devínskej, a so zbraňou v ruke ničil potkany.

947383:gsmall:false:false:false

15. Vinco Lukáč

Ako poslanec neoslnil. Do povedomia sa dostal až keď mu niekto podpálil požičané auto a preslávil sa vulgárnymi esemeskami svojej exmilenke.

1129269:gsmall:false:false:false

16. Dominika Lukáčová

Redaktorka si zavarila u partnera Števa Skrúcaného, keď sa začala stretávať s futbalistom a tráviť s ním spoločné chvíľky za tmavými sklami auta.

1071662:gsmall:false:false:false

17. Petra Marko

Kde sa vzala, tu sa vzala, z Petry Marko celebrita sa stala. Navyše išla do Let’s Dance, hoci je profesionálna tanečnica.

1098525:gsmall:false:false:false

18. Igor Matovič

Jeho hviezda o čosi pohasla, ale aj tak ešte dokázal prekvapiť. No a to, že si nechal ukradnúť názov vlastnej strany už nepotrebuje komentár.

1129273:gsmall:false:false:false

19. Vladimír Mečiar

Nepochopil, že ho nikto nechce. Ak vo voľbách jeho strana neuspeje, s politikou skončí. Je asi jediný, ktorý je presvedčený, že v politike neskončil už po voľbách.

1129274:gsmall:false:false:false

20. Peter Modrovský

Tanečník, ktorý pustil k vode najvychytenejšiu slovenskú moderátorku. Ako dôvod rozchodu uviedol: „Došli sme k tomu spoločne, i keď ja som bol aktívnejší.“

633551:gsmall:false:false:false

21. Braňo Mojsej

Aký by to bol rok, keby sa Braňo nezviditeľnil. Na paškál si zobral kedysi priateľa Versačeho, ktorý podľa neho môže za jeho aféru s prostitútkami v tatranskom apartmáne.

1098461:gsmall:false:false:false

22. Nora Mojsejová

Bez pozornosti nevie žiť. A tak sa rozhodla svet šoubiznisu vymeniť za politickú scénu. Prichádza do parlamentných volieb ako líderka Strany slobodné slovo.

1129276:gsmall:false:false:false

23. Sabina Ováriová

Miss 7 kontinentov by si mala zopakovať skúšky v autoškole. Svoje luxusné maserati zaparkovala cez 3 miesta s odôvodnením, že nechce, aby jej niekto oškrel dvere.

1028195:gsmall:false:false:false

24. Barbora Richterová

Slovensko ju spoznalo vďaka afére s podnikateľom Borisom Kollárom. Zoznámila sa s ním, bleskurýchle otehotnela a okrem syna si užíva aj povestný luxus.

1095433:gsmall:false:false:false

25. Dara Rolins

Dara „zabila“ v momente, ako sa prevalil jej vzťah s Rytmusom. Hoci boli obviňovaní, že ide len o marketingový ťah, obidvaja to doteraz hrajú na lásku.

813911:gsmall:false:false:false

26. Jaroslav Ruda

Predseda organizačného výboru deaflympijských hier, ktoré sa mali uskutočniť na Slovensku. Ani sa nezačali a hneď sa skončili hanbou a megaškandálom.

988442:gsmall:false:false:false

27. Aneta Sedlmair- Parišková

Moderátorka sa ostro pohádala s manželom Markom. A výstup to bol teda riadny. Došlo na krik a slzy. A dôvod? Materská škola.

1129279:gsmall:false:false:false

28. Richard Sulík

Superman s ponožkami a kľúčikom v rozkroku. To bola jeho charakteristika, keď bol predsedom NRSR. Od jesene je už len predsedom strany, ktorá potopila vlastnú vládu.

1096161:gsmall:false:false:false

29. Tina

Speváčka zrejme stavila na marketingový ťah, keď si za krstného otca svojho nového albumu vybrala predsedu strany Smer-SD Roberta Fica.

1056623:gsmall:false:false:false

30. Andrea Verešová

Tento rok sa predvádzala so zlatým strojčekom na zuboch, ktorý jej na mieru vyrobili v Nemecku. Ten rozpútal aj vojnu medzi ňou a Simonou Krainovou.

1032288:gsmall:false:false:false

31. Patrik Rytmus Vrbovský

Účinkovanie kontroverzného rapera v SuperStar bolo podľa mnohých omylom. Okrem zásoby vulgárnych slov tam veľa vody nenamútil.

1044933:gsmall:false:false:false

32. Vladimír Weiss

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie po zápase SR - Rusko: „Ešte mám dva roky zmluvu, ešte sa so mnou potrápiš, ty k***t jeden.“

1066143:gsmall:false:false:true

33.Martinka z Turca

Martinka z Turca sa preslávila účinkovaním v reality šou Farmár hľadá ženu, kde bodovala svojimi outfitmi, hrubými očnými linkami, ale i vulgárnym slovníkom.

SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV:

Odoslaním SMS/kupónu súhlasím so spracovaním osobných údajov zaslaných prostredníctvom SMS/kupónu (meno, priezvisko, adresa) na dobu neurčitú spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., výhradne na účely marketingu. Tento súhlas možno kedykoľvek písomne odvolať. V prípade získania výhry súhlasím s jej doručením prostredníctvom tretej osoby, t. j. spoluorganizátora súťaže.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Po nehode troch vozidiel na diaľnici zostalo auto prevrátené.
Foto
Hromadná zrážka na D1: Auto ostalo prevrátené na streche! Hasiči sa zapotili
Obec Krivá
FotoVáš Tip
Mrazivý príbeh zázračnej dediny na Orave: Okolité obce cez vojnu vypálili, v Krivej nik nezomrel! Ako spomínajú preživší?
Na Akropolu v súčasnosti denne zavíta približne 23 000 ľudí.
Desivý objav Aténach: Podzemný sklad po rokoch odhalil tajomstvá
Adrian Lehmann.
Boj o olympiádu prekazila smrť (†34): Osudnou mu bola jeho láska!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Prezidentka sa vzdialila od hradného kopca Bratislavy: V Košiciach sa stretla s bývalou hlavou štátu
Na archívnej snímke zo 14. marca 2024 nákladné autá s humanitárnou  pomocou pre Pásmo Gazy
Európska únia sa kvôli zhoršujúcej situácii rozhodla konať: Zintenzívňuje svoju pomoc
Ilustračné foto
V Rusku zadržali novinára: O jeho osude bude rozhodovať súd! Za toto mu hrozí basa
Zvolenská nemocnica začína vo svojom areáli s výstavbou nového pavilónu chirurgie.
Ministerka Dolinková zavítala do Zvolena: Miestna nemocnica spustí veľké plány
Policajti v Ružomberku žiadajú verejnosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody.
Hrozivo vyzerajúca nehoda: Vodič narazil do stromu! Muži zákona sa obracajú na verejnosť
early rush hour scene with lens flares
Opatrne na cestách: Rýchlostnú cestu úplne uzavrú! Polícia uviedla dôvod
Bývalý politik SNS sa rozčuľoval, že nič nespáchal a považuje to za politickú objednávku.
Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu: Exšéf SNS sa nedostavil! Čo sa dialo ďalej?
Dušan Gabáni má na konte niekoľko ocenení.
Foto
Strach o športového moderátora: Populárneho Dušana Gabániho museli oživovať