Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.12.2011 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Škamlová, Mojsej a Kičikoleva: Prečo sú vlastne slávni?

Každý pozná ich mená, alebo o nich už aspoň počul. Pravidelne zapĺňajú stránky časopisov, ale keď máme povedať, čím sa vlastne preslávili, ostaneme v rozpakoch.

Alebo by ste vedeli jedným slovom označiť povolanie takej Romany Škamlovej, Jany Minárikovej či Paris Hilton? Sú tu aj ďalší prominenti, pri ktorých si kladieme otázku, prečo sú slávni a vysvetlíme vám neraz záhadné dôvody ich slávy.

Romana Škamlová

984599:article:false:false:true

Prvá zmienka o Romane Škamlovej (23) sa datuje do roku 2007, keď sa objavila na Miss Slovensko, kde zaknihovala pekné druhé miesto. Najväčšie obdobie slávy si užila v roku 2008 ako chápavá priateľka záletníka Honzíka Novotného a posledné roky sa o nej paradoxne píše viac ako o vtedajšej víťazke Veronike Husárovej, keďže Romana sa pravidelne objavuje na večierkoch a kamaráti sa s tými správnymi mediálnymi hviezdami. To, že ju titulujú ako modelku, sama má modelingovú agentúru a dokonca vlastní dve kaviarne, vlastne vôbec nie je podstatné...

Andrea Járová

505423:article:false:false:true

Ďalšia zabávačka z radu plejmejtiek. Andrea Járová (24) nesmelo vtrhla do nášho šoubiznisu, keď sa v roku 2008 zúčastnila na Miss Universe. O niečo intenzívnejšie sa do našich sŕdc zapísala o rok neskôr pózovaním pre Playboya a pozíciu si upevnila nedávnym účinkovaním v šou Farma. Ukázalo sa, že Andrea nielen vyzerá, ale aj perlí.

Jana Mináriková

1029831:article:false:false:true

Hviezda tejto niekdajšej študentky súkromnej baletnej školy, gymnastky, tanečníčky a príležitostnej herečky sa zrodila v roku 2008 a odvtedy vytrvalo žiari. Prehliadnuteľná blondínka Jana Mináriková (29) sa stala neprehliadnuteľnou, len čo získala štatút playmate. Nasledovalo účinkovanie v relácii AHA – Dvaja v tom, ktorá naplno odhalila Janin potenciál a čaro nechceného vtipu. Ak chcú televízni či rozhlasoví tvorcovia svoje dielo okoreniť, oslovia ju.

Braňo Mojsej

1093331:article:false:false:true

Asi málokto si už dnes spomenie, že Braňo Mojsej (43) kedysi nebýval len manželom kontroverznej podnikateľky z Pereša, ale aj spevákom, skladateľom a hudobníkom. Braňo sa dokonca prebojoval do finále medializovanej súťaže Talent 2000 a v rovnakom roku mu vyšlo sólové CD. Neskôr to však bolo už len o škandáloch, reality show a Braňových rozchodoch a odpúšťaniach si s Norou.

Eva Cifrová

1093328:article:false:false:true

Táto mladá dáma má veľký talent predať sa! Historicky prvá slovenská Playmate z roku 2007 (možno neviete, že má aj štatút modelky) si veľmi umne udržuje mediálnu slávu a tým aj záujem o svoju osobu zo strany potenciálnych chlebodarcov. Eva Cifrová (29), Miss Tuning 2006, dodávala svojho času sexepíl letnej šou Markízy Mr. Bombastik, dekoračne pôsobila v televíznej súťaži Tesne vedľa a v hre Správne číslo, účinkovala v klipe R’n’B Soul od skupiny Horkýže Slíže a dokonca sa objavila v kultovom seriáli TV JOJ Mafstory. Silikónová kráska je skrátka neodmysliteľnou súčasťou nášho šoubiznisu.

Ivana Kičikoleva

686510:article:false:false:true

Kde sa vzala, tu sa vzala, Ivana Kičikoleva (26) sa kedysi uprostred roku 2009 objavila v médiách ako známa modelka, ktorú ale nikto nepoznal... Mediálna kariéra dlhonohej krásky nabrala v nasledujúcom období na sile, veď sa kamarátila s exúčastníčkami Miss Romanou Škamlovou a Simonou Slobodníkovou, s ktorými veľmi aktívne vymetala večierky a ešte ochotnejšie pózovala fotografom. Pozor, Ivana je aj tanečníčka!

 

Jakub Petraník

493215:article:false:false:true

Je to veľké nešťastie, keď sa účastník televíznej speváckej šou snaží udržať v pozornosti potenciálnych fanúšikov, no zároveň im nemá čo ponúknuť. Teda aj by bolo čo, len to nechce nikto počúvať. A preto sa niekdajší superstárista Jakub Petraník (23) uchyľuje posledné roky aspoň k produkovaniu škandálikov rôzneho druhu, o ktorých sa občas kdesi niečo napíše.

Suzie Hroncová

1093332:article:false:false:true

Suzie Hroncová (25) je predovšetkým dcérou hudobníka a hoteliera Braňa Hronca a herečky Judity Vargovej, a tak nečudo, že sa do šoubiznisu votrela akoby mimochodom. Veľmi rada by naštartovala aj spevácku kariéru, no zatiaľ sa jej darí len ako-tak prihrievať si mediálu popularitu. V roku 2009 si podkúrila, keď prišla nevhodne oblečená na najprestížnejšiu spoločenskú akciu u nás Ples v Opere a zopárkrát na seba ešte upozornila sexi fotografiami či oblečením.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
(ilustračné foto).
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná