Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.07.2011 06:00 | Správy | Domáce správy

Psíka v Slobode zvierat podozrivo našli: Je táto žena majiteľkou buldoga?

Prípad strateného psíka sa čoraz viac zamotáva! Po tom, čo Nový Čas neúspešne pátral po majiteľovi anglického buldoga, sa redakcii ozvala Sloboda zvierat.

V utorok ho mali druhýkrát priniesť do útulku. Našla ho neznáma pani potulovať sa po bratislavskej Kolibe, kde sa stratil aj predtým. V stredu ho opäť odovzdali majiteľovi. Tentoraz si však už okopírovali údaje a umožnili Novému Času stretnúť sa s ním priamo v Slobode zvierat. Tam však redaktorku čakala žena, ktorá odmietla ukázať akékoľvek doklady o tom, že je majiteľkou psíka.

Zvláštne bolo už to, že sa psík majiteľovi v priebehu týždňa dvakrát stratil. Sloboda zvierat si však tentoraz okopírovala všetky potrebné údaje o majiteľovi. Nový Čas sa teda snažil dopátrať k majiteľovi a stretnúť sa s ním. „Už máme všetky korektné údaje o majiteľovi psa. Pracovníci útulku si vtedy zapísali zlú adresu. On nebýva na čísle 8, ale je to nejaká dlhšia štvorčíselná adresa,“ povedala predsedníčka Slobody zvierat Pavla Dugovičová s tým, že všetky údaje o majiteľovi buldoga poskytne.

O hodinu neskôr Nový Čas skontaktovala pracovníčka útulku Romana Březinová, že majiteľka psa je v útulku a môžeme sa s ňou stretnúť. Už vtedy bolo zvláštne, že majiteľ je zrazu žena a že sa s ňou máme stretnúť v útulku. Žena, ktorá tvrdila, že je majiteľkou psa nám však odmietla ukázať akékoľvek doklady ani nič, čo by svedčilo o tom, že je skutočnou majiteľkou. Psa vraj vychováva spolu s manželom, s ktorým teraz prechodne býva na Kolibe. „Pes nám občas ujde za sukami, ktoré sa hárajú, ale už si dáme pozor, aby sa to neopakovalo,“ povedala.

„Prepáčte, ale nebudem sa fotiť ani vám neukážem občiansky preukaz. Pes je manželov, ale vychovávame ho spoločne.“ Zaskočila nás najmä jej odpoveď na otázku, či má aspoň rovnaké priezvisko ako manžel a trvalý pobyt. „Nie, nemáme rovnaký trvalý pobyt ani jeho priezvisko. Je to komplikované,“ dodala.

Jej zvláštne odpovede a uhýbavý pohľad vôbec nepresvedčili o tom, že je skutočnou majiteľkou psa. Sloboda zvierat nám napokon meno aj adresu majiteľky prezradila.

Čo na prípade nesedí

  • Pes sa našiel za podozrivých okolností a expresnou rýchlosťou po tom, ako sa o jeho záhadné zmiznutie zo Slobody zvierat začal zaujímať Nový Čas.
  • Pracovníčka útulku včera tvrdila, že psík sa v utorok opäť našiel na bratislavskej Kolibe a v stredu si po neho opäť prišiel majiteľ. V stredu sa však na záhadné zmiznutie zvieraťa pýtala redaktorka Nového Času priamo v Slobode zvierat a túto informáciu jej neposkytli. Prečo?
  • Žena odmietla ukázať akékoľvek doklady, ktoré by preukázali, že je skutočnou majiteľkou psa.
  • Podľa informácií Slobody zvierat mal byť pôvodne majiteľom buldoga muž, neskôr pracovníčka upresnila, že namiesto neho si príde psíka vyzdvihnúť manželka.
  • Žena, ktorá sa v útulku vydávala za vlastníčku zvieraťa, tvrdila, že má iné priezvisko ako jej manžel a tiež majú rozličné miesto trvalého pobytu. Nechcela prezradiť ani krstné meno.
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia