Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.06.2011 08:00 | Správy | Servis

Dievčatá, pozor, hláste sa! Súťaž Miss leta 2011 odštartovala

Horúcich dní pribúda a tak Nový Čas a portál Čas.sk opäť hľadajú najkrajšiu kočku tohto leta. Už dnes štartujeme tradičnú prázdninovú súťaž Miss leta 2011.

Na jeho konci sa možno práve vy budete tešiť z tohto titulu. Vyhrať pritom môžete zaujímavé letné dovolenky, ako aj nafotenie exkluzívneho kalendára, ale aj nabrať prvé skúsenosti ako modelky. Tak neváhajte, naberte odvahu, odhoďte predsudky a prihláste sa!

Do súťaže Miss leta 2011 sa môžete prihlásiť už dnes na stránke www.missleta.sk. Vyplňte formulár a vložte maximálne 10 svojich sexi fotografií. Dnes sa spustí aj online hlasovanie, ktoré sa skončí v nedeľu 4. septembra. Tie dievčatá, ktoré dostanú najviac hlasov, postupujú do finálovej stovky. Najkrajšie kočky leta, ktoré sa v online hlasovaní umiestnia na miestach 1 až 100, potom uverejníme v denníku Nový Čas 8. septembra.

930643:fullwidth:true:true:true

Za stovku najkrajších budú hlasovať čitatelia Nového Času prostredníctvom SMS hlasovania. To sa skončí 18. septembra a o dva dni neskôr bude v Novom Čase a na portáli Čas.sk predstavená víťazka súťaže Miss leta 2011, ako aj 11 ďalších odmenených dievčat.

Tri najkrajšie si pritom odnesú lákavé ceny v podobe luxusných dovoleniek na Malorke, Rodose a v Turecku. Okrem toho získajú fotoaparáty Canon či nafotenie exkluzívneho kalendára. Ceny si môžu odniesť aj hlasujúci. Tak neváhajte, hlasujte a pomôžte nám nájsť Miss leta 2011. „Na www.missleta.sk nájdu naši čitatelia sexi Slovenky, ktorým môžu poslať svoj hlas a vybrať spomedzi nich tú najkrajšiu,“ povedala brand manažérka Nového Času Tatiana Ondrisková.

930638:fullwidth:true:true:true

Vlaňajšia víťazka Katka Mihalovičová: Titul mi otvoril dvere do modelingu

Vlaňajšiu súťaž Dievča leta 2010 vyhrala mladá študentka práva Katka Mihalovičová (23) z Moravian. V rozhovore pre Nový Čas sa nám zdôverila s tým, ako jej tento úspech pomohol v kariére modelky.

Ako vlaňajšia súťaž ovplyvnila váš život?

- Bol to pre mňa nezabudnuteľný zážitok, vyhrať v súťaži Dievča leta 2010. Možno aj z toho dôvodu, že som to nečakala. Získala som sebavedomie, popularitu a veľa ctiteľov.

Venujete sa modelingu, máte teraz viac ponúk?

- Áno, po tom, ako som v letnej súťaži Nového Času získala prvé miesto, ma oslovil modelskaut, ktorý pracuje pre medzinárodné agentúry a ihneď v novembri 2010 som mala vo Viedni prvé zahraničné vystúpenie ako modelka spolu so známymi profesionálnymi modelkami, ako sú napr. Mira Fodorová-Václavová zo Slovenska pôsobiaca v Londýne, Alba zo Španielska či Joanna z Poľska... Tým, že študujem vo Viedni, mi to vyhovuje a naďalej spolupracujem s jednou známou modelingovou agentúrou v Rakúsku. Trocha som bola sklamaná, že zo Slovenska som nedostala žiadnu lákavú ponuku.

Ako vám slúži auto, ktoré ste vyhrali?

- Z auta Mitsubishi ASX, ktoré som vyhrala, som nadšená. Je nadupané najnovšou technikou, má aktuálny dizajn a nízku spotrebu. Od septembra 2010, keď som auto dostala, som už najazdila 21 400 km...

Keby ste sa mohli prihlásiť ešte raz do súťaže, išli by ste do toho?

- Áno, ihneď! Je to obrovská príležitosť pre dievčatá „zviditeľniť“ sa, hlavne pre tie, ktoré sú zabraté do štúdia a presedia celý deň nad knihami ako ja.

Čo by ste poradili dievčatám, ktoré sa tento rok do súťaže Miss leta 2011 prihlásia?

- Všetkým babám chcem poradiť tak, ako som si i ja sama pred súťažou povedala: Treba využiť každú šancu! Preto, dievčatá, ihneď zoberte foťák alebo choďte na fototermíny Nového Času a bez váhania zašlite svoje fotografie do súťaže. Je to obrovské „vzrúšo“ a pre všetky súťažiace krásny prázdninový zážitok.

Kto sa môže prihlásiť?

Do súťaže sa môžu prihlásiť dievčatá vo veku 15 - 25 rokov. Od 15 do 18 rokov budú potrebovať súhlas zákonného zástupcu. Prihlásiť sa môžu dvomi spôsobmi - online cez formulár, ktorý nájdete na www.missleta.sk alebo prostredníctvom našich hliadok, ktoré budeme mať počas leta po celom Slovensku na festivaloch Orange Joj Music Summer a Dohoda, ale aj na sprievodných podujatiach v jednotlivých mestách. Kde budú naše hliadky, sa čitatelia dozvedia z Nového Času a na www.missleta.sk. Na tejto stránke je umiestnený aj kompletný štatút a informácie o súťaži. Prihlasuje sa oddnes - 18. júna do 4.septembra 2011.

Ako hlasovať?

Na stránke www.missleta.sk budú môcť čitatelia za svoju favoritku od 18. júna zároveň aj hlasovať. Hlasovať online môžu do 4. septembra. Z online hlasujúcich, ktorí sa zaregistrujú, budú traja odmenení fotoaparátom Canon A2200 RED. Vo štvrtok 8. septembra uverejníme v denníku Nový Čas 100 dievčat, ktoré budú vo fi nále a za ktoré budú môcť čitatelia hlasovať prostredníctvom SMS až do 18. septembra 2011. Traja vyžrebovaní z SMS hlasujúcich budú odmenení fotoaparátom Canon A2200 RED.

930636:fullwidth:true:true:true

Víťazky a ceny

Víťazkou Miss leta 2011 bude dievča, ktoré dostane najviac SMS z finálovej stovky. Zároveň okrem titulu získa dovolenku pre dvoch na Malorke. Dievča, ktoré skončí na 2. mieste, získa dovolenku v Turecku pre 2 osoby. Dievča z 3. miesta získa dovolenku na Rodose pre 2 osoby. Prvá 12-ka dievčat zároveň dostane fotoaparát Canon A3300 a fotenie exkluzívneho kalendára Miss leta 2011.

930635:small:false:false:false 930634:small:false:false:false 930632:small:false:false:false
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!