Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.02.2011 10:48 | Správy | Kultúra

Udeľovanie cien Grammy: Gwyneth Paltrow bude spievať!

Počas slávnostného večera udeľovania prestížnych hudobných cien Grammy vystúpi so Cee Lo Greenom speváčka Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow, ktorá je známa predovšetkým ako herečka, a autorovi hitu Fuck You vraj vypomôžu aj bábky Muppets. Zatiaľ však nie je známe akú skladbu budú spievať. Ďalšou potvrdenou dvojicou na Grammy je barbadoská speváčka Rihanna a kanadský rapper Drake. Predvedú sa s hitom What's My Name?, ktorý pochádza zo speváčkinho albumu Loud (2010). Už skôr potvrdenými účinkujúcimi sú Arcade Fire, Eminem, Lady Gaga, Miranda Lambert, Katy Perry, Justin Bieber, Usher, Jaden Smith, B.o.B, Bruno Mars, Janelle Monáe, Lady Antebellum a Muse. Na pódiu v losangeleskom Staples Center sa tak predstavia všetci umelci, ktorí sú nominovaní na Grammy v kategórii Album roka, konkrétne Arcade Fire, Eminem, Lady Antebellum, Lady Gaga a Katy Perry.

Najviac nominácií na Grammy - desať, si vybojoval detroitský rapper Eminem. Tridsaťosemročný hip-hopový muzikant sa spoločne s Rihannou uchádza o ocenenie v kategóriách Skladba roka, Nahrávka roka, Najlepšia rapová skladba, Najlepšia rapovo-spievaná spolupráca a Najlepší videoklip a to za pieseň Love the Way You Lie. Tá sa nachádza na albume Recovery (2010), ktorý je nominovaný v kategórii Album roka. Zvyšné štyri nominácie má Eminem v kategóriách Najlepší rapový album (Recovery), Najlepšia rapová skladba (Not Afraid), Najlepšia vokálna popová spolupráca (Airplanes, part II - featuring B.o.B a Hayley Williams) a Najlepší sólový rapový výkon (Not Afraid). Na druhom mieste v počte nominácií je spomenutý Bruno Mars, ktorý ich má na konte sedem. So šiestimi nasledujú Jay-Z, Lady Antebellum a Lady Gaga.

Víťazov 53. ročníka udeľovania cien Grammy vyhlásia na slávnostnom ceremoniáli 13. februára v losangeleskom Staples Center. Rozhoduje o nich asi 16-tisíc hlasujúcich členov americkej Národnej akadémie nahrávacích umení a vied. Priamy prenos bude mať režisérsky na starosti Louis J. Horvitz, o scenár sa postarajú David Wild a Ken Ehrlich.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Na archívnej snímke z 26. decembra 2022 ukrajinskí vojaci strieľajú zo samohybnej húfnice francúzskej výroby CAESAR na ruské pozície pri Avdijivke.
Rusi hovoria o barbarskom ostreľovaní Donecka: Neďaleko zastávky mali predčasne vyhasnúť štyri životy
Foto
Kucka si nebral servítku pred ústa: TAKTO sa správal problémový legionár!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
V tejto veci nemá Netanjahu žiadne pochyby: Operácia má rozhodnúť o všetkom!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová a španielsky kráľ Filip VI.
Prezidentke volal španielsky kráľ: Odkaz Slovensku aj premiérovi Ficovi, toto mal na srdci
Foto
Slovenský mladík sa zapísal do histórie: Prekonal 89 rokov starý rekord
Belgický premiér Alexander De Croo.
Nehorázny prešľap belgického moderátora: Sila, čo povedal v priamom prenose! Otvorená výzva na atentát?
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a čínsky prezident Si Ťin-pching (vpravo) počas neformálneho stretnutia v Pekingu vo štvrtok 16. mája 2024.
Správanie Číny sa Američanom nepozdáva: Hrá to na dve strany? Spojené štáty sú rozhorčené
Cropped shot of a woman shopping in a grocery store
Jedna potravina môže za 10-tisíc úmrtí v Európe KAŽDÝ DEŇ: Na tanieri ju máte aj vy
Meghan Markle na návšteve Nigérie.
Foto
Meghan so slzami v očiach! Z toho, čo sa stalo v Nigérii, sa bude ešte dlho spamätávať
Russian tanks convoy on military maneuvers.
Veliteľ spojeneckých síl o šanciach na dobytie Charkova: Ruská armáda má podľa neho zásadný problém
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Atentát na premiéra Fica: Z celého sveta prichádza masívna vlna solidarity! Reakcie pribúdajú
Slnečná erupcia (ilustračná fotografia).
Nedávne slnečné erupcie majú TIENISTÚ stránku: Čaká nás peklo na zemi? Vplyv to bude mať aj na nás