Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.01.2011 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Toto nikto nečakal: Šeherezáda odsúva obľúbenú Ordináciu!

Turecký seriál Tisíc a jedna noc valcuje, čo môže. Podľa informáci Nového Času sa krásna Šeherezáda postarala o to, že Ordináciu v ružovej záhrade budú vysielať neskôr!

Markizácky súboj o diváka medzi lekármi a krásnou Šehere zádou tak nemá konca... Stúpajúca sledovanosť seriálu Tisíc a jedna noc sa postarala o prvé výraznejšie zmeny vo vysielaní Markízy. Dojímavý príbeh milujúcej a krásnej Šeherezády mal byť len výplňou menej atraktívneho januárového vysielacieho času, kým sa na obrazovky vráti obľúbený seriál Ordinácia v ružovej záhrade. Ani kompetentní v Markíze však netušili, aký ošiaľ krásna Turkyňa spôsobí.

Podľa zdroja Nového Času sa prestávka Ordinácie v ružovej záhrade pomaly končí a seriál sa opäť vráti na obrazovky druhý februárový týždeň. Nie však v tom istom vysielacom čase, na aký sme boli celé roky zvyknutí. „Lekári museli ustúpiť veľmi úspešnej Šeherezáde, Ordinácia pôjde až po nej,“ tvrdí náš zdroj, ktorý sa pohybuje v zákulisí seriálu z lekárskeho prostredia. Ordinácia síce bude na obrazovkách Markízy v utorok a vo štvrtok, ako sme boli zvyknutí, ale až od deviatej večer! Predtým pôjde Tisíc a jedna noc. Hoci momentálne vysiela Markíza vždy dve časti po sebe, po návrate Ordinácie pôjde v utorky a vo štvrtky vždy len jeden diel tureckej telenovely.

Nový Čas oslovil aj Oľgu Dúbravskú, hovorkyňu televízie Markíza. Jej odpoveď na otázku ohľadom zmien vo vysielacej štruktúre však bola strohá. „Ordinácia v ružovej záhrade sa bude aj naďalej vysielať v hlavnom vysielacom čase,“ napísala. Hoci aj „nový“ vysielací čas Ordinácie patrí k dobre sledovaným, zrejme nikto zo zákulisia seriálu nečakal, že pôvodná markizácka tvorba bude musieť ustúpiť telenovele.


Herci zatiaľ o ničom netušia

794496:article:true:true:true Michaela Čobejová:

- Myslím si, že ešte nič nie je rozhodnuté a uvidí sa, až keď sa spustí seriál aj v konkurenčnej televízii. Neviem, či by odsunutie Ordinácie z hlavného vysielacieho času seriálu nejako ublížilo. Všetko je to na rozhodnutí Markízy a na odborníkoch, ktorí tam robia.
800397:article:true:true:true Maroš Kramár:

- Ja mám len informácie, kedy točím. Kedy sa bude Ordinácia vysielať a o koľkej, to vám povedať neviem. Všetko má svoj začiatok aj koniec. Ako sa Šeherezáda začala, tak sa aj raz skončí a podobne je to aj s Ordináciou. Budem však rád, ak sa Ordinácia udrží čo najdlhšie.
800396:article:true:true:true Karin Haydu:

- Viem len to, že bežíme v rovnakom čase utorok a štvrtok. My naďalej točíme tak ako predtým a podľa mňa sú to všetko len fámy. Ordinácia je najsledovanejší slovenský seriál a má svojich divákov, takže nemám obavy, že by sa niečo zmenilo.
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily