Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.01.2011 16:00 | Správy | Domáce správy

Celá predpoveď veštkyne Zany: Príde ťažký rok, hrozí pád vlády!

Tento rok nás čaká utiahnutie opaskov - vláda pripravila škrty vo výdajoch aj zvýšenie daní. Ako vidí začínajúci sa rok veštkyňa Zana?

Rok 2011 je predzvesťou veľkých zmien - je to počiatok toho, ako bude vyzerať naša krajina v budúcnosti. Podľa Zany budú rozhodujúcimi a ťažkými rokmi pre Slovensko z numerologického hľadiska roky 2011, 2013 a rok 2016.

„Je mnoho vecí, ktoré môžeme ako obyvatelia Slovenska zvrátiť, ale je mnoho vecí, ktoré môžeme svojou nevšímavosťou a ľahostajnosťou posunúť do ťažkých negatív. V roku 2011 sa zrúti to, čo je choré a postavené na zlých základoch... Medzi bežnými ľuďmi, žiaľ, začne prevládať morálna nestabilita, klamstvo a faloš, dennodenne budeme zažívať násilie. Jednoducho nás čaká akčný, búrlivý a nestabilný rok,“ predpovedá Zana.

Hrozí pád vlády

Politická scéna nebude výnimkou v tom, že sa nebude dariť. „Zlom nastane v období apríl – jún, keď môže dôjsť k rozpadu vlády, pretože v jej vnútri politici riešia svoje osobné spory, nejestvuje tu rešpekt a spolupráca viazne,“ tvrdí Zana s tým, že kaziť sa to začne už od februára.

„Vláda by preto mala zostať verná pôvodným myšlienkam a cieľom, len tak sa vyhne pádu a rozkladu,“ radí. Neveselé predpovede sa však nekončia. „Je možné, že budeme ako krajina riešiť spory o južné územia, a to najmä v júli až auguste.“

Málo peňazí

V roku 2011 nebude podľa Zany väčšina z nás zarábať závratné sumy peňazí. A mali by sme si dať v tomto roku veľký pozor na dlhy, a ak ich už máme, nemali by sme zabúdať na ich splácanie! „Len tak sa bežný človek vyhne sankciám či tomu, aby prišiel o strechu nad hlavou.“

Finančná situácia na Slovensku začne byť neúnosná. Ceny potravín a energií pôjdu smerom hore, platy budú stagnovať... Euro bude v roku 2011 nestabilné, obdobie marec – jún bude ťažké a práve v tomto čase sa podľa numerologičky bude rozhodovať, či nám zostane terajšia mena, alebo sa vrátime ku korune.

Prírodné katastrofy

Podľa veštkyne sa ani tento rok niektoré regióny nevyhnú povodniam a požiarom - najviac ohrozený bude stred a východ Slovenska. „Situácia sa vyostrí v apríli a máji. Nadväzne k nej sa zvýši miera kriminality a nespokojnosti. V druhej polovici roku hrozia nepokoje medzi ľuďmi, možné sú štrajky...“, varuje Zana. Preto by sme sa podľa nej mali všetci pustiť po jednej ceste, pretože trieštenie síl oslabuje Slovensko.

„Pokiaľ si to ľudia neuvedomia, nikdy nenastane rovnováha. Je to jedno z pozitív roku 2011 – mohli by sme veľa vecí napraviť, krajina by sa mohla pozviechať z rán a kopancov, ktoré dostala a ktoré ju v podstate ochromili.“

Hokejisti potešia

Tento rok však prinesie aj dobré správy. „V športe sa nám bude dariť celkom slušne, naši hokejisti nás príjemne prekvapia na majstrovstvách sveta, i keď najvyššia priečka im vykĺzne z rúk, predsa len nás nezahanbia!“ Pozitívnymi dátumami budú 13. marec, 20. jún, 4. júl, 26. august a 14. november 2011. Naopak, výrazne negatívne a silné dátumy, ktoré budú ovplyvňovať dianie na Slovensku, sú 5. február, 17. máj a 20. december.

„Až takmer na konci roka 2011 sa Slovensko, ale i celý svet mierne upokojí, koncom roka nás ešte neminú víchrice a veľké výkyvy počasia, na druhej strane obyvatelia našej krásnej, i keď malej krajiny začnú pozerať realite priamo do očí a uvedomia si zodpovednosť, s akou budú musieť vstúpiť do roku 2012!“ dodáva veštica Zana.

Kto je Zana

Žije v Leviciach. Veštecké schopnosti sa u nej začali prejavovať po tom, ako 13-ročná utrpela ťažký útaz. V živote dvakrát zažila klinickú smrť, ktorá jej pomohla „otvoriť brány“ do inej úrovne vedomia. Budúcnosť predpovedá kombinovaním astrológie aj numerológie.

Pred rokom 2011 varoval už Nostradamus

„Tento rok nebude pre svet priveľmi pozitívny,“ tvrdí Zana. Stále bude v popredí boj o moc a postavenie, a to za akúkoľvek cenu, aj za cenu ľudského života. „Vzájomná nenávisť medzi kresťanmi a moslimami môže vyústiť až do otvorenej vojny, ktorá by sa však týkala celého sveta. Zlom v tejto otázke nastane v júli, treba len dúfať, že sa politikom podarí situáciu skorigovať správnym smerom.“ Aj v roku 2011 celý svet bude zápasiť s nevyspytateľnosťou prírody, prírodné katastrofy budú najvážnejšie v prímorských oblastiach.

O slovo sa tiež prihlásia choroby, ktoré už pomaly upadli do zabudnutia,“ prorokuje Zana. „Od druhej polovice roku sa vyskytne viac bombových atentátov, dôležití štátnici budú mať ujmu na zdraví či dokonca prídu o život. Už Nostradamus varoval pred rokom 2011, keď dve jednotky splodia vo svete dve silné vojny, ktoré budú krvavé a neľudské, keď v jednom týždni budú spáchané štyri atentáty na štyroch mocných štátnikov a vojnou bude postihnuté celé ľudstvo.“

Numerológia nám však podľa veštice ponúka aj pozitíva - bezpečne bude v horách, ľudia nájdu spoločnú reč a budú sa snažiť vyriešiť dlhotrvajúce spory a v novembri 2011 prevládne rešpekt a snaha o dobro pred tým, aby sme si navzájom ubližovali a bojovali o územia.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Viktor Orbán na stretnutí s Donaldom Trumpom.
Trump verí, že bude prezidentom: Odkaz Budapešti a samotnému Orbánovi!
Fumio Kišida získal premiérske kreslo.
Japonský premiér navštívi Francúzsko, Brazíliu a Paraguaj: Očakáva sa podpis dohody
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec
Let’s Dance sa teší veľkej diváckej obľube.
To tu ešte nebolo: Let’s Dance vyrazí na TURNÉ! Tancujúce hviezdy aj vo vašom meste
Lenka prišla pri tragédii o brata.
Foto
Letuška Lenka bojuje s rakovinou: Keď svitla nová nádej, osud jej uštedril ďalšiu tvrdú RANU!
(ilustračné foto).
Súd vzal do väzby ukrajinského ministra poľnohospodárstva: Znepokojivé obvinenia
(ilustračné foto)
Šokujúci krok Japonska kvôli nevychovaným turistom: Zakážu najväčšie lákadlo dovolenkárov!
Thoughtful female high school student sitting at the desk in the classroom and looking away with hand on chin.
Po prvé alebo za prvé? Odpoveď nájdete TU! Pravopis si nemýľte s češtinou
Vďaka role Julesa v Pulp Fiction bol nominovaný na Oscara.
FotoVáš Tip
Do bratislavskej reštaurácie zavítal svetoznámy herec Samuel L. Jackson: Čo si objednal?
Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!
Withdraw cash from an ATM.
Neďaleko Bratislavy vykradli bankomat! Na mieste zasahuje polícia