Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.12.2010 00:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Veľká láska sa skončila: Marián vyrazil Darinku z farmy!

Keď sa brali, poznali sa len vyše mesiaca. A po 65 dňoch je ich láske koniec. Láska nedzi Mariánom a jeho Darinkou sa skončila.

Príbeh nesmelého farmára Mariána (31), ktorý sleduje takmer celé Slovensko, sa skončil bez happy endu. Jeho vyvolená Darina (31) si dva mesiace po svadbe zložila obrúčku a Marián ju vyrazil z farmy.

Mierumilovný farmár navydržal manželkino vyvádzanie. „Darina sa ukázala v pravom svetle. To, čo o nej hovoril jej exmanžel, je pravda. Mariána psychicky vydierala a všetkým naokolo robila zle,“ povedal Novému Času zdroj z dediny, v ktorej sa informácie o spolužití dvojice rozšírili bleskovou rýchlosťou.

V Súdovciach sa ľudia chytajú za hlavu. Mariána poznajú ako citlivého chlapa, ktorý až do šou nemal žiadny vzťah. „Jeho mama to myslela dobre, chcela mu nájsť nevestu, a tak ho do šou prihlásila,“ hovorí jeden z blízkych priateľov rodiny. Slovensko tak začalo na obrazovkách sledovať romantiku v priamom prenose. Marián sa do Dariny zaľúbil už na zoznamovacom večierku, kde si ju aj vybral do trojice žien, ktoré prídu žiť na jeho farmu. Už od prvej chvíle však všetkým bolo jasné, že Darina je jasná favoritka. Marián mal prvýkrát v živote možnosť túliť sa k žene, dostal prvý bozk a pod veľkou farmárskou perinou zažil aj prvý sex. Marián a Darina sa od seba nemohli odtrhnúť a počas nakrúcania šou neváhali vymieňať si horúce bozky kdekoľvek na farme. Zdalo sa, že idylka bude trvať večne a Marián dostal to, na čo čakal tridsaťjeden rokov.

Marián a Darinka si počas šou Farmár hľadá ženu vymieňali nežnôstky

680452:article:true:true:true

Stále si vymýšľala nejaké konflikty

„S Darinkou sa ľúbime. Chcem ju prekvapiť a dať jej zásnubný prsteň,“ netajil sa svojou láskou. Vtedy ešte netušil, do čoho sa vrhá. V tejto chvíli už zamilovaná dvojica skloňuje slovo rozvod a nevedia si prísť na meno. Na farme sa totiž udialo viac vecí, ktoré pokojného Mariána rozhnevali. „Darina odišla na niekoľko dní a tajila, kde bola. Bol tam aj jej exmanžel a ona mu nechcela dať deti, pritom ich mal na ten víkend pridelené. Aj Marián sa jej snažil dohovoriť, no ona iba kričala, nech sa nestará. Stále si vymýšľala nejaké konflikty, len aby robila zlú krv,“ dodáva farmárov blízky priateľ. Darina totiž bola milá len zo začiatku, omotala si Mariána okolo prsta a veľmi rýchlo ho dotlačila aj k svadbe. „Marián ju požiadal o ruku a po týždni sa zobrali,“ pokračuje zdroj.

Objednaj auto a nech sa odsťahuje

Na televíznych obrazovkách momentálne dvojica prežíva zaľúbené chvíle a už v zajtrajšej epizóde Marián milovanú Darinku požiada o ruku. Tento čin neskôr trpko oľutoval. „Dohnala ho do toho len kvôli tomu, lebo mala sama problémy so sociálkou. Keby ste videli, ako žila,“ povedal Novému Času zdroj. „Nebudem vám nič hovoriť, chcela som, aby bol môj syn šťastný, no nestalo sa tak. Povedal mi, že mama, ja to už nezvládam, objednaj auto a nech sa odsťahuje,“ povedala Novému Času. Aj dedinčania majú rovnaký názor ako Marián. „Povedal tu dole, že keby už nikdy v živote nemal mať ženu, s ňou žiť nebude,“ potvrdili Novému Času Mariánovo rozhodnutie.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
V Rusku zadržali amerického vojaka: Spojené štáty reagujú! Čoho sa mal dopustiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Otáčajú sa mu chrbtom? Veľvyslanec EÚ sa nezúčastní na Putinovej inaugurácii: Nie je jediný
Generálny tajomník Organizácie Spojených národov (OSN) António Guterres
Šéf OSN je hlboko znepokojený: Vyzýva Izrael aj Hamas! Urobte niečo navyše, tvrdí
Dym stúpa po izraelskom leteckom útoku východne od Rafahu v pásme Gazy v pondelok 6. mája 2024.
Mesto Rafah je pod paľbou! Izrael letecky zaútočil na ciele Hamasu: Drsný odkaz
Ruský prezident Vladimir Putin.
Poliaci majú čo robiť: S Rusmi vedú kybernetickú studenú vojnu, drsné obvinenia
Adrián podľa spoluhráčov zomrel nečakane.
Nečakane zomrel mladý športovec z Považskej Bystrice! Zronení spoluhráči: Aďo, budeš nám chýbať
Diaľnica D1 smerom na Brno pod vodou.
Foto
Česko je na nohách! Prívalové dažde im komplikujú život: Pripravujú sa na najhoršie
Ruský prezident Vladimir Putin a francúzsky prezidenta Emmanuel Macron.
Rusko si zavolalo na koberček francúzskeho veľvyslanca: Slová Macrona ich pobúrili
Ryan († 25) zomrel iba pár hodín po svadbe s Rosie.
Foto
Plánovali spolu veľkú budúcnosť, osud to videl inak: Posledné želanie snúbenca († 25) vám zlomí srdce
Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
To, čo chce Izrael od ľudí v Rafahu, pobúrilo OSN: Okamžite reagujú! Je to nehumánne, tvrdia
Na snímke zľava minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD) nad obcou Stavanisko.
Ministri hovorili pod Poľanou o návrhu zákona o ochrane prírody: Slovensko má výborné podmienky na ...
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Pneuservis v Rimavskej Robote zachvátili plamene: Zasahovať muselo vyše 30 hasičov!