Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.10.2010 00:00 | Oprášené drámy

Oprášené drámy: Štyri dni po návrate z basy znásilnil sestru

Emanuel (32 ) za trojnásobné znásilnenie išiel do basy na sedem rokov. Trest si odpykal.  Krátko po prepustení znásilnil sestru. Dostal trest deväť rokov.

Štyri dni po prepustení z väzenia išiel Emanuel na návštevu staršej sestry. Keď si jej syn okolo desiatej večer išiel ľahnúť, Emanuel sa vrhol na sestru. Strhol z nej šaty, bil ju a násilím si vynútil pohlavný styk. Žena sa pokúšala kričať o pomoc, ale silný brat jej rukou zakryl ústa. Búchala nohami do podlahy, aby ju niekto počul. Nikto však neprišiel na pomoc.

Neskôr vyšlo najavo, že syn znásilnenej ženy ešte nespal a cez dvere videl ako "ujo na posteli ležal na mame a vravel jej, aby bol ticho, lebo inak ju zabije." Psychologička neskôr potvrdila, že chlapec hovorí pravdu.

Keď sa po sexuálnom vyčíňaní išiel Emanuel do kúpeľne "obriadiť", sestra so synom násilníka zamkli do malej miestnosti. Ráno ho sestra z domu vyhnala. Žena sa kvôli modrinám niekoľko dní neukázala na ulici, o nechutnosti porozprávala ďalšiemu bratovi. Keď sa o násilníka začali zaujímať policajti, ušiel do lesa, kde sa týždeň skrýval. Keď ho dohrýzli kliešte, vzdal sa. Po obvinení zo znásilnenia a súlože medzi príbuznými išiel do väzenia na deväť rokov. Počas procesu sa znalec vyjadril, že je nadmerne sexuálne založený. "V spojení s jeho miernou mentálnou retardáciou to vedie k jeho sexuálnemu agresívnemu správaniu," povedal znalec.

Znásilnená slečna sa nevydala

Emanuel sa dostal prvý raz do väzenia za zbesilé správanie sa k mladému dievčaťu.  Dráma vypukla, keď sa chlap, ktorý skončil iba päť tried základnej školy večer vracal domov na bicykli, ktorý ukradol v neďalekom meste. Krátko po deviatej hodine zbadal na ceste 16-ročné dievča. Zoskočil z bicykla, schmatol slečnu za ruku, neďaleko futbalového ihriska ju zvalil na zem a znásilnil. Dievča sa márne snažilo kričať o pomoc. Chlipník jej rukou zakryl ústa. Pretože sa nedobrovoľnému sexu bránila, búchal jej surovo hlavu o zem.

Znásilnené dievča Emanuel po oráčine odvliekol do starého domu, kde jej hrozil zabitím, ak mu nebude po vôli. Krátko po polnoci dievča znásilnil druhý raz. Keď zaspal, dievča sa pokúsilo o útek. Násilník sa zobudil a dievčaťu sa ušla bitka. Ráno Emanuel znásilnil dievča po tretí raz. Pustil ju až na na obed.  V dedine už boli policajti, ktorí dievča intenzívne hľadali. Zburcovali ich príbuzní dievčaťa, keď sa v noci nevrátilo domov.

Znásilnená slečna za roky vyrástla na peknú ženu, napriek tomu však ostala sama. "Všetci chlapi v dedine vedeli, čo sa jej stalo. A tak sa okolo nej mládenci veľmi netočili. Ale aj ona všetkých mužov odmietala. Raz sa mi zdôverila, že keby nebolo chlapov, nemala by také trápenie," povedal o znásilnenej bývalý spolužiak.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!