Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.09.2010 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Flašík je na rakovinu sám: Bez Moniky mi je smutno!

Fedor Flašík je väčšinu času doma sám. Jeho manželka, europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová, totiž už odletela za povinnosťami do Bruselu.

Podnikateľ Fedor Flašík (52) strávil uplynulý víkend aj s manželkou Monikou (42) vo Vysokých Tatrách. Tá po lete opäť zarezáva v europarlamente v Bruseli a Fedor je tak väčšinu času doma sám. Podnikateľ sa so svojou diagnózou, rakovinou lymfatických uzlín snaží žiť tak ako predtým. Myslí optimisticky, nepodrobuje sa žiadnej liečbe, odborníci zatiaľ vyčkávajú a pozorujú ho. "Čakáme, čo sa bude diať, verím našim odborníkom z národného onkologického ústavu v plnej miere. Počítam, že v priebehu dvoch týždňov pôjdem opäť na odber krvi, urobia sa rozbory a ak všetko pôjde podľa ich plánu, aj keď v tomto sa nedá nič plánovať, tak by som mal ísť niekedy v novembri na ten skener, CT , že čo to robí," povedal pre Čas.sk Flašík, ktorý momentálne trávi veľa času sám doma.

Jeho manželka Monika opäť pracuje a na niekoľko dní týždenne odchádza do Bruselu. "Keď odíde tak som doma sám a smutný, a keď sa vráti, tak sa teším," hovorí podnikateľ so smiechom a dodáva: Ale nie. Zvládame to tak ako doteraz. Som rád, že Monča chodí do tej práce. Ani by som nesúhlasil, aby kvôli mojej diagnóze nejako poľavila, alebo tam dokonca nechodila," približuje Flašík.

Cigary neprestal fajčiť

Podľa neho život ide jednoducho ďalej. Manželia sa zatiaľ v ničom neobmedzujú. Aj keď do spoločnosti nechodia tak často ako predtým, zábavu celkom nevypustili. Uplynulý víkend strávili vo Vysokých Tatrách, kde sa konala premiéra filmu Román pre mužov a Fedor si okrem pohára šampanského doprial aj svoju obľúbenú cigaru. "Zatiaľ sa cítim dobre, všetko je v pohode. Neprestal som fajčiť cigary a doprajem si aj pohár vína, či šampanského. Zatiaľ mi to odborníci nezakázali. Mám to strašne rád, je to pre mňa taká radosť. Keď je pokoj, dobrí priatelia okolo." Tak tomu bolo aj na premiére. Flašík sa po dlhšom čase stretol s priateľmi a po niekoľkých rokoch si poklebetil aj s hlavným predstaviteľom Mirkom Donutilom, s ktorým sa priatelí už vyše dvadsať rokov.

"Bolo to strašne milé. Pospomínali sme si na tie časy, keď sme sa stretávali v rôznych kluboch, pri príležitostiach, veľmi som sa na neho tešil. Aj z filmu som bol nadšený. Mám rád takéto filmy, neznášam žiadne akčné a nejaké veľkovýpravné. Na druhej strane nemám rád ani filmy pre náročného diváka. Obdivujem Mirkove herectvo je prenádherné. Film rýchlo ubehol a bol veľmi príjemný a úsmevný. Už teraz si viem predstaviť, že si ho pozriem v lete na lodi," povedal Času.sk Flašík, ktorý si v Tatrách aj oddýchol.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy
Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Amnesty kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS: Pre vládu a Národnú radu má výzvu
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť
Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo