Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.07.2010 18:00

Dara havarovala: Nie je jediná, aj tieto hviezdy mali nehodu

Mnohé celebrity si za volantom svojho auta prežili ťažké chvíle. Niektorí vyviazli iba s ľahkými zraneniami a ďalší si budú spytovať svedomie do konca života.

597423:full:true:true:true

 

DARA ROLINS

Na 10. júl tohto roku by  speváčka najradšej zabudla.  Dara v sobotu svojím terénnym autom vrazila do motocyklistu (†63), ktorý v nemocnici podľahol zraneniam a na operačnej sále vykrvácal. O nehode informovala TV Prima. To, že vozidlo riadila práve Rolins, tvrdí manželka mŕtveho muža. Podľa našich informácií sa Dara psychicky zrútila.

 

477166:full:true:true:true

RASŤO ŽITNÝ

Bývalý markizácky moderátor 29.6.2008 na ceste medzi Rohožníkom a Kuchyňou vrazil autom do rodinky na bicykloch. Pri tejto nehode zahynul  Tomáško (†5). Žitný si to podľa obžaloby rúbal na svojom aute značky Audi šialenou rýchlosťou a nezvládol riadenie. Súd v Malackách po takmer dvoch rokoch od nehody vyhlásil verdikt. Exmoderátor dostal 2,5 roka nepodmienečne a zákaz viesť motorové vozidlo na 5 rokov. Rozsudok teda ešte nie je právoplatný.

 

99411:full:true:true:true

SILVIA KUŠNÍROVÁ

Bývalá moderátorka politických relácií spôsobila dopravnú nehodu v septembri 2007 v Považskej Bystrici. Silvia neprispôsobila rýchlosť stavu a povahe vozovky a s vozidlom vletela do svahu a narazila do dopravného značenia. Neskôr sa však zistilo, že Kušnírová mala v krvi 1,56 promile a na podlahe auta sa jej dokonca povaľovala prázdna fľaša vodky. Moderátorka tvrdila, že ani nevie, ako sa na onom mieste ocitla. Veď akoby aj, keď mala  vypité. Našťastie sa nikomu nič nestalo!

 

107076:full:true:true:true

ĽUBOMÍR KARÁSEK

Bývalému markizáckemu moderátorovi sa stala osudnou cesta medzi Trnavou a Sencom vo februári roku 2005. Išlo o nehodu, pri ktorej Karásek ublížil najmä sám sebe. Od začiatku sa musel učiť rozprávať, čítať a písať. Hoci neskôr opäť absolvoval moderátorský tréning, svoje miesto naspäť nedostal. Ľubovi sa stala ďalšia ťažká dopravná nehoda 2. októbra 2008, keď mu na ceste do Zavara nedal prednosť  vodič modrého Daewoo a v plnej rýchlosti narazil do Karáskovho červeného punta. Exmoderátor skončil v trnavskej nemocnici s mnohopočetnými zraneniami.

 

356931:full:true:true:true

MARIÁN LABUDA

Herec sa stal účastníkom vážnej dopravnej nehody na diaľnici v Česku koncom roka 2005. Usmrtil pri nej dve ženy, na ktoré ho upozornil až ďalší vodič. Víchrica sa tak stala osudnou dvom ženám, ktoré sedeli sčupené pri stredových zvodidlách. Labuda dostal desať mesiacov s podmienečným odkladom na tridsať mesiacov. Počas podmienky mal zákaz šoférovania v Českej republike.

 

597911:full:true:true:true

PETER FIALA

Nadaný mladý spevák sa vracal s kamarátmi z diskotéky v aute, ktoré šoféroval pravdepodobne opitý Braňo Z. Okolo nehody, ktorá sa stala v decembri roku 2004 je však stále veľa otázok a nejasností. Za rýchlejšie idúcim autom sa totiž vybrala policajná hliadka a podľa niektorých informácií práve tá nehodu spôsobila. Niektorí svedkovia nehody dokonca tvrdia, že Peter mal v tele guľku zo zbrane. Jeho telo nechceli ukázať dokonca ani rodičom.

 

542732:full:true:true:true

ŠTEFAN SKRÚCANÝ

Herec a zabávač spôsobil autonehodu pri ktorej zomrela dôchodkyňa. Skrúcaný ju zrazil na priechode pre chodcov v júni roku 2004. Podľa vyšetrovania herec prekročil povolenú rýchlosť a dostal dvojročný podmienečný trest odňatia slobody s odkladom na tri roky a zároveň zákaz viesť motorové vozidlo na tri roky. Súd však vyhovel jeho žiadosti o podmienečné odpustenie zvyšku trestu a tak Skrúcaný dva roky po nehode brázdil opäť cesty.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Developing programmer Development Website design and coding technologies working in software company office
V rodovej rovnosti máme ešte stále resty: V tomto Slovensko zaostáva za priemerom
Policajti pomohli mužovi v núdzi.
Váš Tip
Mužovi z Trnavy išlo o život, nikto nevedel, kde ho hľadať: Pomoc v hodine dvanástej!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené
Ilustračné foto
Doktor prezradil, aké to naozaj je, keď človek zomiera: Slová vojnového veterána či malého dievčatka vám stisnú srdce
Roman Malatinec (Hlas-SD)
Malatinec k novele o medveďoch: Ľudia na Slovensku na tento zákon čakajú
David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!