Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.05.2010 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Johnny a Melánia o ich vzťahu: Už sa čo-to porozbíjalo!

Oheň a voda, alebo Kozorožec a Baran. Dve silné osobnosti v občas talianskej domácnosti.

Takto by sa dali v skratke charakterizovať tanečníci, lektori, choreografi a lídri hip hopovej fakulty Melánia Kasenčáková (26), alias Lady Mel a jej životný „parťák“ Johnny Mečoch (32), alias Johnny Perfekto. Obaja dnes víkendujú exkluzívne pre vás. A okrem víkendových tipov prezradili aj to, čo majú nové a ako sa skončilo ich varenie v markizáckej relácii Bez servítky. „Naše víkendy nikdy nie sú tradičné. Vždy sa niečo deje a nikdy nevieme, kam nás vietor odveje. Väčšinou je to v takom tanečnom párty duchu. No ak náhodou máme voľno, tak len spíme, sme s rodinou alebo so psom v prírode,“ tvrdí kráľovná slovenského street dance Mel a Johnny súhlasí: „Sme dosť pracovne vyťažení, stále na cestách, na tanečných doskách. To je náš tradičný víkend. Trochu iný, ale keď máme voľno, tak si to užijeme. No a tešíme sa na náš nový televízor. Od marca sme v novom dome. Ešte to nemáme celkom elektronicky zariadené. Takže je to zatiaľ taká pokojná chatovačka.“ (smiech)

Zje, čo nezje ju

V práci dokážu naplánovať a zrealizovať všetko. V súkromí je to horšie... „Pracovné ponuky neodmietame, to sa nerobí. Takže minulý rok v lete sme si nedokázali nájsť čas ani na dovolenku. Toto leto plánujeme už teraz a dúfame, že to vyjde,“ verí Mel, ktorej pri oddychu neprekáža akékoľvek počasie. „Keď je pekne, vybehneme so psíkom na pole a nadýchame sa čerstvého vzduchu.“ „Máme bígla. Doniesol som ho Mel po jednej hádke. Premýšľal som, ako urobiť to správne antré, keďže som sa tri dni neukázal doma, ale nevyšlo to…“ Odvtedy je však Ave Maria neodmysliteľnou súčasťou ich domácnosti. A keď práve páni nie sú doma, ona trávi čas v psej škôlke. Víkend, na ktorý obaja nezabudnú, zažili len nedávno. Krátko na to, ako sa presťahovali do vlastného domčeka kúsok od Bratislavy, hostili kolegov z tanečno-hudobnej scény. Merali si sily vo varení. „Bolo to super. Bavila som sa a som rada, že to nebolo také naštrúdlené. Chalani ma prekvapili, že vedia takto variť. Bola by som rada, keby aj Johnny navaril. On síce niekedy, keď som strašne unavená, navarí a varí dobre, lebo je talent. Len je lenivý.“ (smiech) U ktorého súpera jej chutilo najviac? „Jedlá boli rôzne, ale napríklad Viktor Hazard mi pripomenul dovolenkovú atmosféru.“ Aká kuchárka je v Johnnyho očiach ona? „Výborná! Je to gurmánka s heslom: čo máš, to dáš. Z toho, čo máme v kuchyni, vždy niečo za päť minút vyčaruje. Pritom je schopná telefonovať, chystať sa do tanečnej školy... Šikovná je.“ „Jedlo je druhá vec po tanci, ktorú milujem,“ tvrdí Mel a Johnny ju dopĺňa: „Vieme si predstaviť, ako by Mel vyzerala, kebyže netancuje...“ (smiech) „Tomu ver! Okrem červíkov a podobných vecí zjem všetko! Aj ho straším: ,Môj zlatý, ty si ma nepraj, keď ja prestanem tancovať… Budem len jesť!‘ Fastfoody? Čoby nie? Keď nestíhaš... (smiech) Jediná zlá skúsenosť, ktorú mám, je naládovať sa večer. Potom neviem zaspať a prenasledujú ma hrozné sny.“ To sa však netýka polnočnej krupičnej kaše, ktorú si občas v noci uvaria. „Sladkosti máme rozdelené – ja mu nejem čokolády, on mne čipsy,“ tvrdí milovníčka cesnaku.

Parťák a Trpezlivá

Spolu tancujú, spolu pracujú, spolu bývajú… A to hneď od začiatku ich päťročného vzťahu. Nemajú zo seba „ponorku“? „Máme,“ vyhŕkne Mel a Johnny ju dopĺňa: „Už sa doma čoto porozbíjalo, čo sa budeme hrať na chutných? Človeku sa uľaví, ale keď vidí črepy, uvedomí si, ako vyvádzal, a že to nie je riešenie. Takže sa to pozametá, vykecáme si to a urovnáme.“ Občas majú potrebu stráviť voľno každý s niekým iným. Čo na sebe milujú a čo im na tom druhom prekáža? „Nemám rada jeho puntičkárstvo. Nič iné mi nevadí. Je to parťák! A životný…“ „Mel by mohla viac upratovať. Mám rád, keď sú veci na svojom mieste. Oceňujem, že je trpezlivá. Niekedy máme iný vkus, ale Mel to so mnou zvláda. Minule sme boli v kine. Ona chcela ísť na komédiu a ja som ju zobral na ťažký, dvaapolhodinový film, kde vojaci odmínovávali bomby. Ďakujem, že mala trpezlivosť a zvládla to. Kúpil som jej kýbeľ pukancov. Chrúmala pri mne ako pes.“ (smiech) Melánia je z Popradu, Johnny zo Serede. Ako sa dali dokopy? „Osud,“ smeje sa tanečnica, ktorá padla Johnnymu do oka pred siedmimi rokmi. „Kamoš ma na ňu upozornil na súťaži. Po vystúpení som za ňou zašiel s otázkou, či sa môžem odfotiť s najlepšou tanečnicou a ona moje pozvanie pred fotoaparát prijala. Ale nechcela ma. Chvíľu som poloudržiaval kontakt, lebo som si na ňu zohnal číslo, ale potom som odišiel tancovať na ulicu do Barcelony, Mel tancovať a vyučovať do Prahy. Na Slovensko sme sa vrátili kvôli televíznej tanečnej súťaži. Tam sme boli kamoši, kryli sme si chrbát, rozumeli sme si a tak sa to vyprofilovalo… Každý sme iný. Sme silné osobnosti aj iné znamenia, takže máme čo robiť. Ale dopĺňame sa a prišli sme na spoločné chute.“

Súkromie sa vykryštalizuje

Plány do budúcna? „Druhý pes. (smiech) Dovolenka v zahraničí… Mel miluje more a ja chcem, aby si to užila a som ochotný do toho investovať. Ale jasné, máme sny. Organizujeme eventy, párty, robíme choreografie, vyučujeme na našej Hip Hop fakulte, začali sme sa venovať televíznej produkcii, na internete máme šou o našom životnom štýle, o tom, kde a ako sa pohybujeme a prezentujeme aj iných tanečníkov,“ vymenúva Johnny. „Súkromie neplánujeme. Ono sa to samo vyvrbí. Takže sa vopred neteším z niečoho, čo nie je, ale až keď to príde,“ tvrdí Melánia, ktorá žne úspechy v tanečných súťažiach. Na najväčšej tanečnej akcii roka v Čechách sa prebojovala do semifinále a pred týždňom sa v súťaži o tanečníka roka dostala v Prahe až do finále. „Johnny je výborný tréner. Pozná ma už pár rôčkov a vie, ako mi má kedy pomôcť, kedy čo povedať. Je to moja psychická opora.“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku
(ilustračné foto)
Boje s povstalcami môžu mať vážnu dohru! Zopakujú sa predchádzajúce ukrutnosti?
(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt
Ilustračné foto
Poplach na Slovensku: Stovky prípadov čierneho kašľa! Prečo sa situácia zhoršuje?
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholzovo varovanie by si mal vypočuť celý svet: Niečo také NESMIE nastať!
Archeológovia začali výskum na miestach masových popráv v Kremničke
Foto
Niečo takéto sa na Slovensku ešte nedialo: Všetko prebehne tu!
Samovražedný atentátnik na motorke sa v piatok v Karáčí odpálil v blízkosti dodávky.
Smrti unikli len o vlások! Samovražedný atentátnik sa odpálil v tesnej blízkosti dodávky
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdnu radu po odvolaní Mazáka dočasne povedie tento muž: Čo bude ďalej?
Úchylný muž obťažoval vo vlaku mladú ženu, ktorá si incident natočila na video.
Váš Tip
Vo vlaku vyčíňal ďalší úchyl: Mladú Slovenku si fotil, vzdychal a... bude vám zle! Zarážajúca reakcia okolosediacich