Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.02.2010 12:00 | Správy | Domáce správy

Plánujete jarné prázdniny? Vyhrajte dovolenku v Tatrách!

Zapojte sa do sútaže Nového Času a vyhrajte pre seba a svojich blízkych týždeň luxusnej lyžiarskej dovolenky priamo v srdci Vysokých Tatier.

Užite si zimu, lyžovačku a rozprávkovo biele Vysoké Tatry! Ak vám to rodinný rozpočet nedovoľuje, máte ešte jednu šancu. Zapojte sa do sútaže Nového Času a vyhrajte pre seba a svojich blízkych týždeň luxusnej lyžiarskej dovolenky priamo v srdci Vysokých Tatier.

Dopracovať sa k výhre je naozaj jednoduché - stačí odpovedať na jednoduché súťažné otázky. Ako na to? Ako postupovať, ak chcete využiť jedinečnú ponuku vyhrať jeden zo šiestich pobytov vo Vysokých Tatrách pre štyri osoby v apartmánoch štvorhviezdičkového hotela Crocus v hodnote 561 € priamo v centre Štrbského Plesa a k tomu skipas od Park Snow Štrbské Pleso pre všetkých členov rodiny na celý týždeň v hodnote 528 €?

Čo treba urobiť? Stačí naozaj málo - každý deň odpovedzte na otázku uverejnenú v našom denníku. Odpoveď pošlite na štvorčíslie6664 v tvare NC (medzera)TAT(medzera)A alebo B(medzera)kontaktné údaje. Cena spätnej SMS je 0,398 €. Výhry podliehajú zdaneniu podla platných predpisov SR.

Prvú otázku uverejňujeme už dnes, ďalšie budú nasledovať s výnimkou nedeľného vydania. Výhercov budeme priebežne uverejňovať. Prajeme veľa zimných zážitkov a šťastia v hre!

Jedinečné prázdniny

Na Štrbskom Plese sú pre víťaznú rodinu pripravené vynikajúce lyžiarske podmienky so skvelými traťami na slalom, zjazd či bežkovanie alebo čoraz atraktívnejší snoubording. K dispozícii máte viac ako 25 kilometrov pravidelne upravovaných lyžiarskych tratí.

Určite nevynechajte príležitosť zažiť vzrušujúce nočné lyžovačky. Milovníci snoubord-adrenalínu môžu navštíviť Park Snow na ľavej strane svahu Interski, samozrejme, s možnosťou jumpovania a s využitím railov a prekážok.

K tomu sa môžete vyviezť lanovkou na Lomnický štít a užiť si výhľad, ktorý by vám závidel aj majiteľ súkromného lietadla. Postavte snehuliaka na Štrbskom Plese a lyžujte do sýtosti. Ak vás premôže únava, na nohy vás postaví regenerácia vo vírivke či saune. Na túto dovolenku naozaj nezabudnete!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo