Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.02.2010 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Henrieta Mičkovicová: Provokuje fotkami v zvodnej bielizni

Fotky v sexi bielizni? No a čo! Úspešná herečka Henrieta Mičkovicová (42) si z nich ťažkú hlavu nerobí. Ak je niečo pekné, treba to ukázať, kým sa dá.

Navyše, Henrieta Mičkovicová je v najlepších rokoch, stereotyp a istoty neznáša. To sa však netýka rodiny.

Nedávno sa na verejnosti objavila vaša dosť odvážna a dráždivá fotka v spodnej bielizni. Ešte vás neotravuje žiadny úchylák?
Je dráždivá a aj odvážna. Zatiaľ ma nikto neobťažuje, ale kedysi si som si jedného dotieravého fanúšika v divadle "užila" viac ako dosť.

Prečo ste stavili na takú výstrednosť?
V ženstve je aj trochu márnivosti, tak prečo to nevyskúšať, keď sa ešte dá a pokiaľ človek nie je trápny. Celé to vzniklo vrámci zábavy. A keďže nemám ešte takú fotku, tak som si povedala, že nepremárnim šancu. V šesťdesiatke sa tak už asi fotiť nenechám. A možno, že ju bude raz ukazovať moja vnučka svojim deťom ako vyzerala jej babička.

Dlho ste sa nechali na niečo také prehovárať?
Museli mi trochu dodať sebavedomia.

Ako reagovali na tento úlet váš dospelý syn Dávid (19) a partner Alexander Bárta (33)?
Syn to nevidel, len sa spýtal, či tam vyzerám dobre a môj muž to nerieši. Nestretli sme sa so žiadnou negatívnou reakciou. Dokonca ma pochválili aj mladšie kolegyne.

Rada provokujete v spodnej bielizni aj doma?
Už dlhšie sa mi to nestalo a môj muž sa na to sťažoval. (smiech)

Úplne nahá ste sa objavili vo filme ...kone na betóne (1995) a o dva roky neskôr vo filme Tábor padlých žien. Nemali by ste problém s nahotou ani dnes pred kamerou?
To by ma musel nesmierne zaujať scenár, režisér a muselo by to mat dobré dôvody, prečo by som to mala urobiť. Niekedy je však nahota súčasťou výpovede, nie je erotická a vtedy to ani herec, ani divák tak nevníma. Ale nič ma nemrzí z toho, čo som kedy urobila. Človek si musí na sebe vyskúšať, čo chce robiť a čo nie.

V Paneláku ste so svojím hereckým manželom Mariánom Miezgom riešili jeho i svoju neveru. Dokázali by ste neveru odpustiť v reálnom živote?
Nevera nie je pre mňa niečo normálne, samozrejmé, ale nie je to zasa ani trestný čin. Niekde možno aj prospeje, ak človek nie je príliš citovo zaangažovaný. Nie sme monogamne založení a ide len o to, či o vzťah stojíme, alebo nie. Netuším, čo by som urobila, keby k niečomu takému došlo u nás. V každom veku a po každej skúsenosti človek reaguje inak. Nevera nie je môj druh rozptýlenia a ani sa o to nepokúšam. Aj keď na druhej strane galantnosť mužov a ich pozornosť žene vždy lichotí. Aj flirt môže byt len o odovzdávaní si pozitívnej energie a treba to vedieť.

Nežiarli na vás partner?
Alexander je ku mne veľkorysý, funguje medzi nami vzájomná dôvera. Neholdujem žiarlivosti, pretože človek sa tým oberá o energiu. Len tak zahodiť vzťah kvôli nejakej hlúposti mi príde zbytočné, veď nie je jednoduché nájsť niekoho, s kým si naozaj rozumiete. Vzťah si treba strážiť, ale nie obmedzovať. Je založený na slobode a je jedno, či naň máte papier, alebo nie.

Ako sa vám žije s mladším chlapom v domácnosti?
Veľmi dobre, ale to nie je len o veku, ale aj o mentalite a výchove. Nepotrebujem ho však vychovávať, to už dobre urobili jeho rodičia. Ako partner je pre mňa veľmi príjemný. Niekedy som doma akčnejšia ja a on je ten rozumnejší.

Pred časom, keď sa vám narodila dcéra Esther (3,5) ste povedali, že dieťa pred 40-kou je najlepším liftingom a že by ste chceli detí viac. Plánujete azda ďalšieho potomka?
Tehotnosťou sa organizmus regeneruje, ale všetko je hlavne o myslení. Zatiaľ nič neplánujem, ale ničomu sa nebránim. Biológia však nepustí. To nie je iba o tom, že dieťaťu dáte život, ale či sa on budete za pár rokov vládať aj postarať.

Z prvého manželstva máte syna Dávida. Čo študuje a akým smerom sa uberá?
Nemá rád, keď o ňom hovorím, ale študuje na univerzite v Londýne prvý rok medzinárodné vzťahy.

Narodil sa vám ešte na škole. Kto je jeho otcom, nejaký váš bývalý spolužiak?
Dávid sa mi narodil na vysokej škole a vydávala som sa ako 22-rocná. Jeho otec nebol mojím spolužiakom, nie je verejne známou osobou, a preto nebudem o ňom hovoriť. Nakoniec, ani si to neželá. Má svoju rodinu a ja rešpektujem jeho súkromie.

Nedávno ste ohlásili odchod z jojkárskeho seriálu Panelák, ale stále na ňom ešte pracujete. Ako to teda je?
V ďalšej sérii sa v ňom ešte objavím, ale čo bude potom, netuším. Scenáristi musia nejakým spôsobom odavizovať môj odchod.

Panelák ste opustili s tým, že vám nezostáva čas na rodinu. Prečo ste potom prijali ponuku do markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade?
Ale ja som nikdy nepovedala, že nechcem pracovať. Hlavne som potrebovala čas, na seba a usporiadať si myšlienky. Som človek, ktorý sa teší zo života a zrazu som sa cítila ako stroj. Mala som dojem, akoby aj moje herecké  sebavedomie oslablo. No ale priznám sa, že keď som po dvojmesačnej pauze opäť nakrúcala, bolo mi dobre a mala som z toho radosť.

Tak o čo teda naozaj išlo?
Potrebovala som okrem času aj zmenu. Zo stereotypu a istôt mám fóbiu. Nemám ani stále angažmán v divadle a vyhovuje mi byt slobodnou. V Paneláku mi končila zmluva a chcela som vyskúšať aj niečo iné.

Nemáte rada stereotyp. Znamená to, že kvôli tomu ste sa kedysi aj rozviedli?
To určite nie. Bola som ešte veľmi mladá. Človek sa musí naučiť s niekým žiť, robiť kompromisy a vtedy som to nezvládla. Avšak nie som jediná ani posledná. Horšie by bolo, keby som to striedala neustále. Meniť partnerov už nemám chuť a nebudem na to vyhadzovať energiu. Takže bolo treba urobiť inú zmenu. Nevymenila som partnera, ale prácu (smiech). Mám rada risk, rada hrám vabank.

Preplatili vás v Markíze?
Nemôžem odpovedať, som viazaná zmluvou a bolo by to nekorektné.

V Ordinácii si zahráte lekárku na chirurgii. Ako sa cítite v bielom plášti?
Vždy som si myslela, že keď sa nedostanem na herectvo, pôjdem študovať medicínu. Toto prostredie sa mi zdalo dobrodružné a lekári, medzi ktorými mám mnoho kamarátov, majú nesmierny zmysel pre humor, najmä ten čierny. Bola som sa priučiť v nemocnici na chirurgii a dokonca som držala v ruke skutočnú obličku. Na úlohu chirurgicky sa teším.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali