Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.02.2010 15:49 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Módna polícia z Grammy: Ďalšie víťazstvo pre Beyoncé!

Beyoncé získala až šesť sošiek a podľa Čas.sk by mala dostať ešte jednu – za najlepší outfit večera. Nebola však jediným skvostom na červenom koberci...

486293:fullwidth:true

Pink

Rebelantská speváčka patrila prekvapivo medzi najlepšie oblečené ženy večera. Tentokrát stavila na glamour a honosnosť róby z dielne Tony Ward Haute Couture doplnila šperkmi za dva a pol milióna dolárov. Bola dokonalá a rozhodne neprehliadnuteľná. Nápaditá elegancia jej svedčí.

10/10

486292:fullwidth:true

Jennifer Lopez

Latino diva zostala verná značke Versace a rozhodla sa pre nápaditú asymetrickú róbu z tejto dielne. Bola určite neprehliadnuteľná, ale musím priznať, že už som na nej videla oveľa lepšie kúsky. Tieto šaty jej trošku zdeformovali postavu. Nádherný je však mejkap, vlasy a topánky od Loubutina.

7/10

486290:fullwidth:true

Miley Cyrus

Rozhodne sexi! Šaty sa k jej veku (16 rokov, pozn. red.) rozhodne hodia a ak má takéto nohy, prečo ich neukázať!? Mini z dielne Max Azria jej podĺa mňa sadli ako uliate a pôsobila jemne rebelantsky. Vynikajúce sú doplnky a topánočky.

9/10

486289:fullwidth:true

Heidi Klum

Telová, či púdrová farba na tohtoročným Grammy Awards prevládala. A niet sa čo čudovať... Topmodelka bola v mini - šatách z dielne Emilio Pucci nielen šik, ale aj poriadne sexi. Eleganciu doplnili nádherné sandáliky a luxusné šperky. Zaujímavým detailom je obrovský prsteň v tvare motýľa.

9/10

486288:fullwidth:true

Taylor Swift

Táto mladá speváčka, s počtom štyroch získaných sošiek Grammy, takmer porazila slávnejšiu Beyoncé. V móde však nie. Róba vo farbe hviezdnej oblohy od Kaufmana Franco bola na túto príležitosť ako stvorená, ale mám pocit, že kráske príliš nesedela. Akoby jej vymazala hrudník a zvlnila boky. Ostatné je na jednotku. Teda, na desiatku.

7/10

486287:fullwidth:true

Fergie

Aj minišaty boli tento rok na Grammy Awards v kurze. Speváčka zvolila šaty z kolekcie Emilio Pucci podobne ako Heidi a mala rovnaký úspech. Trefou bol aj výber farby šiat a doplnkov. Jednoduché a dokonalé!

9/10

486286:fullwidth:true

Rihanna

Ako vždy, Rihanna bola stredobodom pozornosti. Nuž, v bielej róbe z kolekcie Elie Saab sa to ani inak nedá... Toto je čistá elegancia a honosnosť. Hodváb v kombinácii s drahými kameňmi a šifónom spravil z Rihanny kráľovnú. Páči sa mi aj nekonvečný účes a výrazný mejkap.

10/10

486285:fullwidth:true

Katy Perry

Speváčka sa vraj nechala inšpirovať Indiou a preto jej Zac Posen vytvoril túto nádhernú róbu posiatu zlatými kamienkami a výraznými kvetmi. Telová farba nechala vyniknúť krivky a zaujímavé detaily šiat. Katy bola exotickou princeznou.

9/10

486284:fullwidth:true

Beyoncé

Kráľovna večera! Saténové púdrové šaty s výraznou geometrickou potlačou od Stephena Rollanda zvýraznila ženské prednosti a vyformovali postavu do správnych tvarov. Dramatický vzhľad dosiahla Beyoncé aj pomocou výrazných náušníc a mejkapu. Tlieskam!

10/10

486283:fullwidth:true

Lady Gaga

Táto osoba už neprekvapí hádam ničím. Toľko šialených kreácií, čo predviedla... Jednou z nich je aj táto "mliečna dráha" z dielne Armani Privé, ktorú lady popmusic nechala okolo seba krúžiť. Za povšimnutie stojí priehľadná a krištálikmi posiatá kombinéza a skutočne originálne topánky. S takto výrazným mejkapom a parochňou mi však pripomína skôr dobre zahraného transvestitu, ako hudobnú divu.

7/10

486282:fullwidth:true

Marisa Miller

Trošku nuda. Tu skôr treba oceniť dokonalú postavu. Nič však nepokazila, iba mohla siahnuť po niečom oveľa honosnejšom. V tom by topmodelka a anjelik Victoria ´s Secret rozhodne vynikla.

6/10

486281:fullwidth:true

Jennifer Hudson

Speváčka prekvapivo siahla po módnej kolekcii Victorie Beckham. Kostýmček je naozaj slušivý a šetrný aj k jej kyprejším tvarom. Victorii sa táto kolekcia naozaj podarila. Perfektné sú aj doplnky, topánky a čierny lak na nechtoch.

8/10

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Vo veku 68 rokov zomrel Ján Uličiansky.
Foto
Slovensko prišlo o ďalšiu osobnosť: Zomrel spisovateľ Ján Uličiansky († 68)
(ilustračné foto).
Rus má svoj osud spečatený: Za protivojnové činy ho postihne tvrdý trest!
SMSka
Chodia vám podozrivé SMS správy? TOTO si všimnite, predídete tak veľkej škode!
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Plamene pohltili závod na spracovanie kovov: Zásah vyše stovky hasičov a varovanie pre obyvateľov!
Ilustračné foto
Poplach na škole v Česku: Muž násilne vtrhol do budovy! Neuveríte, ako ho polícia dolapila
Speváčka sa konečne opäť usmieva.
Foto
Celeste prehovorila o ÚTEKU zo šoubiznisu: TIETO slová ju roky ničili! Spoveď o najhoršom období
(ilustr. foto)
Pri opaľovaní to nepreháňajte! Šokujúce, čo sa deje v našom tele: Na TOTO si dávajte veľký pozor
(ilustračné foto)
Ruské kybernetické útoky na Nemecko a Českú republiku: EÚ aj NATO reagujú!
Policajti na mieste našli auto mimo vozovku v poli, prevrátené na streche.
Mladícka nerozvážnosť dopadla katastrofálne: Prevrátené auto na streche! Jedna z osôb je v kritickom stave
Ruský prezident Vladimir Putin.
Nemecko tvrdí, že odhalilo PLÁN Ruska! Strašné, čo pripravovali na TOMTO území: Spomína sa aj Česko
Podpredseda vlády a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD).
Robert Kaliňák poďakoval španielskej ministerke obrany: Takto to súvisí s NATO
(ilustračné foto)
Úrady zvýšili stupeň ohrozenia na MAXIMUM: Takmer 10-tisíc obyvateľov príde o domov!