Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.02.2010 15:49 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Módna polícia z Grammy: Ďalšie víťazstvo pre Beyoncé!

Beyoncé získala až šesť sošiek a podľa Čas.sk by mala dostať ešte jednu – za najlepší outfit večera. Nebola však jediným skvostom na červenom koberci...

486293:fullwidth:true

Pink

Rebelantská speváčka patrila prekvapivo medzi najlepšie oblečené ženy večera. Tentokrát stavila na glamour a honosnosť róby z dielne Tony Ward Haute Couture doplnila šperkmi za dva a pol milióna dolárov. Bola dokonalá a rozhodne neprehliadnuteľná. Nápaditá elegancia jej svedčí.

10/10

486292:fullwidth:true

Jennifer Lopez

Latino diva zostala verná značke Versace a rozhodla sa pre nápaditú asymetrickú róbu z tejto dielne. Bola určite neprehliadnuteľná, ale musím priznať, že už som na nej videla oveľa lepšie kúsky. Tieto šaty jej trošku zdeformovali postavu. Nádherný je však mejkap, vlasy a topánky od Loubutina.

7/10

486290:fullwidth:true

Miley Cyrus

Rozhodne sexi! Šaty sa k jej veku (16 rokov, pozn. red.) rozhodne hodia a ak má takéto nohy, prečo ich neukázať!? Mini z dielne Max Azria jej podĺa mňa sadli ako uliate a pôsobila jemne rebelantsky. Vynikajúce sú doplnky a topánočky.

9/10

486289:fullwidth:true

Heidi Klum

Telová, či púdrová farba na tohtoročným Grammy Awards prevládala. A niet sa čo čudovať... Topmodelka bola v mini - šatách z dielne Emilio Pucci nielen šik, ale aj poriadne sexi. Eleganciu doplnili nádherné sandáliky a luxusné šperky. Zaujímavým detailom je obrovský prsteň v tvare motýľa.

9/10

486288:fullwidth:true

Taylor Swift

Táto mladá speváčka, s počtom štyroch získaných sošiek Grammy, takmer porazila slávnejšiu Beyoncé. V móde však nie. Róba vo farbe hviezdnej oblohy od Kaufmana Franco bola na túto príležitosť ako stvorená, ale mám pocit, že kráske príliš nesedela. Akoby jej vymazala hrudník a zvlnila boky. Ostatné je na jednotku. Teda, na desiatku.

7/10

486287:fullwidth:true

Fergie

Aj minišaty boli tento rok na Grammy Awards v kurze. Speváčka zvolila šaty z kolekcie Emilio Pucci podobne ako Heidi a mala rovnaký úspech. Trefou bol aj výber farby šiat a doplnkov. Jednoduché a dokonalé!

9/10

486286:fullwidth:true

Rihanna

Ako vždy, Rihanna bola stredobodom pozornosti. Nuž, v bielej róbe z kolekcie Elie Saab sa to ani inak nedá... Toto je čistá elegancia a honosnosť. Hodváb v kombinácii s drahými kameňmi a šifónom spravil z Rihanny kráľovnú. Páči sa mi aj nekonvečný účes a výrazný mejkap.

10/10

486285:fullwidth:true

Katy Perry

Speváčka sa vraj nechala inšpirovať Indiou a preto jej Zac Posen vytvoril túto nádhernú róbu posiatu zlatými kamienkami a výraznými kvetmi. Telová farba nechala vyniknúť krivky a zaujímavé detaily šiat. Katy bola exotickou princeznou.

9/10

486284:fullwidth:true

Beyoncé

Kráľovna večera! Saténové púdrové šaty s výraznou geometrickou potlačou od Stephena Rollanda zvýraznila ženské prednosti a vyformovali postavu do správnych tvarov. Dramatický vzhľad dosiahla Beyoncé aj pomocou výrazných náušníc a mejkapu. Tlieskam!

10/10

486283:fullwidth:true

Lady Gaga

Táto osoba už neprekvapí hádam ničím. Toľko šialených kreácií, čo predviedla... Jednou z nich je aj táto "mliečna dráha" z dielne Armani Privé, ktorú lady popmusic nechala okolo seba krúžiť. Za povšimnutie stojí priehľadná a krištálikmi posiatá kombinéza a skutočne originálne topánky. S takto výrazným mejkapom a parochňou mi však pripomína skôr dobre zahraného transvestitu, ako hudobnú divu.

7/10

486282:fullwidth:true

Marisa Miller

Trošku nuda. Tu skôr treba oceniť dokonalú postavu. Nič však nepokazila, iba mohla siahnuť po niečom oveľa honosnejšom. V tom by topmodelka a anjelik Victoria ´s Secret rozhodne vynikla.

6/10

486281:fullwidth:true

Jennifer Hudson

Speváčka prekvapivo siahla po módnej kolekcii Victorie Beckham. Kostýmček je naozaj slušivý a šetrný aj k jej kyprejším tvarom. Victorii sa táto kolekcia naozaj podarila. Perfektné sú aj doplnky, topánky a čierny lak na nechtoch.

8/10

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Do Slava na motorke narazilo auto, prežil zázrakom.
FotoVáš Tip
Desivá nehoda na Považí: Slavov prvý výjazd na motorke skončil takmer tragicky! Čo mu zachránilo život?
Ondrej Lunter.
V Banskobystrickom kraji končia dve ambulancie: Hrozí urgentný nedostatok lekárov!
(ilustračné foto)
Inšpekcia zobrala súkromníkovi 3 tigrov! Znepokojivé, čo je za tým
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Šimkovičová o detailoch STVR: Čo deklaruje nový názov a takto vznikne rada!
Zuzana Vačková ukázala svojho chlapa.
Foto
TRAPAS ako hrom: Vačkovej nového chlapa si ľudia mýlila s jej OTCOM! Naozaj sa podobajú?
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Pri zmene RTVS skončí aj šéf Machaj: Premiér tvrdí, že návrh schválil i prakticky bez pripomienok
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Rozbili česko-ukrajinský gang! Narobil obrovské škody: Neuveriteľné zárobky
V okrese Veľký Krtíš vyhlásil v piatok 1. septembra 2023 okresný úrad mimoriadnu situáciu pre nárast neregulárnej migrácie.
Samosprávam preplatia výdavky za cudzincov: Pôjde o sumu takmer 100-tisíc eur
Business people shaking hands in the office. Photo of one cheerful businessman and one happy businesswoman handshaking across the table.
Obzeráte sa po novej práci? Na tomto mieste v Bratislave to môžete skúsiť!
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Mimoriadna situácia na Horehroní: Nevyzerá to priaznivo! Znepokojivé správy o lykožrútoch
Demonštranti pochodujú k prezidentskému palácu počas protestu proti úsporným opatreniam vlády pod vedením prezidenta Javiera Mileiho.
Krajina je na nohách: Masové demonštrácie proti vláde! Čo sa to tam deje?
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Fond na podporu kultúry národnostných menšín: Príspevok by sa mal zvýšiť