Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.01.2010 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Módna polícia z Plesu v Opere: Toto sú najkrajšie róby večera!

A je to tu! Plesová sezóna sa začala a Čas.sk opäť mapuje aj róby známych dám. Aké si zvolili na Ples v Opere? Ktorá sa vám páči najviac? Hlasujte!

465927:fullwidth:true

Zdena Studenková

Prekrásne! Pani Zdena pôsobila nielen elegantne, ale aj originálne a odvážne. Treba poznamenať, že takýto výstrih v jej veku - klobúk dole... Šaty z dielne Marcela Holubca jej naozaj padli a urobili z nej právoplatnú hviezdu večera. Problémom sú však doplnky - jednoznačne by som vymenila komplikovaný náhrdelník, ktorý ani nesedel tam, kde mal a na tento večer by som si jednoznačne odpustila aj hodinky.

9/10

465925:fullwidth:true

Lucia Hablovičová

Wow! Mademoiselle, Morticia! Lucia bola jednou z nejlepšie oblečených dám večera a opäť za to môže jej dvorný návrhár Boris Hanečka, ktorý jej na plese robil aj spoločnosť. Magická čierna v kombinácii s čipkou a Hablovičovej záhadným výrazom z nej urobili očarujúcu bytosť, z ktorej doslova dýcha aristokracia. Kráľovná plesu sa zrodila!

10/10

465930:fullwidth:true

Andrea Cocherová

Hostiteľka večera stavila na honosnú zlatú a urobila dobre. Šaty krásne kopírujú jej krivky a nechávajú vyniknúť farbu jej vlasov a pokožky. Celkový dojem nemá chybu, ale podľa mňa by ho ešte viac umocnili šperky v dekolte, či výrazné náramky.

9/10

465929:fullwidth:true

Denisa Dvončová

Jednoduché, ale maximálne efektné. Padavá zelená róba z hodvábneho materiálu od Borisa Hanečku spravila z modelky zvodnú vílu. Odvážne odhalený chrbát bol vynikajúcou voľbou, pretože Denisa spojila eleganciu a sexepíl. Zelená farba jej nesmierne pristane a v kombinácii s výrazným červeným rúžom je naozaj neodolateľná. Páčia sa mi aj jednoduché doplnky, sandáliky a farba na nechtoch.

10/10

465926:fullwidth:true

Silvia Lančaričová

Nádherná róba. Pani Lančaričová je jemná dáma, ktorej takáto sofistikovaná elegancia pristane. Neviem si ju predstaviť v nejakej komplikovanej róbe. Jemná farba, strih aj zaujímavé riasenie boli dobrou voľbou. Chýbajú mi však výraznejšie doplnky, alebo mejkap.

8/10

465924:fullwidth:true

Milka Vášáryová

Elegantná a odvážna ako vždy. Aj keď tentokrát herečka nesiahla po výrazných farbách, výberom róby s hlbokým dekoltom nesklamala. Štrasová aplikácia na ňom je slušivá a nahradila aj šperk. Róba je zaujímavá a touto kombináciou nemohla nič pokaziť. Musím však priznať, že jej farebné variácie z minulých ročníkov ma zaujali viac.

8/10

465923:fullwidth:true

Jarmila Lajčáková - Hargašová

Moderátorka a manželka ministra zahraničných vecí SR stavila na výraznú farbu a urobila dobre. Aspoň, čo sa týka oživenia. Ja by som však z tej krikľavosti trošku ubrala a odporučila jej napríklad elegantnejšiu staroružovú, alebo oceľovo modrú. Strih šiat je krásny a páči sa mi aj výraznejší, ale nevtieravý mejkap.

7/10

465922:fullwidth:true

Erika Judínyová

Jednoznačne najtrblietavejšia roba večera! Erika chcela zrejme vyniknúť a jednoznačne sa jej to podarilo. Odvážna kreácia vznikla v hlave módnej návrhárky Michaely Ľuptákovej a Judínyová sa vďaka nej stala neprehliadnuteľnou. Perfektné sú aj doplnky, hladký účes a dymový mejkap.

10/10

465921:fullwidth:true

Nela Kočišová

Antika opäť zabrala. Asymetrická róba je jednoduchá, ale maximálne sexi a šik. Nesmierne sa mi páči kombinácia zelenej a fialovej, ktorá pani Kočišovej sadla aj k mejkapu. Prekrásne sú aj doplnky. Aj keď odvaha skombinovať až tri farby jej nechýbala - ja by som ponechala len zeleno fialovú kombináciu.

8/10

465920:fullwidth:true

Silvia Šarköziová

Elegancia a honosnosť v jednom! Čo dodať, Silvia bola v zlatej róbe neodolateľná. Zaujímavá čipka spestrila celkový efekt róby a nechala vyniknúť Silviinu snedú pokožku. Páčia sa mi aj čipkové doplnky, ktoré by som ale skombinovala aj s niečím iným ako čipkou. A rozhodne by som vypla vlasy a nasadila výrazné staroružové krištáľové náušnice.

9/10

465919:fullwidth:true

Andrea Heringhová

Jednoznačne najelegantnejší model Plesu v Opere, za ktorý môže plejmejtka ďakovať návrhárovi Ferovi Mikloškovi. Snehobiela róba so slušivým kabátikom je jemná a decentná a s vyzývavej sexice spravila naozajstnú dámu. Jemná bledo modrá výšivka, krištáliky a nenápadné riasenie róbu spestrili. Veľmi sa mi páči, že Andrea si nechala po celý čas rukavice, modelu tak dala dôraz aristokracie a vznešenosti. Výborný bol aj účes a mejkap, ktorý zjemnil jej ostré črty tváre.

10/10

465918:fullwidth:true

Jana Keketi

Tlieskam! Toto bolo dokonalé! Perfektná kombinácie farieb, nádherne riasená róba a rukavičky. K tomuto netreba už nič. Jedine ak výraznejšie náušnice. Inak ma tento model naozaj dostal.

10/10

Za najlepšie oblečenú dámu tohtoročného Plesu v Opere môžte hlasovať v ankete pod článkom.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?