Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.12.2009 14:00 | Prominenti

Tak išiel čas s finalistami Česko Slovenskej Superstar...

Ako veľmi sa zmenili finalisti Česko Slovenskej Superstar od začiatku súťaže?

Zmenu v správaní tak ľahko spozorovať nemôžeme, ale to ako sa zmenil ich vzhľad áno! Porovnajte s nami, komu to najviac pristane a kto prešiel najväčšou premenou.

Najväčšie zmeny sú vidieť hlavne na dievčatách! Dominika Stará a Nikoleta Balogová sú tým správnym príkladom, ako sa zo škaredého káčatka stane krásna labuť. Nový účes, večerné líčenie a krásne šaty robia divy. Naopak na chlapcoch nie sú vidieť žiadne zásadné zmeny, stačí ich len pekne učesať a obliecť.

Dominika Stará

454128

Čože, táto sexy kočka v čiernych kožených minišatách, to že má byť to milé a nevinné stvorenie vedľa? Klobúk dole! Perfektný účes a líčenie Dominike veľmi pristane a robí z nej ozajstnú ženu vamp.

Nikoleta Balogová

454124

Trúfame si povedať, že táto dievčina prešla snáď najväčšou zmenou zo všetkých finalistov. Výrazná zmena účesu sa vizážistom veľmi vydarila. Tmavšia farba jej viac ladí k očiam a uhladené vlasy z nej robia dospelú ženu na rozdiel od dievčenských vĺn.

Monika Bagárová

454119

Z nežného dievčaťa sa stala elegantná žena v puzdrových šatách. Monika je krásne dievča už sama o sebe, takže veľmi vylepšiť nepotrebuje. Perfektné líčenie a glamour šaty jej sexappeal len podtrhujú.

Paulína Ištvancová

454122

Na začiatku súťaže pôsobila, ako spiaca panna, ale na veľkom pódiu to poriadne rozbalila. Stala sa z nej sexy kočka v latexe. Upnuté a lesklé oblečenie vyzdvihlo jej krásnu štíhlu postavu. Paulína žiadnou razantnú zmenu svojho zovňajšku rozhodne nepotrebuje.

Leona Šenková

454126

Táto tvrdá rockerka mala svoj imidž už pred SuperStar a tiež ho nechcela meniť. Preto zostala verná svojim čiernym vlasom a tvrdému dymovému líčeniu. Ale, keď svoj imidž tvrdej rockerky odhodila a ukázala sa vo večernej toalete, ako pravá dáma, všetkým vyrazila dych! Občasná zmena v „lady“, tvrdej rockerke rozhodne neuškodí.

Markéta Konvičková

454123

Krehkej Markéte prospela svetlejšia farba blond vlasov a podtrhla jej tak krásne modré oči. Markéta prítomných očaruje hlavne svojou prirodzenosťou. Keď si však oblečie krásne večerné šaty vyzerá ako princezná. Markéta je určite romantička a jej imidž dobrého dievčaťa od vedľa jej určite pristane.

Martin Chodúr

454121

Martin sa z nevýrazného a obyčajného chlapca stal pravým elegánom. Uhladené vlasy alla Elvis Presley mu svedčia, ale dievčatá určite skôr poteší rozstrapatený, kedy vyzerá veľmi sexy. Zmena imidžu na Martinovi nie je až taká dôležitá, aj tak vždy všetkých okolo očarí svojim spevom.

Miro Šmajda

454127

Tento usmievavý krásavec ani väčšiu zmenu nepotrebuje, zaujme na prvý pohľad a to hlavne vďaka svojim blond vlasom! Všetci žasli, keď sa dozvedeli, že sa strihá sám. Ako kaderník by sa iste uživil, ale my sme radi, že spieva! Je prosto sám sebou a to všetky dievčatá dostáva do kolien.

Ben Cristovao

454120

Je typický idol dievčenských sŕdc! Jeho imidž je tak výrazný, že žiadnu premenu ani nepotrebuje. Vyžaruje z neho neuveriteľná charizma a do jeho širokého úsmevu by sa hociktoré dievča zamilovalo. O vypracovanom tele ani nehovoriac. Má svoj vlastný štýl obliekania a je na ňom vidieť, že ho móda baví.

Jan Bendig

454182

Bezprostredný a spontánny. Tak na nás pôsobí Jan Bendig. Niekto by povedal, že je až veľmi detinský, ale to k nemu patrí, rovnako ako pišťanie -násťročných fanúšičiek a kopy plyšákov. Jan je sám o sebe výrazný typ, takže stačila len malá zmena účesu a elegantnejší štýl v obliekaní a razom sa zrodila hviezda.

Denis Lacho

454181

Tak sladký a nevinný! Z tohto chlapca prosto tvrdého rockera nikto neurobí. Je to prosto anjelik s nežným hlasom. Denisa stačí len pekne obliecť a je hotovo.

Thomas Puskailer

454125

Tak toto je typický lámač dievčenských sŕdc. Jeho zabijácky úsmev žiaril na všetky strany a ženy sa mohli zblázniť. Thomas je prosto pekný chlap a žiadnu zásadnú zmenu nepotrebuje. Tiež rád ukazuje svoju vypracovanú hruď, má totiž slabosť pre hlboké výstrihy, ktoré mu občas vytýkal porotca Ondřej Hejma.

Autor: Blesk.cz

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta