Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.12.2009 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

VIDEO – Ováriová ako darček: Najkrajšie telo sveta vyzlečené!

Iba pre Čas.sk nafotila úspešná modelka Sabina Ováriová (19) odvážne zábery. Vychutnajte si ich aj s úprimným rozhovorom o plastikách a modelingu.

VIDEO + FOTO - Sexi Sabina: Anjel s diablom v najkrajšom tele!

Miss Europe 2009 a Miss Seven Continents 2009 Sabina Ováriová, ktorá nedávno na svetovej súťaži Miss Model Of The World v Číne získala titul Miss Bikini za najkrajšiu postavu, odpovedala na pikantné otázky. A samozrejme, pikantne aj zapózovala. Vychutnajte si exkluzívne zábery ako vianočný  darček od Času.sk.

Sabina, ty si veľmi úspešná v súťažiach Miss. Môžeš povedať, odkedy sa tomu venuješ a aké súťaže si už povyhrávala?

Modelingu sa venujem už niekoľko rokov. Samozrejme, že moja kariéra sa rozbiehala až postupne, čím si zrejme musí prejsť každé dievča, ktoré začína s touto profesiou. V mojom prípade sa tie najväčšie úspechy dostavili práve tento rok. Z tých najväčších súťaží spomeniem súťaž World festival Beauty and Model, ktorá sa konala v máji tohto roka v Číne a ja som tam získala titul Miss Europe. V auguste som odletela na ďalšiu súťaž, tentoraz Miss World Seven Continents do Arménska, kde som sa prebojovala do top finále. Bolo nás päťdesiat súťažiacich a ja som vyhrala. A teraz, pár týždňov dozadu, som sa vrátila z Číny, kde som sa zúčastnila súťaže Miss Model of the world v Číne. Šesťdesiatosem krajín tu malo zastúpenie, ja som sa ocitla medzi prvými desiatimi finalistkami a navyše som získala ešte titul Miss Bikini.

458408:fullwidth:true

Čo považuješ za svoj najväčší úspech?

Ťažká otázka, pretože v súkromí považujem za svoj najväčší úspech to, že som zdravá, mám skvelú rodinu a podmienky na to, aby som mohla cestovať a venovať sa naplno tejto profesii. Pokiaľ ide o súťaže, ťažko to zhodnotiť, pretože každý titul si vážim rovnako a má pre mňa rovnakú cenu. Preto je mi ťažko špecifikovať jeden jediný titul, ktorý by bol pre mňa najhodnotnejší. Všetky sú pre mňa jedinečné.

Ktorá súťaž krásy bola pre teba najnáročnejšia a prečo?

Myslím si, že to bola táto posledná súťaž Miss Model of the world v Číne. Bolo to prvýkrát, keď som sa ocitla sama na inom kontinente na tak dlhý čas. Takmer mesiac som strávila prípravou v Ázii a môžem vám povedať, že to bolo naozaj ťažké. Tam človek pocítil, ako vyzerá boj v pravom zmysle slova. Bolo doslova až smutné a zarážajúce, keď som videla, čo všetko sú niektoré dievčatá schopné urobiť kvôli výhre. Navyše tam o veľkých kamarátstvach nemohlo byť ani reči... Vrtochy niektorých mi naozaj vyrážali dych... Ale žiaľ, aj o tom je modeling a súťaže. To je to zákulisie. Aj keď v tomto biznise už pôsobím nejaký ten čas, na takéto veci si stále neviem zvyknúť a priznám sa, že som aj rada. Človek by mal zostať sám sebou.

458409:fullwidth:true

Nedávno si na svetovej Miss vyhrala titul Miss najkrajšia postava... Prečo myslíš, že zvolili práve teba?

O tomto titule rozhodovala medzinárodná porota, takže oni usúdili, že si tento titul asi zaslúžim. Myslím, že to bolo o ich vkuse, o tom, ako si oni predstavujú ideálnu postavu a ja som len rada, že som sa, ako sa hovorí, trafila do ich vkusu. Na druhej strane však musím povedať, že tam bolo niekoľko dievčat s krásnou postavou a priznám sa, že o to viac ma to potešilo, keď som v tejto kategórii počula svoje meno.

Ktorú časť tela máš na sebe najradšej a prečo?

Myslím si, že človek by mal mať na sebe rád všetko, čo je súčasťou jeho tela. A je jedno, či je to zadok, prsia, oči... Keď je žena spokojná so svojím telom ako s celkom, vyžaruje to z nej a to je to najdôležitejšie. Neexistuje nič, z čoho by som mala komplexy, aj keď netvrdím, že som dokonalá. Ako každá žena občas vidím na sebe nedostatky, ale nehodnotila by som to tak, že niečo na sebe doslova nemám rada.

458405:fullwidth:true

Ktorú časť tela na tebe zbožňuje tvoj partner?

Asi by bolo zbytočné dlhé hodiny rozprávať o tom, že zbožňuje moje oči, moje pery... Povedzme si narovinu, keď sa muž stretne so ženou, kam sa väčšinou pozerá? Áno, niektorí muži tvrdia, že sú to oči, ale len pár z nich dokáže narovinu povedať, že prvé, čo ma na tebe zaujalo - bol tvoj výstrih. Tak to funguje a muž, ktorý tvrdí, že nie, ja som sa nepozeral na výstrih, klame! Tak skúste trikrát hádať, ktorú partiu môjho tela môj partner zbožňuje?

Myslím, že ty si jedna z tých, ktoré priznali plastickú operáciu poprsia. Prečo si sa pre ňu rozhodla a ako ti zmenila život?

Priznala som sa k plastickej operácia poprsia a nemám s tým žiadny problém. Na to, aby človek na verejnosti povedal, že áno, mám plastiku, musí byť s tým predovšetkým vyrovnaný a stotožnený. Ja som sa rozhodla pre plastickú operáciu, pretože som sa chcela cítiť lepšie, príťažlivejšie a keď som uvidela výsledok, urobilo mi to radosť. Je to niečo podobné, ako keď si žena kúpi šaty, ktoré jej fantasticky seknú. Výborne sa v nich cíti, vyzerá sexi a je pochopiteľné, že sa chce nimi pochváliť. Aj keď neporovnávam kúpu šiat s plastickou operáciou. Ale je to o pocite. Ja som rada, že mám prsia, s ktorými som spokojná, rada nosím šaty s hlbším výstrihom, pretože si užívam pocit, že som maximálne spokojná s prsiami. Operáciou som si urobila radosť a preto dnes nemám problém o tom otvorene hovoriť.

458457

Plánuješ ešte nejaké ďalšie podobné zmeny na svojom tele?

Viete, keď si žena nechá urobiť "nové" prsia, tak po nejakom čase prichádza štádium, keď si hovorí, že prečo by nemohli byť aspoň o trošku väčšie? Moje známe, ktoré podobnú operáciu absolvovali predo mnou, ma na to upozorňovali a hovorili mi, počkaj, budeš chcieť mať ešte väčšie. Presne tento pocit sa dostavil, aj keď s touto veľkosťou som spokojná. Ale keď môže byť niečo dokonalejšie, prečo to neurobiť? Preto zvažujem, že by som si ich ešte nechala zväčšiť o pol čísla. Tak uvidíme.

Máš okrem pŕs aj nejakú ďalšiu operáciu?

Áno mám ešte zväčené pery. Myslím si, že každá žena chce mať plný dekolt, takže z toho dôvodu som riešila len prsia. Liposukciu zatiaľ nepotrebujem, pretože mám rýchle spaľovanie a na face lifting som ešte trochu mladá.

Sabina, ako sa ti darí udržiavať si takúto štíhlu postavu?

Asi budete čakať, že vám poviem, že celé dni nič nejem, že od hladu nevidím a že môj jedálny lístok pozostáva zo zeleného šalátu... Nie, sklamem vás, nič také sa nedeje. Práve naopak. Som typ, ktorý si dá na raňajky pokojne aj tri chleby vo vajíčku a na večeru si dám rezeň s hranolkami bez toho, že by som mala čo i len najmenšiu výčitku svedomia. Všetci si zo mňa robia srandu, že lacnejšie je ma šatiť ako živiť. Jedna vec je tá, že mám dobrý metabolizmus, ktorý som zdedila po otcovi a tiež každý deň hodinu cvičím. Pravdou však je, že človek nesmie jesť s pocitom, že práve priberám... Telu treba dopriať všetko, čo si vyžiada, no s radosťou. Z jedla musí mať človek potešenie, nie stres, že z toho priberie.

458420

Máš špeciálny recept na krásu?

Myslím si, že jediné, čo zaberá, je mať sa rada taká, aká som. Je to o vnútornom pocite. Keď sme sami so sebou vnútorne spokojní, odzrkadlí sa to aj na našom zovňajšku. To je pravidlo, ktoré stále bude stopercentne fungovať.

Sabina, si zadaná?

Áno, mám priateľa Milana, s ktorým sme spolu viac ako rok. Je to úžasný človek a som rada, že mám po svojom boku niekoho, kto má pochopenie pre moju prácu, kto mi dôveruje a komu môžem aj ja dôverovať. Myslím si, že to je vo vzťahu najdôležitejšie.

Ako ste s partnerom na tom so žiarlivosťou? Nemá strach o tak krásnu babu?

Keby som tvrdila, že medzi nami nie je nikdy žiarlivosť, tak by to nebola pravda. Je prirodzené, že kto miluje, ten žiarli a platí aj o mne, aj o ňom. Žiarlivosť však musí mať hranice a v našom vzťahu tie hranice sú. Ako som už spomínala, vzťah musí byť o tom, že jeden druhému dôveruje a vie, že ani jeden by neurobil nič, čo by toho druhého mohlo sklamať. Toho sa obaja držíme. Keď som bola teraz v Číne, boli sme v dennom telefonickom kontakte. Vzťah je o týchto krásnych pocitoch.

458440:fullwidth:true

Stalo sa ti, že ťa niekedy nejakí nápadníci obťažovali, alebo boli dotieraví? Ako si to riešila?

Samozrejme, že sa mi to párkrát stalo. Naposledy v Číne, kde ma niektorí muži okato balili. Žiaľ, nepochodili. V takýchto situáciách im už pri prvých náznakoch poviem, že mám priateľa a o žiadne nadväzovanie vzťahov nemám záujem. Keď to nepochopia, slušne im to zopakujem ešte raz.

Sabina, nemáš problém ani s odhalenými fotkami?

Pokiaľ ide o vkusné, umelecké odhalené fotografie, nemám s tým veľký problém. Určite by som sa však nenechala nahovoriť na niečo, čo vyznieva vulgárne a čo je už za hranicou umeleckého vnímania. Množstvo modeliek sa v našej branži odhaľuje. Veď si vezmime módne prehliadky, kde modelka dostane na seba model, ktorý ukazuje odhalené prsia... je to súčasť našej profesie. Módny návrhár vytvoril model s istým umeleckým zámerom, prečo by ho modelka nemala prezentovať?

458401

Nehanbíš sa pri tom? Prípadne, kedy si sa hanbila najviac?

Samozrejme, že stále je pri takomto fotení kúsok trémy a hanblivosti. Chvíľku trvá, kým si fotograf sadne s modelkou a opačne. Tieto fotenia väčšinou prebiehajú vo veľmi úzkom kruhu ľudí, takže okrem fotografa či maskérky tam už nikto nie je. Navyše vždy sú úžasné prostredia, v ktorých sa fotí a keď vidím, že fotka bude mať krásnu umeleckú dušu, tak tréma rýchlo opadne a vtedy som modelka užívajúca si moment fotenia.

Kde je tvoja hranica počas fotografovania, či modelingu? Do čoho by si už rozhodne nešla? A čo by si nikdy neukázala?

Hranice sa pre mňa končia v okamihu, keď by sa mala stať fotka vulgárnou. Odhaľovať niečo len preto, aby to bolo odhalené, sa mi nepáči a nikdy by som do takéhoto fotenia nešla. Pamätám sa, ako sa niektoré české celebrity "odhalili" pre nejaký časopis za niekoľkomiliónový honorár. Chápem, že fotky okamžite obleteli celé Česko, aj Slovensko, ale to je tá hranica, ktorú by som nikdy neprekročila. Žiadna ponuka, aj keby bola v milińoch a ešte k tomu posypaná diamantami mi nestojí za to, aby som vystavila hanbe seba, svoju rodinu, svojich blízkych.

VIDEO: Nenechajte si ujsť pikantné zábery z fotenia

458496

Ako budeš tráviť Vianoce?

So svojou rodinou a s priateľom. Teším sa na všetky tie dobroty a zvyky, ktoré patria k Vianociam. Sadneme si k štedrej večeri, na stole budú všetky jedlá, ktoré milujem, určite si v televízii pozriem Tri oriešky pre Popolušku a budem sa tešiť, že som s ľuďmi, ktorých milujem a vrátim sa naspäť do svojho detstva. Budem sa tešiť z vianočného stromčeka a ešte viac z toho, aké darčeky si pod ním nájdem. Jednoducho, človek v sebe stále nezaprie kus toho dieťaťa.

Za poskytnutie priestorov na fotografovanie ďakujeme predajni Casamia v Bratislave.

Foto: Vlado Anjel

Vizáž: Lubo Sabo

Styling: Monika Blahová

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Švédska aktivistka Greta Thunbergová bude vysvetľovať: Pozrite sa, čo má mať za ušami
Health visitor at home
Zdravotná sestra popísala pozoruhodný jav tesne pred smrťou: Nikto nevie, prečo sa to deje
Princ William a jeho manželka Kate.
Foto
William a Kate zverejnili nečakanú FOTO: To musíte vidieť! Je na nej...
Marián si na obale svojho obloženého rožku všimol istú kuriozitu.
FotoVáš Tip
Marián si kúpil obložený rožok, po odbalení ho čakal šok: To myslia vážne?! Slovenský internet rozdelil na dva tábory
Politik z krajne pravicovej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) Björn Höcke.
Pravicový politik má vážny problém: Použil nacistický slogan?! Toto mu hrozí
Najjednoduchšia prevencia voči chorobám: Začnite od rúk! Nemocnice poskytnú užitočné rady
Vedci analyzovali mesačné kryštály z misie Apolla z roku 1972.
Je to tu! Vedci potvrdili, čo sa nachádza VO VNÚTRI mesiaca: Spadne vám sánka
ilustračné foto
Veľká zásielka pre Ukrajinu! Aha, čo im krajina odovzdala
Zuzana Čaputová počas návštevy Gymnázia Poštová a diskusie so študentkami a študentmi v Košiciach
Foto
Prezidentka úradovala v Košiciach: Takto znie Čaputovej postoj k východnému Slovensku
Dcéra mala s otcom vrúcny vzťah
Foto
Lauferova († 84) dcéra prelomila mlčanie: TAKTO to s otcom bolo naozaj! Posledné chvíle a rozlúčka
Natankujte a vyhrajte.
Slovnaft sa pripravuje na rozsiahlu odstávku: Bude to stáť poriadny balík!