Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.12.2009 19:55 | Prominenti

ONLINE: Česko Slovenskou SuperStar sa stal Martin Chodúr!

V absolútnom finále speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar napokon Čech Martin Chodúr porazil Slováka Mira Šmajdu.

Čo si myslíte o historicky prvom víťazovi Česko Slovenskej SuperStar? Chcete Martinovi Chodúrovi zablahoželať? Vyjadrite svoj názor v diskusii >>

Víťaz Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr bol ONLINE >>

Strieborný SuperStárista Miro Šmajda bol ONLINE >>

Takto plynul čas s Martinom Chodúrom...

401561

Martin pred pár mesiacmi: Neznámy mladík na konkurze. Kto by bol vtedy povedal, aký má úžasný hlas.

435931

Martin Chodúr ako vzorný študent konzervatória. Okrem spevu študuje aj hru na klarinet, čo využil aj počas predposledného finálového kola.

435385

Dlho bol jednoznačným favoritom SuperStar...až kým "neožil" šoumen Miro Šmajda.

455495

Fantastický spevák a "ten, čo nevie spievať", aj tak nazývali niektorí fanúšikovia dvoch kamarátov Chodúra s Cristovaom.

422193

Martin Chodúr vie urobiť šou, stačí, že začne tancovať.

453278

Martinovi Chodúrovi po dospievaní Cigaretky na dva ťahy v predposlednom kole prišlo zle. Tak či tak sa o týždeň na to stal Česko Slovenskou SuperStar!

457208


 

23:13 Adela a Leoš sa lúčia navzájom aj s televíznymi divákmi. Česko Slovenská SuperStar a s ňou aj náš ONLINE prenos sa skončili. Ďakujeme, že ste boli s nami počas celého trvania Česko Slovenskej SuperStar!

23:11 Martin Chodúr ďakuje všetkým, ktorý sa na SuperStar podieľali.

23:08 Miro Šmajda odchádza do zákulisia a javisko teraz patrí Martinovi Chodúrovi, ktorý spieva mix piesní Elvisa Presleyho.

23:06 Na pódium prichádzajú riaditeľ TV Markíza Václav Mika a riaditeľ TV Nova Václav Dvořák. Obaja držia symbolický šek na 100 000 €, ktorý dostane víťaz súťaže Martin Chodúr.

23:04 Darčeky od sponzora nakoniec dostali obaja.

23:03 V publiku plače mama Martina Chodúra.

23:01  Prvou Česko Slovenskou SuperStar sa stáva Martin Chodúr.

23:00 Niektoré dievčatá v publiku až plačú. Moderátori odchádzajú ďalej od oboch finalistov, aby si prečítali meno víťaza.

22:58 Po reklamnej prestávke pokračuje absolútne finále Česko Slovenskej SuperStar. Teraz sa dozvieme, kto sa stal víťazom!

22:49 Na pódium prichádza notárka, ktorá odovzdáva obálku s menom víťaza prvej Česko Slovenskej SuperStar moderátorom.

22:47 Ak vyhrá Miro Šmajda, dostane od jedného sponzora gitaru Steva Vaia, ktorý hral v jeho obľúbenej kapele Whitesnake. Ak vyhrá Martin Chodúr, vybaví pre neho sponzor programu stretnutie s jeho idolom Tomom Jonesom.

22:42 Porotcovia hovoria svoje tipy na víťaza. Ondřej hovorí, že vyhrať by mal Martin Chodúr. Aj Dara si vyberá Martina Chodúra. Marta ako tip na víťaza povedala Martina Šmajdu. Pre Paľa Haberu spieval najlepšie v súťaži Martin Chodúr.

22:42 Martin aj Miro prichádzajú na pódium. Tam si počkajú až do absolútneho rozhodnutia.

22:41 Adela a Leoš posledný raz zastavujú divácke hlasovanie.

22:33 Leoš vyzýva divákov na posledný potlesk pre všetkých dvanástich finalistov prvej Česko Slovenskej SuperStar.

22:28 Na pódiu stojí všetkých 12 finalistov prvej Česko Slovenskej SupaerStar. Posledný raz znie ich hymna Príbeh nekončí!

22:17 Dara už viac Martina nechce chváliť, pretože pochvalu počul veľa ráz. Podľa nej mal veľké šťastie, že počas súťaže toho veľa zažil a praje mu, aby to zažíval aj ďalej. Marta mu sľubuje, že vždy, keď bude môcť, príde na jeho koncert a kúpi si jedo CD. Paľo hovorí, že v tomto vystúpení vytiahol Martin naozaj všetko. Praje mu, aby mal čo najskôr znova takéto publikum, ako má teraz. Ondřej vyťahuje list od Martinovej fanúšičky a obaja mu predpovedajú veľkú kariéru.

22:16 Aj pri Martinovi ukazuje Leoš, ako správne poslať esemesku.

22:12 V hľadisku sedia aj herci Hana Gregorova a Roman Pomajbo.

22:09 Pieseň Supreme od Robbieho Williamsa spieva Martin Chodúr. Predvádza aj svoje jedinečné "tanečné kreácie." Svoje vystúpenie zaklincoval úryvkom piesne Elvisa Presleyho a jeho verziou rock´n´rollu.

22:07 Martin Chodúr tiež predstavuje svoju školu. Priznáva však, že ani pred SuperStar do nej často nezavítal.

22:03 Ondřej obdivuje Mirovu češtinu: "Určite ti to otvorí možnosti v Čechách. To je pre mňa veľkým prínosom tejto súťaže." Dara zdôrazňuje, že je veľmi zreteľný Mirov vývoj: "Myslím, že raz z teba bude ozajstná hviezda." Marta obdivuje, že zo všetkého urobí dobrý dojem, že sa ničoho nezľakne, radí mu, aby nestratil svoju prirodzenosť. Paľo praje Mirovi, aby pri ceste dole, ktorá bude po SuperStar určite nasledovať, nepadol úplne dole, ale zastavil sa niekde v polovici a potom sa opäť vrátil hore.

22:02 Adela prezradil, že skok z piesne Karla Gotta bol nápadom práve Leoša.

22:01 Leoš vyzýva divákov, aby Mirovi posielali hlasy. Robí to dokonca ešte predtým, ako Mirovo vystúpenie ohodnotila porota. Názorne ukazuje, ako má fanúšik správne poslať esemesku.

21:58 Miro Šmajda sa vo veľkom finále Česko Slovenskej SuperStar pošmykol na umelom snehu.

457199

21:55 Najobľúbenejšia peiseň Mira Šmajdu z finálových kôl bola pieseň Karla Gotta C'est La Vi. Dnes si ju vzpočujeme ešte raz. Nastáva ale nečakaný zvrat - na konci piesne Karla Gotta sa Miro odviazal a prešiel na hit Welcome to the jungle.

21:53 Posledná Mirova dokrútka ukazuje, akých fanúšikov má doma v Košiciach. Vidíme zostrih z návštevy jeho školy a fanúšikov, ktorí čakali na Mirov koncert.

21:52 Sme opäť v Inchebe a pred nami sú posledné dve finálové piesne. Obaja finalisti zaspievajú pieseň, ktorá už raz v súťaži odznela.

21:37 Nasleduje kategória, ktorú všetci netrpezlivo očakávajú: Najväčší úlet alebo Hviezdna Pechota. Na pódium prichádzajú Ivan Kandráč a Marián Severín Weis. Slovo dostal Ivan, ale chýbajú nám titulky. Napokon sa aj víťazom stal Ivan Kandráč, ktorý sa preslávil svojskou verziou hitu Michala Davida Pijeme kolu alebo Pijeme tomu. Spieva aj počas priameho prenosu. Nedá sa zastaviť, no dnes, bohužiaľ, nemám titulky.

21:35 SuperStar Awards pokračuje Najlepším imidžom. Vyhrávajú Marta Jandová a Dara Rolins. Cenu si však neprišli prevziať na pódium (Ondřej prezradil, že za stolom sedia bez nohavičiek.) Dara ďakuje za to, že mohla byť v SuperStar a Marta ďakuje Dare, že z nej urobila ženu.

21:31 Adela a Leoš vyhlasujú súťaž SuperStar Awards. V prvej kategórii sa súťaží o Najlepší úsmev. Víťazom sa stáva Thomas Puskailer. Leoš Thomasa vyzýva, aby sa ešte raz usmial na Ondřeje Hejmu a želá mu Veselé Vianoce: "Ja ti prajem, aby si si vzal tento úsmev na celý budúci rok 2010!"

21:24 Paľo chváli Martina za to, že sa snaží hýbať, tancovať. Na margo spevu vraví, že čeština bola o niečo fádnejšia ako angličtina a mal by na nej ešte popracovať. Ondřej priznáva, že Martin viac cíti staršiu hudbu. Dara už nevie, čo nové by mala ešte Martinovi povedať: "Ste obaja strašní "sympaťáci". Prajem vám, aby vám tá pokora vydržala aj ďalej." Marte je veľmi ľúto, že súťaž sa už dnes končí. Myslí si, že obaja sú veľmi talentovaní, že hudba je ich životom: "Je mi jedno, kto z vás vyhrá. Využite túto šancu, ktorú máte."

457172

21:21 Rodičia Martina Chodúra s napätím sledujú výkony svojho syna na pódiu veľkého finále Česko Slovenskej SuperStar.

457150

21:20 Prichádza Martin Chodúr a White Christmas. Nečakane začína spievať v češtine. Po chvíli ale prechádza do angličtiny.

21:17 Kvôli nakrúteniu krátkeho šotu sa Martin prvý raz od začiatku SuperStar vrátil domov. Jeho rodičia sa mu očividne potešili.

21:15 Adela a Leoš pripomínajú, že na meno víťaza nebudeme musiedť čakať až do zajtra. Nezabudnite, že rozhodnutie padne dnes večer!

21:02 Marta si myslí, že urobil radosť mame touto piesňou, pretože sa nemusí báť, že by mal niečo s nejakým dievčaťom. Druhá vec, čo bude robiť s chlapcami v kapele. Paľo je rád, že sa Miro nedal rozptýliť tanečníčkami. Radí mu, aby si to užil, pretože je to posledný raz. Pre Ondřeje je Miro vkusným spevákom a dúfa, že vo vodách šoubiznisu vydrží dlho. Dara sa takisto pridáva: "Držím ti palce!"

20:58 Notoricky známa pieseň od Wham! – Last Christmas teraz znie v podaní Mira Šmajdu. Miro sa na vianočný song obliekol do bieleho... Hore na pódiu tancuje s pomocníčkami Santa Clausa. Dievčatá v mini po ňom hádžu umelý sneh.

457167

20:56 Nasledujú vianočné piesne finalistov. Keďže Vianoce majú byť najmä o rodine, Miro v dokrútke predstavuje svojich rodičov. Už vieme, prečo nemá Miro žiadnu frajerku - zakazuje mu ich jeho mama!

20:50 V publiku na veľkom finále Česko Slovenskej SuperStar sedí aj Petr Janda s manželkou Alicou.

457146

20:48 Dara priznáva, že spočiatku im Martin pripadal smiešne, ale uznáva, že sa zlepšil a oceňuje, že ukázal svoj "tanečný talent". Marta je veľmi rada, že ho nevyhodili hneď na začiatku: "Som veľmi rada, že si vo finále." Pre Paľa je táto súťaž o speve a Martin spieva najlepšie: "Pre mňa si stále číslo 1!" Podľa Ondřeje ukázal Martin, že má na to, aby dnes bol na pódiu SuperStar.

20:45 Na javisko prichádza Martin Chodúr s piesňou Marvina Gayea - Heard it through the grapevin. Netradične sa pokúša aj o tanečný prejav. Paľo sa na neho pozerá s jemným úškrnom.

20:42 Dokrútka Martina Chodúra ukazuje jeho prvé vystúpenie pred porotou na kastingu. Marta s Darou sa nezdali vtedy veľmi presvedčené, že práve Martin by mal postúpiť ďalej. A dnes je v absolútnom finále!

20:40 Po reklame ďalej pokračuje dnešné posledné finále Česko Slovenskej SuperStar. Adela v krásnych červeno-čiernych šatách spolu s Leošom sedia vo vianočne upravenom zákulisí.

20:32 Počas rozhovoru s Adelou a Leošom Miro priznáva, že ešte stále si nenašiel žiadnu priateľku. Adela vymyslela dobrý spôsob, ako by si nejakú našiel: Dievča, ktoré Mirovi pošle dve esemesky, s ním bude chodiť! Ale, pozor, neverte všetkému, čo hovoria v televízii.

20:27 V sále sa ozýva búrlivý potlesk. Ondřej Mira chváli, hovorí, že dnes nebude kritizovať, lebo dnes sa má oslavovať hudba: "Ja som si to užil." Dara tiež nemá dôvod Mira kritizovať, naopak chváli ho a tiež priznáva, že si jeho vystúpenie užila. Marta nakoniec predsa dáva trochu kritiky na vysoké polohy. Paľo ľutuje, že pieseň má aj vysoké tóny, lebo začiatok bol pekný. A opravuje svoje tvrdenie z kastingu: "Podľa mňa predáš aj 20 CD." (Na kastingu mu ich predpovedal len 10).

20:22 Miro Šmajda spieva úvodnú pieseň finále od Alter Bridge – Watch over you.

457136

20:19 Prvá dokrútka dnešného večera ukazuje príchod Mira Šmajdu na kasting a jeho postup v Česko Slovenskej SuperStar.

20:18 Aj porotcovia si dali záležať na svojom zovňajšku, oblečení sú všetci slávnostne. Len Ondřej Hejma sa nevzdal svojho štýlu a aj dnes si obliekol havaj košeľu.

20:17 Adela a Leoš sa pokúšajú navodiť aj trochu vianočnú atmosféru. Predstavujú kapelu a aj porotu. Oboje posledný raz.

20:14 Dominika Mirovi dohovára, aby žuvačku zahodil. On ju ale ignoruje a veselo prežúva ďalej.

20:13 Všetkých dvanásť finalistov spieva spoločnú vianočnú pieseň Do They Know It's Christmas od Boba Geldofa, ktorú napísal pre Etiópiu v roku 1984. Miro je dnes mimoriadne nervózny, stále žuje žuvačku. Dokonca s ňou aj spieva.

20:10 Na pódium prichádzajú Adela a Leoš. Obaja v slávnostnom oblečení. Predstavujú posledných dvoch finalistov  Martina Chodúra a Mira Šmajdu.

20:09 A je to tu! Veľké finále prvej Česko Slovenskej SuperStar sa začína!

20:05 Miro tesne pred začiatkom priameho prenosu nonstop esemeskoval. Mobil má teraz schovaný vo vrecku.

19:58 Režisér dáva divákom posledné pokyny. Vypínajú sa telefóny, nacvičuje sa potlesk. V sále to dnes vrie emóciami a očakávaním.

19:55 V bratislavskej Inchebe prebiehajú posledné prípravy na dnešné finálové kolo prvej Česko Slovenskej SuperStar.

19:42 Celé pódium v Inchebe skrášľujú vianočné dekorácie. Všetko pokrýva biely sneh.

19:25 Markíza prináša priamy vstup do Incheby, kde sa dnes rozhodne, kto sa stane prvou Česko Slovenskou SuperStar. V krátkom šote si Miro Šmajda zaprial, aby nám z Afriky poslali trocha tepla. Martin Chodúr a Leoš Mareš porovnávali, kto má viac nablýskané topánky.


Po mesiacoch čakania konečne budeme poznať odpoveď na otázku: Bude to Slovák alebo Čech? Podľa priebežných výsledkov ankety Čas.sk by až 60% ľudí doprialo víťazstvo Mirovi Šmajdovi.

Obaja superfinalisti spievajú vo veľkom finále vianočnú pesničku a takisto pieseň, ktorá bola v ich podaní najlepšia. Každý z nich si mohol vybrať aj obľúbený song, ktorý chce v nedeľu večer zaspievať.

Od sexi Košičana Mira Šmajdu sa tak dočkáme C'est La Vie, s ktorým zažiaril v "Gottovom" kole. Zaspieva aj notoricky známy vianočný hit Last Christmas od Wham! a z obľúbených pesničiek si vybral Alter Bridge - Watch over you.

Martin Chodúr ešte raz zaspieva od Robbieho Williamsa Supreme. Do veľkého finále si prekvapujúco nevybral svojho miláčika Toma Jonesa, ale Marvin Gaye - Heard it through the grapevine. Z vianočný pesničiek bude v nedeľu spievať White Christmas od Franka Sinatru.

MIRO ŠMAJDA

451807

Karel Gott - C'est La Vie


Alter Bridge – Watch over you


Wham! – Last Christmas


MARTIN CHODÚR

449717

Robbie Williams – Supreme


Marvin Gaye - Heard it through the grapevine


Frank Sinatra - White Christmas


Dlho bol jednoznačným favoritom SuperStar...až kým "neožil" šoumen Miro Šmajda.
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Zasahovanie do nezávislej súdnej moci? Opozícia žiada zasadnutie výboru: Ide o vážnu vec
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko malo zasiahnuť vlak so zbraňami zo Západu! Nová taktika Putina?
Šofér ešte také niečo nevidel.
Váš Tip
Vodič v Bratislave okamžite šliapol na brzdu: Aha, kto sa mu vynoril z tmy pred autom!
Judge holding gavel in courtroom
Ukrajinského ministra zavreli za mreže: Nečakaný zvrat po pár hodinách!
(ilustračné foto)
Rozhodnuté: Nemecký Bundestag prijal kontroverznú reformu! Kritici upozorňujú