Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.12.2009 11:00 | Prominenti

VIDEO - Nečakaný vyhadzov Bendiga: Niečo tu nesedí!

Šokujúce vyradenie Jana Bendiga (16) zo SuperStar nemá žiadnu logiku! Nerozumeli mu po vyrieknutí verdiktu porotcovia ani finalisti.

Šokujúce vyradenie Jana Bendiga (16) zo SuperStar nemá žiadnu logiku! Nerozumeli mu po vyrieknutí verdiktu porotcovia ani finalisti, a už vôbec nie esemeskujúci diváci, pre ktorých bol Bendig stále väčším idolom.

Odhliadnuc od priazne, ktorú Slováci logicky prejavujú k Dominike Starej a Mirovi Šmajdovi, tento verdikt sa zaradí medzi najšokujúcejšie v doterajšom priebehu súťaže...

V prospech Bendiga hralo viacero faktov: ako Čech mal potenciál získať hlasy z väčšej časti publika na národnostnom princípe. Navyše pre cieľovú skupinu tínedžeriek bol Bendig idolom. A po tretie - neraz ukázal, že je excelentný spevák. Jeho nedeľňajšie vystúpenie nebolo fiaskom, skôr naopak.

To, čo sa stalo v pondelok, preto len ťažko pochopiť... Zasiahol teda do prirodzeného priebehu hlasovania opäť tajomný haker? V pondelok o tretej popoludní na internete zverejnil výsledky SMS hlasovania: „Dnes vypadne Dominika Stará!“ Doteraz sa pritom nikdy nemýlil - uhádol vyhadzov Šenkovej, Lacha aj Bagárovej... Bendig mal podľa neho 4 hodiny pred prenosom okolo 28 percent hlasov, len 1,5 percenta za prvým Chodúrom. Jasne posledná Stará mala o viac ako 10 percent menej! Nečudo, Dominika predviedla len priemerné vystúpenie a jej fanklub sa veľmi neprejavoval.

VIDEO: Podľa hakera bol Bendig favoritom ešte o 15:30!

Lenže po zverejnení jej mena sa začali diať veci! Slovenka sa najskôr zrútila, keď sa o hrozbe vypadnutia dozvedela. O tom, že s tým už aj rátala, svedčí prosba Adele počas prenosu , aby to nenaťahovala. Keď jej oznámili, že ide ďalej, prekvapenie bolo nefalšované.

„Teraz som si bola istá tým, že vypadnem. Takže Honzovo vypadnutie ma totálne prekvapilo,“ potvrdila. Podľa informácií Nového Času došlo 3 hodiny pred zastavením hlasovania k náhlemu nárastu hlasov pre Dominiku. Esemesiek prišlo tak veľa, že celkové poradie sa zmenilo! Zvrat je o to podozrivejší, že kurz v stávkových kanceláriách na vypadnutie Bendiga bol v istých momentoch až 5 ku 1 zaručujúci päťnásobný zisk za tip. To je oveľa väčšia suma, ako pri kurze 1,7 ku 1 na vypadnutie Starej...

Reakciou Bendiga na vyradenie bolo obrovské prekvapenie. „Priznám sa, že ma to dosť prekvapilo. Ale ťažko sa o tom hovorí. Nechcem vyzerať ako suverén, vypadnúť mohol každý,“ povedal neskôr. Pripustil však, že mal od rána divný pocit. Vyradenie favorita je aj vo svetle týchto informácií stále nejasnejšie.

Nechápe to ani porotkyňa Jandová: „Čím ďalej, tým viac by ma zaujímalo, kto všetko hlasuje a v akom veku... V nedeľu mal jednoznačne najväčší ohlas Bendig a Šmajda.“ Po poslednom kole SuperStar to naozaj vyzerá, že odhadnúť preferencie ľudí je ťažšie ako veštenie z gule. Alebo je za tým ešte niečo iné, čo nemá s výkonmi a sympatiami nič spoločné?

Bizarné špekulácie o pondelkovom hlasovaní

Stávková mafia
Na vypadávajúceho zo SuperStar je možné si staviť v stávkových kanceláriách a zarobiť aj 5-násobok. Ak by sa dohodlo viac tipujúcich či dokonca ľudí z pozadia stávkovej kancelárie, môžu esemeskami hlasovanie ľahko ovplyvniť. Pri dobrej organizácii sa na tom dá zarobiť obrovský balík! Peniaze za esemesky sa aj so ziskom vrátia v podobe výhry.

Haker zmobilizoval Dominikin fanklub
Neznámy haker tvrdí, že pozná priebežné výsledky. V pondelok zverejnil, že vypadne Dominika Stará. Slovenka sa o jeho prognóze dozvedela a jej blízki mali dostatok času rozbehnúť mobilizáciu rodiny a známych. Pri tesných výsledkoch jej aj pár sto hlasov mohlo stačiť na postup!

Zámer televízie
Už viackrát vzniklo podozrenie, že televízie sú v záujme sledovanosti schopné urobiť čokoľvek. Ovplyvniť hlasovanie zaslaním SMS hlasov sa tak nejaví ako veľký problém. Otázna by však bola motivácia: Je pre Markízu či Novu lepšie, že má vo finále dievča, ako to, že prišla o šoumena Bendiga? A akú rolu by v tom hral fakt, že o prvenstvo súperia dvaja Slováci a len jeden Čech?

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy
Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Amnesty kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS: Pre vládu a Národnú radu má výzvu
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť
Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!