Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.11.2009 19:50 | Prominenti

SuperStar ONLINE: Bagárová dohnala majstra Gotta k slzám!

Zostávajúci 6 finalisti Česko Slovenskej SuperStar predvedú dnes večer hity Karla Gotta a uvidíme aj tri duetá! Sledujete online prenos na Čas.sk!

22:52 Dnešný priamy prenos na rozdiel od príbehu v spoločnej piesni práve končí. Ďakujeme, že ste nás sledovali online a tešíme sa na vás aj budúcu nedeľu na Čas.sk!

22:49 Po rozlúčke s Karlom Gottom odznieva spoločná pieseň všetkých finalistov Príbeh nekončí. Leoš prezradil aj tému nasledujúceho kola: MTV!

22:43 Gottova reakcia na posledné dueto: "Tak po tomto som sa takto zmenšil a odchádzam!"

22:38 Hejma Bendigovi: "Keď si prišiel a začal spievať, bolo to ako keby si šliapol do niečoho smradľavého, ale keď prišiel King, rozbalili ste to ako dve superhviezdy." Marta namiesto zdĺhavého hodnotenia ukáže papier s nakreslenou desiatkou. Potom ju zmení na stovku. A ešte sto na druhú.

22:34 Jan Bendig vo dvojici s Martinom Chodúrom sa predstavujú so svojou duetovou pesničkou: George Michael & Elton John: Don’t let the sun go down on me.

22:27 "Tebe tá veľká kapela skrátka....ešte sa musíš naučiť pracovať s orchestrom, so samotným klavírom si skvelá," hodnotí Paľo. Hejma vraví, že je to len otázka rutiny. Dara Rolins: "Spievala si to krásne, ako v kostole." Marta pridáva vlastné hodnotenie: "Bolo to ako z hollywoodskeho filmu s happyendom, s krásnou hlavnou postavou a krásnym hlasom tam zhora."

22:24 Monika Bagárová tentoraz naživo spieva pesničku Už z Hor Zní Zvon.

22:20 "Neviem aké to bolo, keď som prvýkrát počula meno Karel Gott, ale je to pre mňa najvýznamnejšia osobnosť Československa." hovorí Monika Bagárová vo videu. Dodáv: "Strašne sa bojím!" Gott má po Monikinej ukážke spevu slzy v očiach!

22:08 Na akordeóne sprevádzal Šmajdu finalista Michal Červienka zo súťaže Slovensko má talent.

22:03 Obrovská pochvala pre Šmajdu od Marty Jandovej: "Bolo to dnes najlepšie vystúpenie! Som z teba vedľa!" Habera chváli sebe vlastným spôsobom: "Zajtra tvoje meno nepoviem!" Dodáva: "Nezradil si ani svojho narcisa, keď si si tak zahrabol do vlasov." Dara súhlasí so všetkými porotcami aj samotným Gottom: "Dokonalé!"

22:01 Miro Šmajda spieva C'est La Vie. Po schodoch k nemu prichádza tanečníčka Silvia Kadnárová, s ktorou predvedie krátku choreografiu.

21:59 Miro Šmajda s jeho video: Gottovi daroval víno. Ten si ho vraj odloží medzi darované veci, lebo už nepije.

21:55 Adela po boku Moniky a Denisa reaguje na Haberove hodnotenie: "Habera v tomto kole už počuje!"

21:52 Dara: "Ja osobne si myslim, že takto má vyzerať duet. Bolo vidieť, že ste dvaja, dýchali ste rovnako, verila som vám každé slovo." Marta až koktá od nadšenian a nešetrí chválami. Habera tradične klincuje: "Prvýkrát som ťa dnes konečne počul spievať," na adresu Denisa. Zároveň chváli toto dueto a vyzdvihuje ho nad predošlé.

21:47 Nasleduje dvojica Monika Bagárová a Denis Lacho s duetom LutheraVandrossa & Mariah Carey: Endless Love. Kamera ukazuje Martun Jandovú so slúchadlami v ušiach, ktorá dueto vyslovene prežíva spolu so spevákmi.

21:32 "Uprostred sa tie tóny začali mínať cieľu," zaznieva hodnotenie Ondřeja Hejmu. "Bol to príbeh, ktorý si teraz vyrozprávala a mne sa veľmi páčil," vraví Dara. Habera chváli aj trocha vytýka: "Čo sa týka ladenia, si najlepšia v tejto súťaži. Ale mala si priveľký rešpekt pred tou pesničkou."

21:29 Dominika Stará spieva dnes už po druhýkrát, tentoraz pesničku Lásko Má.

21:19 "Čo robíš 6. decembra? Môžem si ťa objednať na Mikuláša?" perlí Habera a pokračuje: "Ty v rámci SuperStar už postupne ležíš v rakve. Teraz si si vyvŕtal otvor na pravú ruku a teraz si buď zasadíš posledný klin alebo ich začneš postupne vyťahovať. Je to na divákoch." Hejma je mierne kritický, vraj to bolo trocha ako karaoke, ale čakal čosi horšie, takže je vcelku spokojný. "Vážení, Denis Lacho sa na pódiu konečne prebudil!" zakončuje hodnotenia Marta Jandová.

21:16 Spomínaná Včelka Mája zaznieva cez mikrofón Denisa Lacha.

21:14 Denis Lacho spoznal Gotta cez pesničku o včielke Maji. "Spíváš rád a je to na tobě dobře znát," lôči sa s ním Karel vo videonahrávke.

21:04 Adela, Dominika a Miro tvoria na pódiu krásne blond trio ako z reklamy na farbu na vlasy.

20:59 "Keď spievate sami, tak spievate krásne, ale spolu vám to neladilo," hovorí Marta. Habera sa zastáva Marty, vraj netušil, kde je v tej pesničke melódia, lebo sa úplne vytratila.

20:57 Odznieva prvé dueto tohto večera, Ronan Keating & Lulu: We’ve got tonight, v podaní Dominiky Starej a Mira Šmajdu. Dvojici to však vôbec nesedí a dueto vyznieva katastrofálne.

20:55 Leoš ďakuje generálnemu riaditeľovi Markízy za zapožičanie jeho dnešných jazdeckých topánok. Adela vzápätí ďakuje za zapožičanie svojich minišiat generálnemu riaditeľovi Novy.

20:50 "Tie nízke tóny si trošku zahodil, bolo na tebe vidieť, že sa skôr tešíš na výšky," hovorí Dara. "Honzíku, budem k tebe úprimný, dnes si mal obrovskú šancu byť lepší ako Chodúr. Ale nebol si," kritizuje Habera. Hejmu potešili Bendigove "kudrlinky".

20:49 Jan Bendig v ružovom tričku sa predstavuje s piesňou Cesta Rájem.

20:45 Bendig chytá vo svojom videu záchvaty smiechu. Tesne pred stretnutím s Gottom ale ledva dokáže dýchať. Gott sa ho po osobnej konzultácií a skúšky pesničky pýta, či bude niekde poblízku, pretože by ho chceli vidieť jeho deti.

20:42 Online prenos pokračuje rozprávaním Gotta o svojich začiatkoch. V prvej súťaži "Hľadáme talenty" vraj u poroty úplne prepadol, ale publikum chcelo repete!

20:29 "Ty jednoducho nevieš spievať zle, Martin." hodnotí Hejma. Pre Adelu je Chodúr ako keby si zašla do obľúbenej reštaurácie na dobré jedlo - bolo to také dobré ako čakala. Haberovi dnes vadila pódiová prezentácia, vytýka Martinovi "salámový prístup".

20:26 Martin Chodúr naživo spieva Oči Sněhem Zaváté.

20:24 Chodúr a jeho "predpesničkové" video: Odkedy sa dozvedel, že sa stretnú s Gottom, túžil iba po postupe, aby sa mu mohol splniť celoživotný sen. Gott je z Chodúra nadšený, hlavne z toho, že na tak mladý vek spieva úžasne. "Choď touto cestou, Martin, do konca života budeš žiadaný!"

20:23 Leoš vraj prvýkrát stretol Karla Gotta naživo na záchode.

20:21 Na pódium postupne prichádzajú všetci 6 finalisti.

20:17 Adela vraví, že ani na Slovensku snáď nemáme väčšiu spevácku hviezdu ako je Karel Gott. Leoš na to: "Ale nehovor, a čo ten...ako sa volá... Rochnyak?"

20:15 Pre Gotta je podľa jeho slov veľkou česťou, že tak skvelí a skromní speváci budú spievať jeho piesne.

20:10 Karel Gott prichádza na pódium a spieva spolu s Darou Rolins "Zvonky štestí 2009".

19:58 Pre maestra Karla Gotta je pipravené biele kožené kreslo na špeciálnom červenom pódiu!

19:56 Dara Rolins prišla na bielej limuzíne, Karel Gott s kočíkom.

19:55 Hľadisko bratislavskej Incheby je už tradične kompletne zaplnené, režisér vydáva posledné pokyny pred štartom šou.


439749:gallery:true Martin Chodúr
Karel Gott - Oči Sněhem Zaváté

 


 

439745:gallery:true Denis Lacho
Karel Gott - Včelka Mája

 


 

439748:gallery:true Miro Šmajda
Karel Gott - C'est La Vie

 


 

439747:gallery:true Dominika Stará
Karel Gott - Lásko Má

 


 

439744:gallery:true Monika Bagárová
Karel Gott - Už z Hor Zní Zvon

 

 


 

439746:gallery:true Jan Bendig
Karel Gott - Cesta Rájem

 


DUETY

Chodúr a Bendig

George Michael & Elton John – Don’t let the sun go down on me

 


Stará a Šmajda
Ronan Keating & Lulu – We’ve got tonight

 


Bagárová a Lacho
Luther Vandross & Mariah Carey – Endless Love

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Rekordná zmena počasia v Chorvátsku: Sledujte, o koľko klesla teplota za jeden deň!
Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Rokovanie skončilo diskusiou o financiách pre samosprávy: Kedy príde nový zákon do platnosti?