Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.11.2009 19:55 | Prominenti

SuperStar: Miro Šmajda valcoval! Ale Hejma je asi slepý a hluchý!

Finalisti SuperStar predviedli v rockovom kole svoju drsnejšiu stránku. Úplne bombasticky to rozbalil Miro Šmajda, no Ondřej Hejma ho zvozil!

Myslíte si, že Šmajda predviedol v 4. kole skvelú šou? Alebo to bola "dedinská tancovačka", ako tvrdí Ondřej Hejma? VYJADRITE SA V DISKUSII! >>

22:50 Online zo 4. finálového kola Česko Slovenskej SuperStar sa skončil. Ďakujeme vám za sledovanie a tešíme sa dovidenia opäť o týždeň.

22:45 Na pódiu stojí všetkých dvanásť  finalistov Česko Slovenskej SuperStar a spoločne spievajú svoju hymnu Príbeh nekončí.

22:39 Marta ďakuje za krásny zážitok: "Bola som zvedavá, ako to zaspievaš, ale nesklamal si, občas to chrčalo, takže som spokojná." Aj Paľo Martina chváli: "Priprav sa na to, ako ťa budú porovnávať so Stevom Tylerom. Klobúk dole, zaspieval si to fakt dobre." Ondřej sa pridáva k chválam: "Ty si človek, ktorý nerobí kompromisy, a preto si pre mňa jednotka." Dara bola tiež z Martinovho vystúpenia unesená: "Martin, to hovorené slovo bolo fantastické. Keď si začal spievať, bola som nadšená. Ty si veľký spevák."

22:34 Dnešné rockové kolo ukončí Martin Chodúr s piesňou od Aerosmith – Crazy.

22:32 Martin v dokrútke priznáva, že má strach z výšok, ale kolotoč na neho zrejme nepôsobí rovnako ako na väčšinu finalistov. Tvári sa totiž, akoby s ním táto atrakcia nič nerobila a veselo si vyspevuje.

22:31 Po reklame nás už čaká len posledný finalista Martin Chodúr.

22:16 Dara Mira poriadne pochválila: "Tento potlesk si zaslúžiš ako nikto iný. Bolo to rockové ako sviňa! Takto si predstavujem Miroslava Šmajdu. Gratulujem!" Ani Marta nezaostáva: "Dnes by som ťa najradšej vyniesla do rockového neba." Na rad prichádza Paľo: "Keby si už teraz nezaspieval, tak ťa zabijem, ale teraz si zaspieval! Konečne! Veľmi dobré vystúpenie, môžem ti sľúbiť, že zajtra nepoviem tvoje meno." Skritizoval ho jedine Ondřej Hejma: "Ja tú pesničku počúvam už 35 rokov, tá záverečná fistula bola výborná, ale inak je to ten štandardný Šmajda. Miestami to hraničilo s dedinskou tancovačkou." Hejma asi nebol duchom prítomný, alebo pozerá úplne inú šou, keď niečo také dokázal vypustiť z úst!

22:10 Miro Šmajda sa predvedie s piesňou od Deep Purple – Smoke on the water, ktorá je podľa Leoša najrockovejšou piesňou večera.

22:07 Na kolotoči sa Miro Šmajda zaujímal najmä o to, či má pod prilbou dobré vlasy. A svoju dnešnú pieseň venuje Leone Šenkovej, ktorá vypadla zo súťaže minulý pondelok.

22:05 Adela a Leoš ju chcú trochu potešiť a hovoria, že Dominika má určite krajšie vlasy ako Sinead. Leoš ešte pridáva: "Ja mám rešpekt k porote, ale kašli na nich, bolo to perfektné!"

22:00 Ondřej Dominiku úplne zvozil: "Táto pieseň je vyznanie lásky a mňa vždy dojíma k slzám, v tvojom podaní to so mnou neurobilo vôbec nič. Kričala si pritom, nebolo to veľmi pekné." Bol to aj názor Dary: " Dominika ja ťa asi sklamem, Ondřej mi vzal z úst to, čo som chcela povedať. Vo mne nepreskočila ani iskra. Zaspievala si čisto, ale bez emócií." Aj Marta sa pridáva: "Každý tón bol úplne presný. Emócií tam bolo málo, ale je to asi tým rockovým kolom." Paľo: "Bavíme sa o to, ako má pesnička vyzerať, nie o tónoch. Ty si speváčka. Ale všetko príde s tým, keď dospeješ. Nebolo to zaspievané zle." Podľa poroty mala táto pesnička ľudí rozplakať, no bola to nakoniec Dominika, komu sa počas hodnotenia do kútikov očí tlačili slzičky.

21:55 Dominika Stará sa dnes večer predstaví s baladou od Sinéad O’Connor – Nothing Compares to you.

21:54 Moderátori a Dominika rozoberajú jej kožený outfit. Leoš uvádza na pravú mieru aj záležitosť s tehotenstvom: "Dominika nie je tehotná."

21:51 Dominika Stará sa v dokrútke na kolotoči zaujímala najmä o to, na ktorú stranu má v prípade potreby vracať. Tiež sa zrejme poriadne bála. A prezrádza, že podľa fanúšikov je už aj tehotná.

21:49 Po reklame sa môžete tešiť na Dominiku Starú a Mira Šmajdu, čiže ako poznamenala Adela na "starú šmajdu".

21:40 Leoš a Adela odnášajú na rukách Jana z pódia. A nasleduje reklamná prestávka.

21:34 Paľo Jana chváli: "Doteraz si zaspieval najlepšie zo všetkých dnes. Táto pieseň je mimoriadne ťažká. Bolo tam rockové nasadenie. Myslím, že Fredy si "pošmakoval" teraz v tom hrobe." Ani Ondřej nešetrí chválou: "Dal si to suverénne, spieval si skutočným hlasom, bavilo ma to." Dara tiež nezaostáva: "Na javisku vždy narastieš tak o tri-štyri metre, fakt sa mi to páčilo." Aj Marta sa pridáva: "Ty si absolútny nezmar, nejde ťa zničiť. Bolo to neuveriteľné!"

21:34 Prvé standing ovation dnešného večera pre Jana Bendiga.

21:31 Baví sa celá Incheba a aj Marta s Darou súhlasne pokyvkávajú hlavami do rytmu.

21:29 Na pódium prichádza Jan Bendig, ktorý zaspieva pieseň od Queen Don’t stop me now. Moderátori ho prosia, aby pieseň zaspieval tak ako na generálke. Vraj sa máme na čo tešiť.

21:25 S dokrútkou prichádza Jan Bendig. Na kolotoči vyvádza ešte viac ako Monika a jačí o sto šesť. Kričí, že sa bojí, chce ísť dolu a dokonca volá svoju mamu.

21:20 Marta hodnotí najskôr Monikin vizuál, vraví, že bola dnes trochu viac akčná. Myslí si, že sa dnes na pódiu cítila lepšie: "Musím povedať krok smerom hore." Paľo sa priznáva, že keď počul o rockovom kole, Moniku hneď zahrabal po zem. Teraz ho však prekvapila: "Bolo to také milé." Ondřej si nedáva servítku: "Bolo to zlé! Ako Denis Lacho cez kopirák." Aj Dara myslí, že to môže byť ešte lepšie a Monika by mala pridať plyn.

21:15 Monika Bagárová spieva pieseň od Katy Perry – Hot’n’Cold.

21:11 V dokrútke sa Monika Bagárová otvorene priznáva k tomu, že má z adrenalínového kolotoča strach. Jej vreskot a krik to dokazujú. So slzami v očiach sa pýta, či to už konečne zastavia.

21:10 Opäť sme v bratislavskej Inchebe a pokračujeme v online prenose.

20:58 Publikum s hodnotením poroty absolútne nesúhlasí a skanduje Denisovo meno. Aj Leoš s Adelou sa snažia odľahčiť atmosféru a z hodnotenia poroty si uťahujú.

20:54 Dara Denisa trochu kritizuje: "Pre mňa rocker asi nikdy nebudeš, chýbalo mi tam také rockerské uvoľnenie." No na záver dodáva: "Ale aj tak jednotka." Marta si myslí, že rockové kolo asi pre Denisa nie je to pravé a má pocit, akoby mal strach. Odporúča mu, aby sa nebál, lebo na to má. Podľa Paľa mu pesnička totálne nesadla a je to Denisovo najhoršie vystúpenie. Ondřej mu to poriadne natrel: "To je pieseň, na ktorú ty vôbec nemáš hlas."

20:48 Spievať prichádza Denis Lacho. Na dnes si vybral rockovú baladu Always od Bon Jovi.

20:46 Začiatok dokrútky Denisa Lacha znie ako rozlúčka: "Mal som vás rád!" Žeby mal z kolotoča strach? Vyzerá to, že áno, lebo počas jazdy neuveriteľne kričí.

20:41 Začína sa hodnotenie poroty. Ondřej chváli Bena za výber pesničky, ale dodáva, že je to preto, lebo Leny Kravitz tiež nevie spievať. Dara Bena chváli: "Zaspieval si to skvele. Fakt sa mi to páčilo." Aj Marta sa pridáva, myslí si, že Benovi pieseň sadla. Paľo ho tiež pochválil: "Malo to tie správne rockové gule, čo si teraz predviedol. Nemal si žiadne rytmické problémy."

20:37 Ben prichádza za búrlivého potlesku na javisko, kde zaspieva pieseň Lenyho Kravitza American Woman.

20:34 Začína sa dokrútka Bena Cristovao, ktorý dnes bude spievať ako prvý. Dnešné dokrútky boli nakrúcané na kolotočoch, preto budú pomerne adrenalínové.

20:31 Po prvej reklamnej prestávke sme opäť tu. Adela a Leoš posielajú Martina Chodúra preč z pódia s tým, že dnes bude spievať ako posledný.

20:21 Moderátori si uťahujú z divákov v sále, ktorí sú dnes naozaj výnimočne hluční.

20:18 Na pódium prichádzajú finalisti Česko Slovenskej SuperStar. Ako prvá prišla Dominika Stará. Stylisti sa nenechali zahanbiť a na rockové kolo pripravili naozaj zaujímevé outfity.

20:16 Adela s Leošom predstavujú kapelu, ktorá bude dnes doprevádzať finalistov. Tanečne ich budú sprevádzať členovia Street dance academy Laciho Strikea.

20:13 Dnes prichádzajú naozaj originálne aj porotcovia. Na ich miesto ich dovezú na silných motorkách! Dara Rolins rockové kolo potvrdzuje aj svojim divokým účesom.

20:10 A je to tu! Adela Banášová a Leoš Mareš prichádzajú na pódium oblečení ako drsní rockeri. Kulisy dotvárajú motorky. Leoš Mareš má dokonca nalíčené oči!

19:58 Režisér dáva posledné pokyny pred začiatkom štvrtého finálového kola a nacvičuje potlesk s divákmi.

19:55 Poslední diváci si sadajú na svoje miesta v preplnenom hľadisku bratislavskej Incheby.


Prehľad piesní finalistov Česko Slovenskej SuperStar v 4. kole:

JAN BENDIG: Queen – Don’t stop me now

435409

BEN CRISTOVAO: Lenny Kravitz – American Woman

434472

MARTIN CHODUR: Aerosmith – Crazy

433801

DENIS LACHO: Bon Jovi – Always

435408

MIRO ŠMAJDA: Deep Purple – Smoke on the water

435382

DOMINIKA STARÁ: Sinéad O’Connor – Nothing Compares

435426

MONIKA BAGAROVÁ: Katy Perry – Hot’n’Cold

435386

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva