Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2009 19:50 | Prominenti

SuperStar ONLINE: Šmajda trhal košeľu a predviedol striptíz!

Tretie finálové kolo SuperStar patrilo dvom ikonám pop music Madonne a Michaelovi Jacksonov. Priebeh súťažného večera vám ONLINE priniesol Čas.sk!

22:50 SuperStar sa končí, ďakujeme vám za sledovanie ONLINE prenosu na Čask.sk!

22:47 Všetci finalisti spievajú spoločnú pieseň Príbeh nekončí.

22:45 Na Marešovu žiadosť Martin opakuje "chodwalk". Ako odmenu dostáva Leošovu rukavicu.

22:40 Martin je bombardovaný plyšákmi a dostáva aj platňu. "Ja som si už ani slúchatka nedával, keď si sem išiel, lebo som vedel, že nebudem musieť dávať pozor na falošné tóny. Len mi dočerta povedz, z akej planéty je ten, kto žije v tebe a robí tie pohyby. Si skvelý zabávač, mne sa veľmi páčiš a normálne by som ťa vybozkával!" hovorí Habera. Hejma: "Bolo to ono!" Dara sa veľmi dobre bavila, nevadí jej, že Chodúr nevie tancovať, možno vymyslí podobné originálne pohyby ako Michael. Marta to uzatvára: "Amen. Si úžasný."

22:39 Martin Chodúr vystupuje s pesničkou Billie Jean od Michaela Jacksona. Počas spevu stíha napodobňovať aj slávny moon walk.

22:31 Chodúr podstupuje detektor lži. Nesprchuje sa denne. Myslí si, že Jackson mal okrem kolotočov ešte niečo spoločné s deťmi. Často si predstavuje, že je Tom Jones a sníval sa mu o ňom sexuálny sen.

22:23 Chodúr zastupuje Leoša ako moderátor a uvádza sám seba. Žeby ho už dostatočne neuspokojoval spevácky úspech?

22:18 "Dominika, ja sa dnes cítim ako tvoja sestra," hovorí Marta, ktorej sa vystúpenie Dominiky páčilo, a nevadilo jej ani to, že občas "rezala". Habera zisťuje, že Dominika je jediná baba zo Slovenska, ktorá je ešte v SuperStar. Hejma trefne poznamenáva, že to bolo síce ok, ale dosť sa nudil. Dara hovorí: "Nabudúce ale nejakú inú pesničku než že si panna, lebo ti to aj tak neverím."

22:15 Madonnine Like a Virgin znie naživo v podaní Dominiky Starej.

22:10 Dominika sa na detektore lži tiež dozvedá, že vraždila, podobne ako Monika Bagárová. Vyšlo tiež najavo, že by podstúpila plastickú operáciu pŕs. Vraj nafotila akty, aj keď ona o tom vôbec nič nevie. Páči sa jej Miro Šmajda. Svoje "vyšetrenie" hodnotí slovami "Ty kokos!"

22:05 Lacho ešte pred začiatkom hodnotenia dostane plyšákom do  nosa. Dara hodnotí: "Dneska opäť vitaj medzi nami." Habera najprv okrikuje publikum aby "prestalo s tými tyčinkami" (farebné sviečky, ktorými obecenstvo mávalo počas Lachovho vystúpenia), lebo ich obleje vodou. Denisa veľmi chváli. Ondřej takisto.

22:01 V podaní Denisa Lacha odznieva pesnička Michaela Jacksona You Are Not Alone.

21:57 Denis Lacho pred spovedaním na detektore lži musí prejsť zvláštnym cvičním, pri ktorom sa pichá ľavou rukou do pravého oka. Následne mu kážu grgnúť si. Prístroj prezradzuje, že "mladý pán" poslal Hejmu do...!

21:47 Ben Odchádza do zákulisia aj so svojou dnešnou dávkou spodného prádla. Leoš si mimo záberu pozorných kamier strká rukavicu do ucha.

21:43 Podľa Ondřeja má Ben veľmi príjemnú farbu hlasu a dúfa, že s nimi ešte dlho ostane. Dara dnes už druhýkrát "kydá" na Madonnu - kto bol na speváčkinom koncerte vraj vie, že Madonna to nezaintonovala ani na 10% tak dobre ako Ben. Na Martu zapôsobila charizma mladého chalana. Habera prekvapivo takisto chváli.

21:39 Cristovao vystupuje s pesničkou Don´t Tell Me od Madonny.

21:36 Ben Cristovao podľa detektora klame často a sám priznáva, že nebude hovoriť iba pravdu. Vychádza najavo, že si špára v nose a rád by strávil noc s Madonnou. Údajne je zamilovaný, on však dúfa, že nie, lebo potom by to "byl prúšvih."

21:34 Leoš prináša Janovi živého plyšáka v podobe malého chlapca, na ktorého sa veľmi podobá. Dodáva s nadšením: "A teraz sme konečne kompletná rodina!"

21:29 Jan dospieval a dostal toľko plyšákov, že sa ujde všetkým deťom, ktoré vystupovali s ním. Habera ohodnocuje Bendigove vystúpenie ako dnešné najlepšie vystúpenie. Hejma ho chváliť nebude, lebo vraj všetci počuli, že to zaspieval dobre. Dare - "Jacksonovi" spadli z tohto vystúpenia trenky. Marta sa pridáva ku chváleniu.

21:27 Jan Bendig spieva Jacksonovu pesničku Heal The World. Namiesto tanečníkov má okolo seba aj nad sebou deti pospájané za ruky.

21:26 Leoš tituluje Jana za "Sagvana Tofiho 21. storočia".

21:22 Bendig klame na detektore lži, že nie je zamilovaný. Vychádza najavo, že si o sebe myslí, že je klokan aj zajac. Obhryzáva si palec aj na nohe a Paľo Habera mu lezie na nervy a je mu odporný. Jan je úplne zmätený a prisahá, že neklame. Muž, ktorý výsluch vedie, začína naňho kričať. Chudák Bendig nakoniec priznáva, že počuje v hlave hlasy aj kroky a muž ho posiela na psychiatriu.

21:20 Vraciame sa do online vysielania. Počas prestávky priviedli na hornú plochu pódia deti, lebo nasleduje pesnička Heal The World. V hľadisku sedí vedľa seba generálny riaditeľ TV Nova Petr Dvořák a generálny riaditeľ  TV Markíza Václav Mika.

21:10 Leoš má na ruke imidžovú bielu "jacksonovskú" rukavicu. Adela sa ho preto pýta, či už vybral z rúry koláč. Leoš chvíľu rozmýšľa, potom mu dôjde: "Jaj, z rúry - ako z trúby...ako zo mňa?"

21:04 Marta vraví: "Počas tvojho vystúpenia mám pocit, akoby ti patril celý svet." Habera dáva ranu pod pás: "Keďže sa na mňa podobáš, bolo to výborné! Ale nie, žartoval som. Frázovanie bolo príšerné." Hejma pridáva do ohňa: "Ty si jeden AFEKTOVANÝ ÚCHYL.....presne ako Michael Jackson!" Ocenil aj jeho siahanie do rozkroku. Dara tiež neprispieva pozitívnym hodnotením: "Dnes si mi zobral všetky ilúzie o Miroslavovi Šmajdovi. Veľmi by som si priala, aby sa vrátil ten starý dobrý Miro."

21:02 Miro počas svojho horúceho vystúpenia rozopína košeľu a za nadšeného výskotu publika odhaľuje svoju hruď. A nie je to vraj po prvý raz, čo sa odhaľuje pred inými ľuďmi. Po dospievaní sa ozve búrlivý potlesk, do ktorého hojne prispieva aj Puskalier.

20:59 Adela zo srandy dohaduje s Mirom Šmajdom stretnutie po súťaži. Chlapec sa následne prezentuje piesňou Michaela Jacksona Dirty Diana.

20:56 Šmajdu napájajú na detektor, pritom sa pýta: "Nemám s tým samozrejme problém, ale načo je v SuperStar potrebné toto?!"

20:51 Dare sa Monika páčila, vraj Madonna na rozdiel od nej nie je žiadna veľká speváčka."Pre mňa si sa ešte neprebudila," hovorí Marta Jandová. Habera videl problém v spodných polohách, na ktoré Monika príliš tlačila, a tým pádom v nich bola rozladená. Hejma súhlasí s Darou, že Bagárová konečne dokázala vytvoriť istú atmosféru, zároveň pritakáva aj Paľovi ohľadom problémov s nízkymi polohami a vadí mu, že Monika nedala do pesničky svoj RNB feeling.

20:48 Monike pieseň príliš nesadla, pôsobí neisto a sem - tam sa objaví falošný tón, uvidíme, čo na to porota.

20:47 Madonnina pieseň This used to be my playground práve znie v podaní Moniky Bagárovej.

20:43 Monika Bagárová na detektore lži: Páči sa jej Ben. Vraj sa kamaráti s mafiánmi a dokonca už aj zabíjala! Prístroj odhalil aj to, že Monika NECHCE vyhrať SuperStar!

20:30 Puskalier si počas prestávky užíva svoju slávu: rozdáva podpisy fanúšikom a fotí sa s dievčatami.

20:28 Na prenos sa prišiel pozrieť aj futbalista Marek Sapara.

20:27 Hejma hodnotí: Leona je síce z iného sveta ako Jackson, ale zlato v hrdle je zlato v hrdle. Marta Jandová priznáva, že Jacksona mala v detsve veľmi rada, ale myslela si, že v pesničke spieva o "bidete". Habera poukazuje na slabšiu angličtinu Leony, nakoniec aj ona priznáva, že na radu okolia spievala o bidete vedome.

20:24 Spevákom pomáhajú vokalisti, medzi nimi aj vypadnutá Karolína Majerníková.

20:23 Leona Šenková sa dnes večer predstavuje ako prvá vystupujúca s piesňou od Michaela Jacksona Beat it!

20:21 Dara Rolins dostala hneď z úvodu poriadnu nakladačku. Leona prezradila, že nechápe, ako si mohla dať Dara zväčšiť prsia a že ona to neschvaľuje!

20:20 V dokrútkach predstavia finalistov na detektore lži. Leona podľa prístroja klamala na otázku, či máva halucinácie. Nakoniec priznala: "Počujem zvuky." Pravdivo odpovedá, že Dare by najradšej občas vynadala.

20:19 Finalisti počas prvotného predstavovania postupne prichádzajú na pódium. Prvá prichádza Dominika Stará.

20:18 Dara vyrába trapas v priamom prenose: prilepuje svoju žuvačku o pult práve v momente, keď sa ocitá v zábere kamery. Režisér Ňunéz pritom ešte pred priamym prenosom upozorňoval publikum, aby to nerobili!

20:17 Prekvapenie: Marta Jandová sa zmenila na blondínku Madonnu, Dara je za Jacksona.

20:15 Prebieha predstavovanie kapely a tanečnej skupiny (pod vedením Laciho Strikea), ktorá bude SuperStáristov sprevádzať.

20:14 Adelu s Leošom kontroluje virtuálny "detektor lži". Hľadiskom sa rozlieha neustále pípanie ako znak klamstva. Prístroj nesúhlasí ani s Adeliným tvrdením, že má postavu ako Madonna.

20:13 Moderátori vtancovali na pódium pripravenou choreografiou.

20:12 Na dnešné finále sa prišiel pozrieť aj Peter Cmorik s priateľkou Dankou Bartekovou. Víťaz druhej série SuperStar pritom donedávna súťažou opovrhoval...

19:59 Až ďaleko doprostred publika usadili vypadnutú Nikoletu Balogovú, Paulínu Ištvancovú a Markétu Konvičkovú, akoby už ani nepatrili do súťaže.

19:58 Poslední nedočkaví diváci obsadzujú miesta v preplnenom hľadisku. Réžia dáva obecenstvu posledné inštrukcie pred priamym prenosom.


Prehľad piesní finalistov Česko Slovenskej SuperStar v 3. kole:

Denis LACHO: Michael Jackson - You are not alone

429870

Jan BENDIG: Michael Jackson - Heal the world

429596

Dominika STARÁ: Madonna - Like a virgin

426359

Martin CHODÚR: Michael Jackson - Billie Jean

429838

Monika BAGÁROVÁ: Madonna - This used to be my playground

431956

Miro ŠMAJDA: Michael Jackson - Dirty Diana

427805

Ben CRISTOVAO: Madonna – Don’t tell me

430372

Leona ŠENKOVÁ:  Michael Jackson – Beat it

431957

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rekreačné poukazy sú stále výhodným benefitom pre oddych
Aj tento rok možno požiadať o príspevok na oddych: Budú rekreačné poukazy prenosné na rodičov?
Milan Majerský a Richard Raši
Raši sa vidí na soličke šéfa NR SR: Čo si o tom myslí Majerský? Padla reč aj na Danka
Vizualizácia štadióna po dokončení. Moderný stánok by mal hostiť majstrovstvá Európy do 21 rokov.
Foto
Brzdia výstavbu štadióna sudičky?! O rok by mali byť na stavenisku v Prešove majstrovstvá Európy
(ilustračné foto).
Na východe Slovenska došlo k dopravnej nehode: Úseku sa radšej vyhnite
Užitie lieku spustilo strašnú reakciu.
Foto
Užila známy liek a začalo sa PEKLO: Príšerná reakcia! Ide o tabletky, ktoré má doma snáď každý
Military combat drone UAV
Tragické okolnosti ukrajinského útoku: Smutné, kto má byť medzi obeťami
Ján Nezmar v drese Ružomberka.
Bývalý hráč Ružomberka má obrovský problém: Korupčný škandál?!
Obľúbené sú aj šmykľavky
Žiakom z Hlohovca môžu ostatní len závidieť: Zábavný park na chodbe školy? Také niečo sa len tak nevidí
Ilustračné foto
Británia odmietla rokovania s Európskou úniou: Ohrozí to mobilitu mladých ľudí?
Military surveillance drone flying over rocky deserts.
Ukrajina zasiahla viaceré ciele v Rusku: Medzi nimi aj viaceré elektrické stanice
Na archívnej snímke vľavo Stephane Da Costa (CSKA) a vpravo Tomáš Zigo (Slovan) počas zápasu KHL
Návrat do reprezentácie: Hráč z KHL ide na MS!
Poľský prezident Andrzej Duda podpísal v stredu 16. augusta 2023 zmenu zákona o referende.
Poľsko hovorí o jadrových zbraniach: Hrozby z Ruska silnejú, sme pripravení! Čo sa chystá?