Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.10.2009 17:00 | Prominenti

Porotkyňa SuperStar Jandová: Puskailer? Bol kŕčovitý!

Kontaktu s finalistami SuperStar sa nebráni a márnivú ženskosť si začala užívať až teraz. Prezradila o sebe porotkyňa Marta Jandová.

Uznávaná speváčka a muzikantka si u puritánskej verejnosti najskôr vyslúžila povesť drsňáčky. Teraz snáď ľudia dostatočne pochopili, že táto žena veciam rozumie. Je plná empatie a citu, ktorý sa nezdráha dať najavo.

Ako ste vnímali finálové vyraďovanie. Pre Puskailera ste ale asi v porote neplakali, ale čo Balogová?

Koniec Thomasa musel prísť. Oba národy si múdro uvedomili, že krásny zjav, oslnivý úsmev a kŕčovitá snaha nestačia. Vydretý, odkukaný prejav. Nič, čo zasiahne...Nikolety mi bolo ľúto, podľa mňa mala odísť Paulína. Ale hviezdne výnimočná Nikoleta tiež nie je. Naviac je mladá, má dosť času vyzrieť, niečo dokázať. Tu boli emócie z jej odchodu umocnené tým, ako plakala.

Na vyhadzov čakala do poslednej chvíle aj Monika Bagárová. Zo slov Dary som ale pochopila, že ju spolu s Chodúrom vníma porota ako najväčšie pozitívum súťaže...

Odchod Moniky by sme niesli ťažko. Poviem to inak. Paľo Habera mi v šatni púšťal pesničku, ktorú s finalistami nakrútil. A aj keď mám ich hlasy napočúvané, tu som ich nemohla rozoznať. Ani Bendiga nie. To je veľmi dôležité, keď váš song púšťajú v éteri. Jediní, ktoríých som poznala boli Monika, Martin Chodúr a trochu aj Leona Šenková.

410719

Paulína Ištvancová je všeobecne vnímaná ako najslabšia účastníčka finále. Myslíte si, že aktivita otca jej škodí alebo skôr pomáha?

Do tohto víkendu som mala pocit, že jej táto aktivita pomáha. Po jeho vyhlásení v novinách si naopak myslím, že dcére škodí. Kopec ľudí, ktorí nemajú s propagáciou skúsenosti, si naivne myslia, že kontroverznosť priťahuje, robí popularitu. Škandály môžu občas zvýšiť záujem o regulárnu hviezdu, ale stavať na tom priazeň, je naivné. Verejnosť na takéto praktiky reaguje citlivo a Paulína je ľuďom kvôli otcovi skôr nesympatická. Na to doplatila so svojimi fotkami aj Aneta.

Veríte pánovi Ištvancovi, ktorý tvrdí, že mu trojica mužov ponúkala veľké peniaze za to, že Paulína odstúpi?

Ľudia z produkcie si myslia, že je v areáli Incheby, o ktorej pán Ištvanec hovorí, je to nemožné, vďaka kamerám a ochranke. Pravdu vie najskôr len on sám.

Súťažiacich bude ubúdať a vy ich budete viac a viac spoznávať. Na javisku aj mimo neho. Bavili ste sa s nimi aj na after party. Je ťažké udržať si odstup a byť objektívny?

Ja si odstup nedržím, s finalistami som asi najviac zo všetkých porotcov. Baví ma nielen počúvať, ale chcela by som im aj poradiť. Oni sa učia od nás a my svojim spôsobom od nich. Zo začiatku som mala strach, či budem dostatočne objektívna. Teraz už viem, že to dokážem. A najmä, my ich už nevhadzujeme. To je úľava. Navyše si nikto nemôže myslieť, že keď sa na neho usmejem, tak mu budem nadržiavať. A to si nikto ani nemyslí. Táto paria je vraj najpohodovejšia a najskromnejšia zo všetkých českých aj slovenských SuperStar, aj keď napätie sa už začína prejavovať. To je normálne.

406090

Marta, v priebehu SuperStar sa z vás stala dáma, ktorá vie štýlovo predať svoje prednosti. Meníte účesy aj líčenie a evidentne vás to baví. Tá premena je neuveriteľná, čo vás k tomu viedlo?

Okolnosti SuperStar, to, že som stretla Daru, ktorá je bezvadná. Niekoľkokrát som sa spýtala na jej názor, poprosila o konzultáciu. Skvelé sú aj vizážistky. Už vedia, čo sa mi páči a ja sa experimentom nebránim. Som na tomto poli poriadne oneskorená. Ešte ako 21-ročná som si maľovala len pusu a nepoužívala som ani špirálu. Líčiť ma trochu naučili až v muzikáli Krysař, kde som účinkovala. Ženskú márnivosť si začínam užívať až ako 35-ročná a veľmi ma to baví. Doslova ulietavam na lakoch na nechty.

Zdroj: Blesk.cz

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Havarovalo vzácne lietadlo, neprežil nik: Na svete ostalo takých strojov len pár
Na archívnej snímke 2. marca 2019 Kim Jo-čong, sestra severokórejského vodcu Kim Čong-una
Sestra Kim Čong-una ostrejšia ako brat: Jej slová prehlbujú obavy!
(ilusrtračné foto)
Po streľbe na škole pritvrdili: Učitelia si môžu do práce nosiť zbraň!
Športovec a zároveň poslanec hnutia Slovensko Viliam Tankó v ringu dokopal boxera ležiaceho na zemi.
Foto
Škandál Matovičovho poslanca Tankóa: Kopal do ležiaceho boxera! Ako prišlo k incidentu?
Nehoda stála život troch ľudí.
Foto
Nehoda dvoch áut s fatálnym koncom: Tri životy už nikto nevráti! Čo sa malo udiať v osudné momenty?
Napravo: Toto je posledná fotografia, na ktorej je miliardár zachytený pred zmiznutím.
Foto
Nemeckého miliardára vyhlásili za mŕtveho: Je všetko inak?! Vyšetrovanie vedie k prekvapivému odhaleniu
Knight Rider: Kitt (1982 Pontiac Trans-Am)
Foto
Vždy ste túžili po tátošovi z Knight Ridera či Batmana? Reálne trhanie asfaltu by vás vyšlo pekne draho!
O pohodlie havkáčov sa postará vyškolený personál.
Cestovanie so psom môže byť problémom: Spoločnosť našla riešenie! Havkáči sa budú mať ako v bavlnke
(ilustračné foto)
Muž, ktorý útočil mačetou v knižnici na Ekonomickej fakulte bol zneškodnený: Polícii bol páchateľ známy
Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook application  on screen Apple iPhone XR
Známa sociálna sieť unikla pokute len o chlp: Prečo sa Európska komisia obáva o bezpečnosť detí?
recycling Plastic in junkyard wait for recycling.The plastic  waste can  reused many times  ,decreased air pollution and greenhouse gases
Zatočí svet s plastami? V Kanade odštartovalo rokovanie: Odzneli tam slová do boja
Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený