Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.10.2009 10:01 | Prominenti

Markíza o vydieraní: Pán Ištvanec, niečo tu nesedí...

Organizátori  speváckej megašou nechápu, prečo otec finalistky Česko Slovenskej Superstar Milan Ištvanec o vyhrážkach nikomu nepovedal.

Čia verzia je tá pravdivá? Televízia Markíza reaguje na vyhlásenie Milana Ištvanca - otca finalistky Paulíny Ištvancovej, že sa mu neznámi muži vyhrážali a žiadali, aby dcéra odstúpila zo súťaže. Zo slov, ktoré prišli zo Záhorskej Bystrice cítiť, že jeho verzii neveria a spochybňujú ju vlastnými argumentmi...

Organizátori speváckej megašou nechápu, prečo Milan Ištvanec nikomu o vyhrážkach nepovedal. „Ak ho niekto po druhom semifi nálovom kole žiadal, aby jeho dcéra opustila súťaž a začal sa báť o rodinu, mal jednoznačne kontaktovať políciu, alebo na to ihneď upozorniť štáb, ktorý by tak urobil,“ povedala Novému Času na margo celého incidentu PR manažérka Markízy Miroslava Labašová. Ištvanec však na svojej verzii trvá - pred druhým semifi nále ho mali zastaviť v areáli Incheby traja muži, ktorí chceli, aby jeho dcéra odstúpila zo SuperStar. Dokonca mu za to vraj ponúkali peniaze!

Štáb z Markízy pochybuje, že by sa do areálu mohli dostať neznámi muži a svojvoľne sa pohybovať po stráženom parkovisku. „Pán Ištvanec hovoril o incidente, ktorý sa stal v období, keď sa Bratislava zmenila na najbezpečnejšie miesto na svete kvôli summitu ministrov obrany členských krajín NATO. Keďže summit sa konal v Inchebe, boli tieto priestory jedným z najstráženejších miest v Bratislave. Na bezpečnosť v tomto období dozeralo niekoľko tisíc policajtov, takže sa tam nedostal nikto nepovolaný,“ pokračovala Labašová.

Milanovi Ištvancovi však takéto argumenty nevoňajú: „Aké prísne bezpečnostné opatrenia tam boli, keď do areálu mohol vojsť autom hocikto? Stalo sa to na parkovisku. V Markíze o tom nemôžu nič vedieť. Nikomu som o tom nehovoril, len svojej rodine. Teda okrem Paulíny, ktorú som nechcel vystrašiť,“ tvrdí Paulínin otec, ktorý vraj neznámych mužov nepoznal. „V prvom momente som si myslel, že je to nejaká sranda, ale potom som sa pozrel tomu chlapíkovi do očí a videl som, že to myslí smrteľne vážne. Cítil som sa naozaj dosť nepríjemne,“ dodal. V každom prípade sa rozhodol aj s dcérou bojovať ďalej. Kauza s posielaním esemesiek včera večer gradovala, keď sa malo ukázať, či chcú speváčku v hre udržať diváci svojimi hlasmi...

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA
Spiš: Okrem Spišského hradu návštevníci vyhľadávajú Slovenský raj, ktorý ponúka aj atraktívne jazdy na koňoch.
Váš Tip
Na Spišskom hrade čaká turistov tento rok viacero noviniek: Uvidíte doteraz skryté zákutia a zažijete aj TOTO!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Problémy v živote Putinovej exmanželky? Úrady zasiahli proti jej partnerovi! S týmto sa môžu rozlúčiť
Poľský prezident Andrzej Duda sa stretol s Donaldom Trumpom.
Foto
Súkromné stretnutie Trumpa a Dudu: Spoločná večera! O čom išlo?