Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2009 14:00 | Prominenti

Milan Ištvanec o SMS pre dcéru: Moja vec, koľko pošlem hlasov!

Otec finalistky ČeskoSlovenskej SuperStar Paulíny Ištvancovej (16) Milan Ištvanec celú aféru okolo posielania SMS hlasov svojej dcére nechápe.

Pýta sa, prečo sa rieši, komu a z koľkých mobilov hlasy vlastne chodia. Podľa neho je totiž rozhodujúci celkový počet hlasov a malo by byť úplne jedno, či prišli od nezainteresovaných divákov, alebo rodinných príslušníkov, ktorí navyše hlasovať zakázané nemajú.

„Pre jej úspech by som sa aj obesil," priznal Novému Času Milan Ištvanec. Jeho najmladšia dcéra Paulína sa vďaka jeho podpore a možno až tisíckam hlasov, ktoré jej počas semifinálových kôl naposielal, pomerne prekvapujúco dostala až do fi nále Česko Slovenskej SuperStar.

Na informácie, že si nakúpil päť SIM-kariet a z týchto čísel prišlo vždy v pondelok Paulíne dosť esemesiek na postup do finále, zareagoval takto: „Nikoho do toho nič nie je, koľko hlasov som svojej dcére poslal. A vôbec nerozumiem, na základe čoho sa vlastne tieto veci začali riešiť," povedal Novému Času Ištvanec, ktorý je presvedčený, že neurobil nič zlé.

„Keď sme pred začiatkom SuperStar mali sedenie s organizátormi šou, tak som sa pýtal, či je nejaké obmedzenie, pokiaľ ide o hlasovanie, a bolo mi povedané akurát to, že z jednej SIM-karty sa dá poslať maximálne tisíc hlasov. Preto som si zadovážil viac SIM-kariet," vysvetlil Ištvanec.

Šéfka projektu Česko Slovenská SuperStar Gabriela Drobová však tvrdí, že tieto obmedzenia zo štatútu súťaže napokon vypustili. Každý vrátane rodičov, priateľov a príbuzných teda môže posielať toľko esemesiek, koľko chce. „On je pre nás divák ako každý iný a nemôžeme ho predsa v hlasovaní nijako obmedzovať. Jedine sa dá poukázať na etické hľadisko. Ale to nie je náš problém."

Samotná Paulína Ištvancová sa k celej záležitosti vyjadrovať nechcela. Na otázku, či má predstavu, koľko peňazí do jej postupu otec v doterajšom priebehu súťaže investoval, však odpovedala: „Nie." Ištvancovej nečakaný postup do finále, ale najmä okolnosti, za akých k ne mu došlo, sa nepáči najmä fanúšikom tých speváčok a spevákov, ktorí zo súťaže vypadli, ale nadšená z neho nebola ani porota.

„Myslím, že to nebol kóšer postup, a to so všetkým rešpektom, ktorý k Paulíne mám," povedala za všetkých Dara Rolins. Aféra s posielaním hlasov Paulíne sťažila najmä pozíciu v kolektíve superstáristov a závisí len od nej, či v nedeľu počas prvého finále presvedčí skutočných fanúšikov, aby ju v hre udržali.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bývalého mafiánskeho bossa Černáka čaká súd, ktorý rozhodne o jeho prepustení z basy.
Foto
Bývalý kulturista Reichel má pre Černáka drsnú výzvu: Ak bossa mafie prepustia, chce s ním bojovať!
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Dlh v zdravotníctve vyrástol na 817 miliónov eur: Mohol byť ešte vyšší
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Toto Amerika nemala robiť! Čína zúri: Hrozí ďalší konflikt? Ich slová hovoria za všetko
 Nitrianski colníci zadržali falzifikáty riflí za 1,69 milióna eur
Foto
Nitriansky colníci zhabali fejky za 1,69 MILIÓNA! Odhalil ich tento DETAIL
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Boj proti medveďom: Z envirorezortu sa presunie 200.000 eur zásahovým tímom
Vláda rozhodla o zákone o Slovenskej televízii a rozhlase! Čo sa mení?
Na snímke poslankyňa NR SR Mária Kolíková (SaS).
Zákony o strategických investíciách a VO sú podľa SaS nebezpečné: Sme zásadne proti
(ilustračné foto)
Zlé správy z Ukrajiny! Rusi tvrdo udreli: Zasiahli obytné oblasti
Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie
Europarlament. (ilustr. foto)
Voľby do europarlamentu sa blížia: Ako požiadať o hlasovací preukaz?
Foto
Krásna fyzioterapeutka Trnavy spôsobila boom: V Turecku by ju vyvážili zlatom!
Statného medveďa najprv postrelil hubár, následne aj poľovníci, no vypátrať sa ho nepodarilo a zranená šelma unikla do lesov. (ilustračná snímka)
Aktualizované
Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť! Má to pomôcť problému s medveďmi