Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.10.2009 13:04 | Prominenti

Porotkyňa Jandová šokuje: Mení sa na ružovú Barbie?!

Trvdá rockerka mení štýl a už na seba dokonca natiahla aj ružovú mikinu. Čoho sa dočkáme vo finále? Bude z nej napokon až sladučká bábika Barbie?

Na začiatku vyzerala Marta Janová ako pekná žena, ktorá si s módou nerobí starosti. Teraz sa z nej vykľula sexi lady, ktorá má eleganciu takmer v malíčku.

V maratóne kastingov svojimi modelmi Marta Jandová neoslňovala. "Väčšinou tielko, tričko, na všetkom vestička. Občas nejaký prvok punku. Ani s vlasmi nejako neexperimentovala. Stavila na prirodzenosť a krásne modré oči. Potvrdzovala dosť zažitú predstavu, že rockeri si na parádu nejko nepotrpia a rockerky nie sú žiadne bábiky," píše v českom Blesku Františka Čížková, ktorá pravidelne hodnotí SuperStar. Dara vedľa Marty pôsobila ako sofistiková žena, ktorá sa vie pohrať s módou a zo svojho pôvabu vyťaží maximum.

414962

Je otázkou individuálneho vkusu, aký typ je pre koho príťažlivejší. Marta Jandová sa každopádne mení. "Postupom času z nej rastie lady. Stáva sa ženou. Je viac rafinovanejšia a štylizovanejšia. Premena bola viditeľná už pred semifinále,v divadle," hodnotí Františka. Marta začala make upom a účesom. Nestačili len rozpustené, prirodzene vlnité vlasy, ktoré občas stiahla do gumičky, s výčesom "brikety" nad čelom. Účesy boli nápadnejšie, kučery striedali vyžehlené pramienky. Marta začala konkurovať Dare, aj keď výber zvrškov, ktoré sme videli, stále pokrivkával.

V semifinále Marta postúpila do ďalšieho levelu stylingu. Tam sa jej outfity, respektíve to, čo môže za stolom portocov predať, stále zlepšujú. Väčšie dekolty, topy, ktoré noblesne provokujú. Marta doháňa glamour. Marta dobieha Daru s neuveriteľnou rýchlosťou. A najviac, vôbec nestráca kúzlo rockerky.

411522

"Som veľmi rada, že si si všimla Martine premeny. Určite bude rada. My sme si fakt sadli, máme veľmi podobné názory. Zmeny účesov si užívame, veľa toho za stolom ponúknuť nemôžeme. Myslím, že Marta zo začiatku outfitmi úplne istá. Párkrát ma poprosila o konzultáciu, povedala som svoj názor, do ničoho som ju nenútila. Poznáš to, vo veciach sa musíš cítiť dobre, prijať ich, inak to nefunguje. Je ale veľmi vnímavá, stačí málo a pochopí," komentuje Martinu premenu jej parťáčka Dara. Dievčatá dokonca spolu vyrazili nakupovať nejaké modely.

Medzinárodná spevácka šou ešte nie je vo finále, ale už teraz je jasné, že jej SuperStar možno bude aj Marta Jandová. Zmena, ktorou prešla je obrovská. Vrele doporučujem ju sledovať, a jej zas odporúčam, držať sa Dariny.

Zdroj: blesk.cz

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala