Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.09.2009 09:00

Nový Čas vám prináša Ako vykradnúť banku aj Bozk draka

 

399272

Čáryfuk4

10. EPIZÓDA

Čáryfuk uvidí Sama, ako vošiel do karavanu zaparkovaného v lese. Ke sa ozve hrôzostrašný rev, kúzelník sa z akne, že sa Samovi niečo stalo a rozhodne sa karavan preskúma . Ke Čáryfuk zistí, že Sama niekto premenil na malú čiernu pásku, musí rýchle vymyslie to správne zaklínadlo, aby Samovi pomohol.

11. EPIZÓDA

V mestečku sa začnú stráca metly. Stopa dovedie seržanta Bottla priamo na Bennetovu farmu za Samom, ktorého začne podozrieva z čarodejníctva. Metly však kradne Čáryfuk, ktorý ich potrebuje na jedno zo svojich nových kúzel. Carrot však musí kúzelníka presvedči , aby Samovi pomohol. Kúzelník seržanta zhypnotizuje.

12. EPIZÓDA

Čáryfukovi utečie jeho žabiak Touchwood, ktorého nájde Artur Skinner, zlomyse ný chlapec z Hexwoodovej farmy. Jeho mamička by rada pracovala na Bennetovej farme ako gazdiná, ale Carrot je, samozrejme, proti tomu. Čáryfuk namieša kúzelný nápoj, ktorý pánu Bennetovi pomôže zisti , akí Skinnerovci naozaj sú.

DVD v predaji od pondelka 28. septembra 2009

399281

Úžasná planéta 15

Dávne civilizácie

Závislosť moderného človeka od vedy a techniky už začína byť únavná. Podvedome tušíme, že by nám civilizácie, ktoré označujeme ako „primitívne“, mohli poskytnúť inšpiráciu k prirodzenejšiemu životu. Žiť v skromnosti a v súlade s prírodou sa môžeme učiť od novozélandských Maorov, mongolských nomádov aj kmeňov žijúcich v papuánskom buši. Zoznámme sa s ich tradičným životom, ktorý sa počas storočí zmenil iba veľmi málo, pretože na to nemali žiadny dôvod.

Zvieratá v rituáloch

Ľudia sa od nepamäti snažia rozlúštiť zákony prírody, pozorujú ju a vyvodzujú súvislosti. Všimli si, že u rôznych zvierat sú dominantné rôzne vlastnosti, a usúdili, že stvoriteľ sveta predurčil každého tvora na iné úlohy. Táto viera viedla k uctievaniu a využívaniu zvierat aj v obradoch spájajúcich človeka s bytosťami a silami duchovného sveta. A tak si ľudia pri rituáloch nasadzujú rôzne časti zvieracích tiel, vyrezávajú totemy, vyrábajú šperky v tvare zvierat a dokonca vkladajú ich časti do hrobov svojich mŕtvych, aby ich sila zvierat sprevádzala a chránila na ich poslednej ceste.

DVD v predaji od pondelka 28. septembra 2009

399279

Rákosníček a povetrie

Animovaný seriál pre najmenších

1. Ako Rákosníček nevyrobil dúhu

2. Ako sa Rákosníček nepričinil o mráz

3. Ako Rákosníček nezaonačil hmlu

4. Ako sa Rákosníček nepostaral o odmäk

5. Ako Rákosníček neurobil jasno

6. Ako Rákosníček nedohodol teplo

7. Ako Rákosníček nezabezpečil oblačno

8. Ako Rákosníček neprivolal búrku

9. Ako Rákosníček nezohnal vietor

10. Ako Rákosníček nezaobstaral dážď

11. Ako Rákosníček nezariadil sneh

12. Ako sa Rákosníček nepostaral o rosu

13. Ako Rákosníček nedodal správne záhradnícke počasie

DVD v predaji od utorka 29. septembra 2009

399274

Bozk Draka

Elitný pekingský policajt Liu Jiuan (JET LI - Smrtonosná zbraň, Romeo musí zomrieť) je vyslaný do Paríža splniť tak tajnú úlohu, že ani on sám vlastne nevie, o čo ide. Jedno je však isté: Jiuanovým nepriateľom je skorumpovaný a mocný inšpektor Richard (TCHÉKY KARYO - Patriot, Biela vdova, Kráľ tancuje), ktorý ani na sekundu neváha s likvidáciou nepohodlných svedkov. Najdôležitejšou postavou v celej nebezpečnej hre sa stala americká prostitútka Jessica (BRIDGET FONDA – Môže to stretnúť aj vás, Jackie Brownová), ktorá vie o jeho plánoch príliš veľa Jiuan se rozhodne ochrániť ju i jej malú dcéru. Púšťa sa do neľútostného boja, v ktorom proti obrovskej presile neváha nasadiť všetky svoje znalosti smrtiacich bojových umení.

DVD v predaji od stredy 30. septembra 2009

399280

Prebuď sa, špión!

ŠPIÓN, NA KTORÉHO NEZABUDLI

Sebastien Grenier (Lino Ventura) je na prvý pohľad obyčajný švajčiarsky úradník, v skutočnosti však ide o „krtka“, teda špióna, ktorý je momentálne postavený mimo akciu. Keď v Zürichu spáchali atentát na jeho kolegu Zimmera, dostane Grenier po ôsmich rokoch čakania úlohu – prešetriť všetky podozrivé okolnosti tohto útoku. Skúsený francúzsky agent sa však ocitá v oveľa nebezpečnejšej situácii, ako by sa zo začiatku mohlo zdať. Vražedných útokov na jeho kolegov pribúda a vyzerá to, že zradcu treba hľadať vo vlastných radoch. Odhaliť ho sa zdá byť takmer nemožné. V hlavnej úlohe agenta Greniera sa predstaví hviezda francúzskej kinematografie, drsný Lino Ventura.

CD v predaji od štvrtka 1. októbra 2009

399275

Genesis: Songbook

Pri rozhovoroch s jednotlivými členmi kapely ako Tony Banks, Phil Collins a Mike Rutherford a tiež s bývalými členmi, napríklad Petrom Gabrielom či Stevom Hackettom sa dozvieme, ktorú z piesní Genesis majú najradšej a odhalia aj dôvody, prečo mala daná skladba špeciálne miesto v dejinách kapely.

Môžete sa tešiť na piesne ako I can´t dance, Invisible touch či Misunderstanding.

DVD v predaji od štvrtka 1. októbra 2009

399276

Návštevníci: Cesta do Ameriky

Sme v 12. storočí. Francúzsky gróf Thibault (JEAN RENO) má pred svadbou s princeznou Rosalindou, ale pod vplyvom zákerného kúzla ju omylom zabije. V zúfalstve sa obráti na mocného čarodejníka (MALCOLM MCDOWELL) a požiada ho, aby ho i s jeho sluhom Andrém (CHRISTIAN CLAVIER) odčaroval späť pred tragickú udalosť. Popletený mág ale urobí chybu a... Thibault s Andrém sa namiesto o pár minút naspäť presunú o tisíc rokov dopredu a o pár tisíc kilometrov inam - do súčasného Chicaga. Tam ich čaká veľa zmätkov, trapasov, ale i stretnutie s Thibaultovou praprapra-vnučkou Júliou (CHRISTINA APPLEGATE), ktorá ako keby princeznej Rosalinde z oka vypadla...

DVD v predaji od piatku 2. októbra 2009

399277

Najväčšie hity 1965

Schody do nebe, Cesta rájem, Mne se líbí Bob, Krajina posedlá tmou či Ruže z Texasu... Kvalitne namiešaný retro koktejl a spomienka na štýlové roky minulé. Zaspomínajte si s Karlom Gottom, Václavom Neckářom, Martou Kubišovou či Waldemarom Matuškom...

DVD v predaji od piatku 2. októbra 2009

399273

Ako vykradnúť banku

Louis de Funès ako obchodník s loveckými potrebami investuje na radu svojho bankára rodinný majetok do akcií baní v Afrike. Keď však bane zoštátnia, príde o všetky úspory. Rozhodne sa preto vziať si svoje peniaze jednoducho späť. Jeho dom stojí priamo oproti banke a tak s pomocou celej rodiny začne hĺbiť podzemný tunel, aby sa prekopal do bankových trezorov. Táto kritikmi vysoko cenená komédia sa u nás uvádza prvýkrát a rozhodne nikoho zo ctiteľov neopakovateľného humoru Louisa de Funès nesklame.

DVD v predaji od soboty 3. októbra 2009

DNES SI KÚPIM DVD!

Chcete vedieť čo vás čaká budúci filmový týždeň?

Pošlite SMS v tvare DVD na číslo 7608 a predplaťte si DVD novinky Nového Času do mobilu. Na stiahnutie aplikácie je nutné mať aktívny WAP. Cena SMS je 18 Sk/0,597 € za týždenný prehľad.

DVD zakúpite na bežných predajných miestach periodickej tlače na území SR. DVD sú v predaji len obmedzenú dobu a nie je možné zakúpiť si ich dodatočne. Prehľad DVD, ktoré si budete môcť kúpiť na budúci týždeň, nájdete v NČ Nedeľa.

Infolinka: 02/582 27 292 • E-mail: dvd@novycas.sk

OBJEDNAJTE SI DVD CEZ SMS Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA!

 

 

 

 

 

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Roman Michelko
Michelko avizuje zmeny: Týkať sa majú tohto návrhu novely zákona! Súvisí to s umením
(ilustračná foto)
Žralok brutálne zmasakroval muža na dovolenke: Uzavreli niekoľko pláží! Mrazivý opis útoku
Tina hovorí, že priateľstvo s tanečníkom Vildom Šírom sa po šou neskončí.
Foto
Tina výrazne ZMENILA vzhľad: Po Let´s Dance je z nej iná žena! FOTO hovoria za všetko
young woman on beach with suntan lotion
Chcete mať pokožku ako čokoláda? Tieto ZLATÉ pravidlá pri opaľovaní musíte dodržať: Je to jednoduché
Monika Babišová a Andrej Babiš boli partnermi 30 rokov.
Babiš prekvapil rozchodom s manželkou: Našiel si už NÁHRADU za Moniku? Má ňou byť TÁTO žena
Dominik Greif vychytal postup svojho tímu do 3. kola Španielskeho pohára.
Foto
Bývalý gólman Slovana môže podpísať životnú zmluvu: Chce ho TENTO veľkoklub!
Pri výsadbe nemusíte zostať len pri letničkách či trvalkách.
Foto
Vysaďte si najkrajší balkón v meste! TOP rastliny a bylinky do črepníkov
Stanka patrí v šou medzi favoritky.
FotoVáš Tip
Sexi Stanka z Ruže pre nevestu: Zbalila ju NAKA kvôli drogám!
vojaci
Máme nedostatok vojakov? Ministerstvo obrany pripravuje zmeny: Toto môže niekoho presvedčiť
Ilustračné foto
Tínedžer začal zbesilo napádať každého, koho videl: Útok neprežil jeden z policajtov
Príhovor prezidentky Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Kataríny Krnáčovej dohnal prezidentku SR Zuzanu Čaputovú k slzám.
Foto
Slzy prezidentky Čaputovej v priamom prenose: Toto sú slová, ktoré ju dojali!
woman holding liver paper cut, hepatitis vaccination, liver cancer treatment, world hepatitis day
Slováci majú problémy s pečeňou: Alkohol za tým nehľadajte! Vinník je jasný