Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.05.2009 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Švajdovo udobrenie Puškárovej: Paťo, len božtek to nevyžehlí!

Vyžehlil si to?! Patrik Švajda (37) si chce zrejme svoju polovičku Zlaticu Puškárovú (31) udobriť.

Po tom, čo sa objavili fotografie, ktoré zachytávajú jeho nočné výlety do bytu sexi tanečnice Kataríny Štumpfovej (23), má čo robiť. Fofograf Nového Času včera zachytil Švajdu a Puškárovú v Nových Zámkoch, kde spoločne s jeho rodičmi oslávili kúpu nového bytu.

Dvojica vyzerala šťastne, ale na to, aby utíchli hlasy o kríze v ich vzťahu, by to zrejme chcelo oveľa väčšie gesto. Patrik, čo takto požiadať Zlaticu o ruku?

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová tvoria pár už dlhých deväť rokov. Hoci o ich kríze sa špekulovalo už niekoľkokrát, podľa dvojice je stále všetko v najlepšom poriadku. Dôveru vo vzťahu podľa Puškárovej nenarušili ani háklivé fotografie, ktoré zachytávajú časté návštevy jej milovaného v byte sexi blondínky Katky.

„O Patrikovi nemám žiadne pochybnosti. My dvaja dokonca nemáme ani žiadne tajnosti. Ak by som mala akékoľvek podozrenie, tak vo vzťahu nezotrvám ani sekundu,“ povedala Novému Času Zlatica, ktorá za svojím Patrikom pevne stojí.

Vyzerá to tak, že moderátor má po svojom boku skutočne ukážkovú priateľku. Aj tak sa však ešte stále do ženenia nehrnie. A to je možno hlavný dôvod, prečo reči neprajníkov doteraz neutíchajú. „Stále má niekto potrebu náš vzťah nejakým spôsobom rozbíjať. Ale to sa im nepodarí. Takéto manipulácie sú naozaj urážlivé,“ reaguje Zlatica na údajný pomer jej partnera so Štumpfovou.

Patrik sa po škandále okolo fotografií zrejme snaží všetko napraviť. Včera sa totiž rozhodol so Zlatkou a rodičmi osláviť kúpu spoločného bytu na bratislavských Dlhých Dieloch. Dvojici nemožno uprieť, že sa konečne odhodlala na dôležitý krok. Do nového hniezdočka by sa totiž mali sťahovať už v najbližších dňoch.

Nie je však najvyšší čas oficiálne spečatiť aj ich deväťročný vzťah? Romantická svadba či spoločný potomok by boli zaručene najlepším spôsobom, ako si Zlaticu udobriť a dať jej konečne nejakú istotu.

„Mám pocit, že práve svadbou by sa zmenilo všetko pekné, čo medzi nami je. Papier k môjmu súžitiu s partnerom naozaj nepotrebujem,“ hovorí stále opatrne moderátorka. Len ťažko však uveriť tomu, že práve Zlatica by sa tak ako každá iná žena po deviatich rokoch vzťahu rada nevidela v bielom, obklopená kvetmi a družičkami.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ondrej Lunter.
V Banskobystrickom kraji končia dve ambulancie: Hrozí urgentný nedostatok lekárov!
(ilustračné foto)
Inšpekcia zobrala súkromníkovi 3 tigrov! Znepokojivé, čo je za tým
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Šimkovičová o detailoch STVR: Čo deklaruje nový názov a takto vznikne rada!
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Pri zmene RTVS skončí aj šéf Machaj: Premiér tvrdí, že návrh schválil i prakticky bez pripomienok
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Rozbili česko-ukrajinský gang! Narobil obrovské škody: Neuveriteľné zárobky
V okrese Veľký Krtíš vyhlásil v piatok 1. septembra 2023 okresný úrad mimoriadnu situáciu pre nárast neregulárnej migrácie.
Samosprávam preplatia výdavky za cudzincov: Pôjde o sumu takmer 100-tisíc eur
Business people shaking hands in the office. Photo of one cheerful businessman and one happy businesswoman handshaking across the table.
Obzeráte sa po novej práci? Na tomto mieste v Bratislave to môžete skúsiť!
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Mimoriadna situácia na Horehroní: Nevyzerá to priaznivo! Znepokojivé správy o lykožrútoch
Demonštranti pochodujú k prezidentskému palácu počas protestu proti úsporným opatreniam vlády pod vedením prezidenta Javiera Mileiho.
Krajina je na nohách: Masové demonštrácie proti vláde! Čo sa to tam deje?
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Fond na podporu kultúry národnostných menšín: Príspevok by sa mal zvýšiť
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Vláda sa bude venovať členstvu Slovenska v EÚ: Premiér objasnil, o čo ide
(ilustračné foto)
Mierite na hokejové MS do Ostravy? Dobre čítajte! Organizátori majú dôležité informácie