Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.02.2009 00:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Sexi ryšavky: Páči sa vám viac Pauhofová alebo Kerekesová?!

Ryšavé vlasy, pehy a neprehliadnuteľný výzor - herečky Táňa Pauhofová (25) a Eva Kerekesová (27) sú takmer navlas rovnaké.

Rovnaká tvár:

80397 287031

Detská nevinnosť

Ryšavé vlasy, veľké hnedé oči a plné pery. Táňa Pauhofová svojou tvárou očarila už mnoho filmových aj divadelných tvorcov. Vďaka detskému a nevinnému výrazu hráva prevažne krehké a citlivé postavy. Čo sa týka vlasov, narozdiel od Evy si ich minulý rok ostrihala na krátko a žehlí ich.

Zmyselná a sexi

Aj napriek tomu, že majú s Táňou takmer rovnakú tvár, Evin výraz aj pohľad je oveľa dravejší. Zmyselnosť z nej absolútne vyžaruje. Zatiaľ čo Táňa pôsobí étericky, Eva pripomína skôr osudovú ženu, vampa. vyžaruje z nej viac erotickosti.

Sú inšpiráciou:

80389 287038

Reklamné kampane

Tánina filmografia je veľmi rozšírená. Mladá herečka hráva už od roku 1995, kedy sa po prvýkrát objavila v televíznom seriáli "Škriatok". Táňa je rozhodne inšpiráciou pre mnohých umelcov, aj preto je často obsadzovaná. Všimol si ju aj Módny dom Baťa, či T-mobile ktorého tvárou bola celý minulý rok.

Zatiaľ iba začiatočníčka

Keďže herečka žije v Budapešti, na Slovensku nemala mnoho príležitostí. Jej hviezda však po filme "Nestyda" ešte len začína žiariť. V Maďarsku najradšej pózuje svojmu priateľovi, fotografovi Csabovi, pre ktorého je asi najväčšou inšpiráciou.

Partneri:

257060 287057

Idol Tomáš Maštalír

Táňa s obľúbeným a o osem rokov starším hercom chodí už vyše štyroch rokov. Prekonali spolu už niekoľko kríz, ale vždy sa k sebe vrátili. Táňa pri Tomášovi stála aj počas jeho vážnej autonehody.

Fotograf Csaba Vigho

Eva svojho o päť rokov staršieho maďarského priateľa zbožňuje. Ani ten sa jej nevie nabažiť, aj preto kráska často stojí pred jeho objektívom.

Posteľné scény:

287024 277191

Vraj zaskakujú dablérky

Táňa je vraj hanblivá a posteľné scény moc nemusí. Dokonca kolujú reči o tom, že v niektorých odvážnych scénach za ňu zaskakujú dablérky. Jej zatiaľ najodvážnejšia scéna bola z filmov "Kúsok neba", či "Polčas rozpadu" kde dokonca Pauhofová ukázala svoje nahé prsia.

Odvaha jej vôbec nechýba

Eva s nahotou rozhodne nemá problém. A prečo by aj s takým božským telom? Zatiaľ najodvážnejšiu scénu absolvovala po boku Jiřího Macháčka, ktorý s ňou poriadne "vyvádzal". Vďaka týmto scénkam sa však Eva stala novým slovenským sexsymbolom.

Podobný vkus:

269744 285018

Éterická

Tánina záľuba v móde je očividná. Všade kam príde je stredobodom pozornosti a trendy by mohla určovať. Minulý rok hádam najviac prekvapila svojím novým účesom, ktorý jej perfektne sadol.

Zmyselná

Eva je tiež rozhodne vkusná a vyzná sa v módnych novinkách. Vie, čo je na jej tele pekné a nebojí sa to zvýrazniť. Obtiahnuté svetríky, či hlboké výstrihy nie sú u nej ničím výnimočným.

Identické:

80394 287034

"Okukaná"

Táňa je stále obsadzovaná, aj keď čaro "nováčika" už dávno pominulo. Možno je to aj tým, že aj vďaka slávnemu priateľovi ju médiá začali častejšie pretriasať. Aj ona totiž dostala ponuku zahrať si vo filme "Nestyda", ibaže jej ju nakoniec vyfúkla Kerekešová.

"Svieži vánok"

Doteraz ju takmer nikto nepoznal. Kým Eva neprišla na casting do českého filmu "Nestyda". Tam prevalcovala všetky konkurentky, vrátane Pauhofovej, ktorá tak bola číslom dva. Kvôli Eve dokonca jemne zmenili aj charakteristiku jej postavy a režisér Jan Hřebejk nešetril na ňu chválami.

 

Odvážne fotografie:

287021 287040

Krehká "hanblivka"

Éterická Pauhofová je zaujímavá, no hanblivá a nevidí zmysel v tom, že by sa nechala príliš odvážne fotiť. Na druhej strane, keď nejaká takáto fotografia vznikne, je veľmi žiadaná. Nuž, vie ako na to...

Sexsymbol

Nemá zábrany, je sexi a už ju nazývajú novým sexsymbolom. Nielenže nemá Eva problém s posteľnými scénami, ale ani s odvážnymi fotkami. Svojmu priateľovi, fotografovi veľakrát pózovala iba v Evinom rúchu.

Ideálna postava:

268432 287033

Útla "modelka"

Táňa je chudučká a postavu má priam ideálnu. Pôsobí ako krehká éterická bytosť, ktorá hádam nikdy nepriberie. Keby nebola taká maličká, rozhodne by sa mohla vydať aj na dráhu modelky.

 

Ženské tvary

Boky aj prsia. Všetko, čo žena má mať. Eva má prirodzenú ženskú postavu. Aj vo filme "Nestyda" asi najviac zaujalo jej bujné poprsie, ktoré jej mnohé závidia. Toto je postava, ktorú muži milujú...

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je