Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.02.2009 15:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

10 najpríťažlivejších žien sveta: Kraľuje im Eva Mendes!

Prešlo len pár týždňov, odkedy sa začal nový rok, a na internetovom portáli AskMen.com už stihli vyhlásiť najpríťažlivejšie ženy roku 2009!

O výsledkoch rozhodlo hlasovanie viac ako desiatich miliónov ľudí z celého sveta. Ako vyzerá desať najkrajších žien planéty pre tento rok? Pozrite sa sami a vyjadrite svoj názor v diskusii!

 

1. Eva Mendes (34)

284037

Hlasujúci na internete tento rok ako najpríťažlivejšiu ženu planéty zvolili americkú herečku Evu Mendes. Tá sa preslávila najmä úlohou manželky Denzela Washingtona vo filme Training Day. Herečka má vďaka kubánskym rodičom neobyčajný exotický vzhľad a prvenstvo si určite zaslúžila.

 

2. Megan Fox (22)

221022

Aj keď má Megan Fox iba 22 rokov, vďaka filmu Transformers sa dostala do povedomia ľudí na celom svete. Na druhom mieste sa umiestnila predovšetkým pre svoje dokonalé telo a tvár supermodelky. Herečka navyše o sebe tvrdí, že zo zásady neberie drogy a nesadá opitá za volant.

 

3. Marisa Miller (30)

195858

Tridsaťročná modelka sa preslávila vďaka predvádzaniu plaviek pre magazín Sports Illustrated, kde sa jej fotografie objavujú dodnes. O Marise sa tvrdí, že je najlepšou ženou na fotenie v plavkách. Možno práve preto obsadila tretiu priečku.


4. Keeley Hazell (22)

269028

Anglická modelka sa stala známou hlavne kvôli tomu, že rada ukazuje v pánskych časopisoch svoje dokonalé prirodzené prsia. Tiež nafotila niekoľko úspešných kalendárov a jej šteklivé snímky sa pravidelne objavovali v britských novinách The Sun.

 

5. Anne Hathaway (26)

248794

Keby Anne nebola hanblivá a na konkurze na film Denník princeznej nespadla od trémy zo stoličky priamo pred režisérom, ktorý hľadal zakríknuté dievča, zrejme by nikdy nedostala svoju prelomovú filmovú úlohu. Vďaka Denníku princeznej sa stala známou a začala dostávať lukratívnejšie ponuky. Zahrala si napríklad v oscarovej Skrotenej hore alebo vedľa Meryl Streep vo filme Diabol nosí Pradu.

 

6. Alessandra Ambrosio (27)

129343

Brazílska kráska je slávna hlavne vďaka predvádzaniu spodnej bielizne Victoria´s Secret. Pri pohľade na jej postavu by málokto uveril, že už je mamina. Minulý rok v auguste priviedla na svet dcéru. Na kráse jej to ale ani trochu neubralo a už o tri mesiace neskôr opäť predvádzala luxusné spodné prádlo.

 

7. Scarlett Johansson (24)

284056

Známa americká herečka sa v rebríčkoch najpríťažlivejších žien sveta objavuje pravidelne. Aj keď má táto blonďavá kráska skúsenosti s filmom už od roku 1994, po prvýkrát na seba poriadne upozornila až v roku 2003 úlohou vo filme Stratené v preklade.

 

8. Rihanna (20)

221491

Iba dvadsaťročná černošská speváčka pochádza z karibského ostrova Barbados. Do veľkého sveta hudby sa dostala vďaka tomu, že si ju na dovolenke na Barbadose všimol hudobný producent Evan Rogers. Vtedy jej bolo pätnásť. U nás je Rihana známa predovšetkým vďaka piesni Umbrella.

 

9. Kristen Bell (28)

284064

Americká herečka so škótskymi a poľskými koreňmi sa u nás preslávila seriálom Hrdinovia. Na vrchol slávy sa ale dostala už skôr hlavnou úlohou seriáli Veronica Mars. V súčasnosti dala zbohom seriálom a točí niekoľko filmov.

 

10. Kate Beckinsale (35)

284076

Do zástupu herečiek medzi desiatimi najpríťažlivejšími ženami sveta sa radí aj Kate Beckinsale. Tá má s herectvom skúsenosti už od začiatku 90. rokov. Poriadnej slávy sa ale dočkala až po roku 2000, keď sa objavila vo filmoch Pearl Harbor, Letec a Underworld.

Zdroj: Blesk

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke poslankyňa NR SR Mária Kolíková (SaS).
Zákony o strategických investíciách a VO sú podľa SaS nebezpečné: Sme zásadne proti
(ilustračné foto)
Zlé správy z Ukrajiny! Rusi tvrdo udreli: Zasiahli obytné oblasti
Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie
Europarlament. (ilustr. foto)
Voľby do europarlamentu sa blížia: Ako požiadať o hlasovací preukaz?
Foto
Krásna fyzioterapeutka Trnavy spôsobila boom: V Turecku by ju vyvážili zlatom!
Statného medveďa najprv postrelil hubár, následne aj poľovníci, no vypátrať sa ho nepodarilo a zranená šelma unikla do lesov. (ilustračná snímka)
Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť! Má to pomôcť problému s medveďmi
Tisovým rodným domom sa v Bytči nezaoberali prvýkrát.
Foto
Osud rodného domu Jozefa Tisa spečatený: Boj o budovu konečne uzavretý?!
Amnesty kritizuje SR za Rómov aj LGBT, vo svete varuje pred zrútením poriadku.
Amnesty sa pustilo do Slovenska: Drsná kritika! Hrozí globálny kolaps?
Nikodým s Emmou ešte keď bola bábätko.
Foto
Nikodýmova dcéra oslávila 20 rokov: Z malého dievčatka SEXI modelka! Nespustíte z nej zrak
(ilustračné foto)
Stovky sôch majú zmiznúť! Vláda sa zaviazala k drastickému kroku: Čo je za tým?
Polícia v prípade obvinila 45-ročnú ženu.
Foto
Vražda v Petržalke: Desivý pohľad na miesto činu a posun vo vyšetrovaní
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Blanár tvrdí, že vojna nie je riešením k dosiahnutiu mieru: Pomôžu podľa neho rokovania