Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.02.2009 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vychudnutá Rolins sa stráca pred očami: Dara, už dosť!

Zdá sa, že Dara Rolins (37) si už so svojou váhou nevie rady. Po kríze s partnerom Matějom Homolom opäť výrazne schudla. Kedy sa to zastaví?!

Speváčka svojou na kosť vychudnutou postavou doslova šokovala na nedávnej párty kozmetickej firmy v Prahe. Dara totiž prišla na svoj vkus oblečená dosť netradične. Zatiaľ čo sme boli zvyknutí na jej vyzývavé kúsky, odvážne výstrihy a obtiahnuté topy, tentokrát prišla popová princezná zahalená do voľnej bielej blúzky.

Ani tá však nezamaskovala Darinu extrémnu vychudnutosť. Tú si  mnohí všimli už dávnejšie, keď Rolins moderovala šou Slávik 2008. Zdá sa však, že speváčka odvtedy zhodila ešte ďalšie kilogramy! Aj pod bielou blúzkou sa totiž rysovali kostnaté ruky a vychudnuté telo. Speváčka svoj extrémny úbytok váhy už jednoducho nedokáže skryť. Všetko jej totiž vidieť aj na strhanej tvári. Vystúpili jej lícne kosti, zostrili sa obrysy a na niektorých fotkách sa zdá, akoby sa jej zhoršila aj pleť.

Nehovoriac o jej silikónových prsiach. Namiesto toho, aby sa jej počas kojenia, tak ako ostatným mamičkám, zväčšili, Dare sa jej prednosti údajne zmenšili až o dve čísla! Mamička malej Laury už síce niekoľko mesiacov nedojčí, ale na to, aby sa jej dekolt takto výrazne zmenšil musela naozaj extrémne schudnúť. Dokonca sa začalo povrávať, že popová diva trpí anorexiou.

Rolins to však stále popiera. „Anorexia? Tak to tu ešte nebolo,“ smiala sa známa mamička ešte začiatkom roka. „Bavíme sa o vážnej psychickej chorobe, ktorá sa lieči v blázinci? Preboha! Tak tou naozaj netrpím. Jednoducho som schudla! Cítim sa skvele a svoju váhu a zdravotný stav mám pod kontrolou,“ tvrdila speváčka, ktorá od tej doby zhodila ešte niekoľko kilogramov naviac. Údajne jej v tom pridala aj kríza s otcom jej dcéry, Matějom Homolom, ktorou teraz trpí.

283078 281120

2009

Dara svoje vychudnuté telo maskuje voľnou košeľou. Je však zreteľne vidieť, že je o niekoľko kilogramov ľahšia ako pred rokom.

2008

Speváčka volí odvážne šaty - nemá čo skrývať. Všimnite si Darinu plnšiu tvár, aj prsia. Úbytok váhy je vidieť aj na ramenách a rukách.

 

259032 275103

2009

Strhaná tvár, vystúpené lícne kosti, tvrdšie rysy. Darina tvár je úbytkom kilogramov zjavne poznačená. Na tejto fotke je dokonca zreteľné aj zhoršenie pleti.

2008

Plná tvár, rozžiarený úsmev, zaoblené rysy a pleť v dokonalom stave. Taklto vyzerala speváčka pred rokom.

 

Rolins,%20vianoce,%20spindlerov%20mlyn" alt="268620" width="200" /> Rolins,%20prsia,%20sexi" alt="214782" width="200" />

2009

Dara v plavkách šokuje! Chudé telo, strhaná tvár, kostnaté ruky. Prekvapili aj jej prsia. Tie sa jej vraj zmenšili až o dve čísla!

2008

Sexi a atraktívna. Dara bola vždy "kosť" , ale aj na tejto fotografii je jasne vidieť, že jej postava bola skôr vyšportovaná ako vychudnutá.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V Ríme sa vytvorila obrovská diera, ktorá pohltila autá.
Taliansko: V Ríme sa na ulici vytvorila prepadlina a pohltila dve autá
Janka navštívila Sivú Bradu, vzácne miesto neďaleko Spišského Podhradia.
FotoVáš Tip
Jedno z najohrozenejších miest na Slovensku: Poznáte TENTO skrytý poklad Východu? Turistom zaplesajú srdcia!
(ilustračné foto)
Spánok je dôležitejší, ako ste si doteraz mysleli: Jeho nedostatok dokáže zapríčiniť... Pozor na vzťahy!
Na predmestí Moskvy ukončili záchranári pátranie po nezvestných vo vyhorenej a čiastočne zrútenej koncertnej budove.
Stojí za útokom v Moskve Ukrajina? Ostré vyjadrenie z Bieleho domu
Herečka Rebel Wilson
Foto
Prekvapivé priznanie známej herečky: Do svojich 35-tich rokov som bola PANNA!
Grandparents with grandchildren preparing traditional easter meals, baking cakes and sweets. Passing down family recipes, custom and stories. Concept of family easter holidays.
Koľko míňajú Slováci na veľkonočný nákup? Takýto je rozdiel medzi východom a západom!
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová
Šimkovičová po stretnutí s maďarským veľvyslancom: Zhodli sa na súčasnom probléme národnej identity
Hrad Modrý Kameň.
Hrad Modrý Kameň ožije veľkonočnou atmosférou: Zaujímavé aktivity pre návštevníkov!
vojak
Webstránka rozpútala paniku: Nábor vojakov na Ukrajinu? Úrady okamžite zakročili
(ilustračné foto)
Desivá havária pri anektovanom Kryme: Ruské vojenské lietadlo sa zrútilo do mora!
Ruský prezident Vladimir Putin so severokórejským vodcom Kim Čong-unom.
Úsilie OSN stopol zásah Ruska: Krajiny Západu sa usilujú zaškrtiť Severnú Kóreu, tvrdí veľvyslanec
Maddison twins
Foto
Sexi dvojčatá sa delia úplne o všetko: Dokonca už aj o... Pikantné detaily!