Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2020 09:30 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Švidraňovej ex a otec jej synčeka: Z milovaného muža sa vykľul poriadny darebák

Už sa nechce trápiť. Slovenská speváčka a herečka Barbora Švidraňová (31) rozhodne patrí medzi ženy, ktoré sa len tak ľahko nevzdávajú.

Po tom, čo si prešla nešťastným vzťahom na diaľku s talianskym bubeníkom Francescom Mendoliom (39), z ktorého sa im narodil synček Gabriel (2), sa musela postaviť na vlastné nohy, čo sa jej aj nakoniec podarilo. A i keď to ako slobodná mamička nemá ľahké, ryšavka to zvláda naozaj s obdivom. Na otca svojho chlapčeka už viac nemyslí, a radšej sa sústredí na budúcnosť, ktorú si chce vybudovať.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Samoživiteľky to vôbec nemajú ľahké. Svoje o tom vie aj Švidraňová, ktorá na svojho dvojročného Gabriela ostala úplne sama. Jej bývalý priateľ, taliansky hudobník Francesco, sa o ich spoločného syna vôbec nezaujíma a s výchovou jej nijak nepomáha. Ako dávnejšie Novému Času Barbora priznala, peniaze na milovaného syna jej od neho nechodia, alebo ak áno, tak veľmi nepravidelne. „Gabrielov otec, bohužiaľ, prispieva len veľmi sporadicky, takže som sa o zárobok musela postarať sama,“ priznala nám pred pár mesiacmi smutnú skutočnosť ryšavka.

Barbora sa preto musela ihneď vrátiť do práce a na vytúženú materskú dovolenku rýchlo zabudnúť. Talentovaná herečka momentálne účinkuje v seriáli Nový život a taktiež vystupuje v Mestskom divadle Žilina. A ako sa zdá, na zázraky už nečaká. S celou situáciou sa totiž zmierila a preto už nedúfa, že by sa niečo zo strany jej expartnera zmenilo.

Na nejaké zlepšenie vzťahov tak už úplne rezignovala. So vztýčenou hlavou kráča priamo do novej, svetlej budúcnosti a minulosť už nerieši. „Gabrielovho otca sa mi už nechce komentovať,“ odpovedala nám úprimne Barbora na otázku, či svoj postoj k synčekovi ešte neprehodnotil.

 

Postavila sa na nohy

Barbora je sebavedomá a odhodlaná žena. Preto, keď sa so synčekom odsťahovala z Bratislavy späť do svojej detskej izby k rodičom, brala to len ako dočasnú voľbu. Už o pár mesiacov neskôr si našla aj vlastné bývanie a s roztomilým Gabrielom sa osamostatnili. „Presťahovali sme sa do trojizbového podnájmu. Chcela som, aby mal Gabriel vlastnú izbu, a som toho názoru, že každý človek v tridsiatke by mal bývať už sám,“ vysvetlila v marci svoj veľký krok, ktorý podnikla. Tým sa však nič vo vzťahu s rodičmi nezmenilo.

„Tí mi stále pomáhajú a vôbec sa nehnevajú, že som sa odsťahovala, chápu to,“ dodala spokojne Švidraňová. „Na vlastné bývanie, žiaľ, ešte nemám dostatok financií, preto nebývame vo svojom.“ Ukončila s tým, že vychovávať sama syna ale zvláda. To zreteľne vidno aj z fotiek, ktoré hrdá mama pravidelne pridáva. Chlapčekovi venuje všetok voľný čas. Fakt, že je single mama, Barbora už jednoducho dávno prijala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?